0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Serkan bey Emeğinize sağlık zevkle izledim ama en çokta kora yı izlemekten zevk aldım. İşte avda iyi köpeğin önemini görüyoruz kora olmasa o kekligi çok zor bulurdunuz . selamlar rast gele avınız daim olsun ..
kora çok güzel maşallah. paylaşım için teşekkürler.
Maşallah Serkanım, ikinize de nazar değmesin.Zor bir pozisyonda iyi bir atış yaptın,Korayı anlatmaya gerek yok zaten.Kısmetiniz bol olsun,selamlar...
Tebrikler Serkan bey,keyifle izledim.Kuş biraz kanlıydı, kullandığınız fişeği merak ettim.
Tebrikler Serkan,zor şartlarda mutlu son,kora da mükemmel maaşallah.Devamını dilerim rasgele.
Maşaallah Koraya, paylaşım çok güzel olmuş, rastgele
şöyle kanat kırığı yada yaralı hayvanı kaybetmenin verdiği rahatsızlığı siniri stresi öfkeyi nederseniz işte .anlatamam...ama birde bunları bu şekilde hiç olmayacak yerden bulup çıkartan köpeklerede hayran oluyorum bayılıyorum aferin koraya maaşallah...çok usta köpek gördümaraması : motor gibiferması: çakı gibiaport u: sıklık değilse yada kuşun vurlduğunu gördüyse mükemmel.ama sıklıkta yaralıyı bulamayan köpek. boğasım gelirbu yaralı olan ve seken -sinen kuşu bulma işi ayrı bir yetenektir bana göre. helal olsun koraya ömrü uzun olsun
Güzel bir köpekle avlanmanın en büyük ayrıcalığını keyifle yaşamışsınız. Maşaallah koraya. keyifli avlarınız daim olsun
helal diyorum...