Gönderen Konu: İlk Av Tüfeği  (Okunma sayısı 3653 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erkut KIRCA

• *
  • Yeni Yetme
İlk Av Tüfeği
« : 20 Ekim 2014, 22:25:28 »
Merhaba sevgili abilerim bugünlerde şahsıma ait ilk av tüfeğimi almak için uğraş veriyorum bugün av tüfeği satınalabilmek için tüm evraklarımı tamamladım ancak bazı avcı abilerim ilk tüfeğin olacağı için fiyat konusunda çok açılma diyor zaten bu mümkün değil. ve bir avcı abim bana ihale yolu ile toplanan av tüfeklerinin ikinci elden çok daha ucuza kaliteli bir tüfek alabileceğimi söylediler ancak aklımdaki şüphe bu tüfeklerden alırsam ne gibi sıkıntılar yaşarım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
1995-ORDU

Çevrimdışı Kadir TANYILDIZI

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: İlk Av Tüfeği
« Yanıtla #1 : 20 Ekim 2014, 22:32:22 »
Kardeşim ihale yoluyla aldığın tüfeğin sevdiği fişeği bulursan sıkıntı yaşamazsın ama olaya bir de şu açıdan bak ağlayanın malı gülene hayır etmez heleki bu bir av tüfeğiyse...İnsanın içine sinmesi lazım öncelikle.
1993 ERZİNCAN

Çevrimdışı İsmail METE

• *
« Yanıtla #2 : 20 Ekim 2014, 22:44:59 »
Kardeşim; ihale yoluyla da olsa av bayisinden alacağınız için fatura kesilecektir.
Yerli tüfeklerde; eger ki niyetinizde çifte veya süperpoze varsa namluyu dikkatli inceleyin. Omuzladığınızda tüfek suratınıza iyi oturuyor mu ona çok dikkat edin.Tüfeklerin içinde çift tetik varsa size de uyuyorsa onu tercih etmeye özen gösterin.Fabrikası kapanmamış olmamasına dikkat edin.Tüfeği aldıktan sonra tadilat için yollarsan kesinlikle namlunun içini kurcalamasınlar.Eski tüfeklerin temizi denk gelirse bir o kadarda sen kullanırsın.Hem fiyat olarak daha uyguna alırsın.
İsmail METE
1981 DENİZLİ

Çevrimdışı Erkut KIRCA

• *
  • Yeni Yetme
« Yanıtla #3 : 21 Ekim 2014, 15:52:30 »
Bende böle düşünmüştüm sağolasın abisi ama pozemi yoksa otomatikmi alsam onu hala kararlaştıramadım
1995-ORDU

Çevrimdışı İsmail METE

• *
« Yanıtla #4 : 21 Ekim 2014, 20:37:48 »
4-2 şoklu süperpoze.
Çok beğendiysen otamatikte güzel olur ama,
avcının tüfeği çifte veya pozedir kardeşim.
İsmail METE
1981 DENİZLİ

Çevrimdışı Erkut KIRCA

• *
  • Yeni Yetme
« Yanıtla #5 : 21 Ekim 2014, 22:06:24 »
eyvallah abi aydınlattığın için çok soğol kal sağlıcakla :)
1995-ORDU

Çevrimdışı Enes ÖZER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 11 Ocak 2015, 17:58:49 »
Bende böle düşünmüştüm sağolasın abisi ama pozemi yoksa otomatikmi alsam onu hala kararlaştıramadım
kuşa tavşan poze yeter domuz otomatik otomatikler yabancı poze de yerli
DOĞUM YILINIZI VE İLİNİZİ YAZINIZ LÜTFEN

Çevrimdışı İsmail CEYLAN 16

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 11 Ocak 2015, 18:44:53 »
Benim düşüncemi sorarsan ihale tüfeklerine hiç bulaşma ahli tüfek yaramaz sadece tüfek degil bu araba olur başka bişey olur çünkü ya haciz gelmiştir yada zorla ceza yoluyla el konulmuştur hele bu av tüfeği yani ateşli silah ben tüfeklerimin zekatini bile veriyorum Rabbim kazadan beladan korusun şahsi kanaat budur
  • Akdas 712 elit superpoze 66cm
  • Huglu 103 c 71cm
  • Genc huglu cne203 66cm
  • Sarsilmaz concorde x 68 cm
İsmail CEYLAN
1988/BURSA

Çevrimdışı Ömer ÇELEBİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 11 Ocak 2015, 19:29:53 »

.
« Son Düzenleme: 11 Ocak 2015, 19:52:37 Gönderen: Ömer ÇELEBİ »

1984 Ankara

Çevrimdışı Kenan ÖZKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #9 : 11 Ocak 2015, 19:38:00 »
Otomatik alın sıkıntısı kolay kolay olmaz
_____SiVeR öLüMüNe SeVeR____ KeNaN ÖzKaN 1989 B Rh+ istanbul  SİVASLI YİĞİDO

Çevrimdışı Enes ÖZER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 11 Ocak 2015, 19:48:13 »
Benim düşüncemi sorarsan ihale tüfeklerine hiç bulaşma ahli tüfek yaramaz sadece tüfek degil bu araba olur başka bişey olur çünkü ya haciz gelmiştir yada zorla ceza yoluyla el konulmuştur hele bu av tüfeği yani ateşli silah ben tüfeklerimin zekatini bile veriyorum Rabbim kazadan beladan korusun şahsi kanaat budur
bütün avcılar böyle olsa hayvanları koruma derneklerinin girişinde av tüfeği portresi assrlar
DOĞUM YILINIZI VE İLİNİZİ YAZINIZ LÜTFEN

Çevrimdışı Kenan ÖZKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #11 : 11 Ocak 2015, 23:18:33 »
Birinin ahı birini güldürmez derler ihaledeki tüfekler yaptığı için sıkıntılar olabilir kozmetik sorunları olanlarda bir işlem yapmak gerekir çünkü tüfekleri çuğallara doldurruyorlar oyüzden kozmetik hatalar oluyor he bunlar önemli değil temiz olmasın dersin çoğu eski tüfeklerin beli bir standartı yok mesela böyle bir tüfek aldı bir abimiz kilit kırdı tüfek kilit büyük diğerlerine göre 2kilit yaptırdı kilit için iyi para verdi ve eski fişekler şimdiki fişeklere göre büyük o yüzden gömülüp kalıyo eski otomatiklerin fişek yatağında yani çok sıkıntılı iş eski tüfek işi beli standartı olmayan tüfeklere bulaşmayın sıfır al en azından geçmişini bilirsin yada yakınındaki arkadaşın olur geçnişini bildiğin silahı al derim 2.el harbi sıkıntı moralin bozuluyo iyi usta arıyon o yapmam diyo buna yolla şunu yap bunu yinede olmuyo ama tavsiyem sıfır iyi firma silahlarını al kullan uzun yıllar kulanırsın. Saygılar
_____SiVeR öLüMüNe SeVeR____ KeNaN ÖzKaN 1989 B Rh+ istanbul  SİVASLI YİĞİDO

Çevrimdışı Mehmet DİLSİZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 12 Ocak 2015, 10:09:57 »
ilk tüfeğini alacaksan, sıfır , garantili tüfek al keyfini sür

1976-D.Bakır

Çevrimdışı Mesut ERDEM

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #13 : 07 Şubat 2015, 09:38:33 »
hacizli malı almanın" ağlayanın gülene hayrı durumu ile alakası olamaz zira siz o tüfeği almakla o adama destek vermiş olursunuz önemli olan ederini vermektir. . fırsat deyip ölü pahasına kapatmak da etik olmaz.
ve ilk tüfeğiniz olacaksa 2. elle uğraşmayın alın bir sıfır akdaş süperpoze bakınız keyfinize. ya da akuş da olabilir.
garantili olsun tüfekte 2 yıl garanti çok önemli.
1982 ELAZIĞ