Gönderen Konu: kundak kırılması  (Okunma sayısı 3248 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Fatih S.M.YAPAR

• Müdavim Üyemiz
kundak kırılması
« : 20 Ekim 2014, 16:14:58 »
haftasonu avda düşüp kundağın dip tarafını kırdım çıkan parça dağılmıştıarkadaşlar bugün silah tamircisine gittim ve biraz arka pedi yuvarladı sudan etkilenmesin diye pinoteks ve vernik sürdü.
kozmetik olarak daha fazla napabilirim acaba kapatmak için fikir verebilirmisiniz arkadaşlar,üzerine birşeymi monte etsem ne olabilir mesela?

çoklu resim upload

resim gönder

resim yuklemek
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2014, 16:18:57 Gönderen: Fatih YAPAR »
  • Benelli Bellmonte 1 12 çap 71 cm namlu
  • Mossberg 500A pompalı 12 çap 71 namlu
  • Kral Cara Cara süperpoze 12 çap 71 cm namlu
  • Özhuğlu Alesta çifte 36 çap 71 namlu
  • İngiliz Seter; Şanslı
Tarsus Avcılar Kulübü
Fatih S.M.YAPAR
1976 Tarsus/Mersin

Çevrimdışı Berşan UÇAR

• *
Ynt: kundak kırılması
« Yanıtla #1 : 20 Ekim 2014, 16:25:19 »
teknik bilgim pek olmasa da en arka yanı kırık kısmını kurtaracak şekilde  yontarak kavis oluşur bu da yanaklı olan bazı kundaklara benzer bir durum olur ki en ucuza atlatılmış ve estetiği kurtarmış olunur.Zaten omuza o kısım hiç değmediğinden  kullanım da da sıkıntı olmaz veya kaportacıların dolgu malzeme macunu var onla doldurulup boyanabilir ama birinci fikir daha iyi.
Mehmet Berşan UÇAR
1977-Osmaniye
İlahi Azrail, Sen adamı öldürürsün!!![img=http://s5.postimg.org/ot7rd4lab/Foto_raf_0045.jpg]

Çevrimdışı İbrahim ÇAKIR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 20 Ekim 2014, 16:41:37 »
bizim 104 a da da aynı şekilde kırık oluşmuştu. Fabrikaya bakım için yolladığımızda düzeltmişlerdi. şuan kırılan yeri farketmek çok zor. sizde işin ustalarına çok düzgün bişekilde onarım yaptırabilirsiniz
1994 BURSA-TAVŞANLI

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #3 : 20 Ekim 2014, 17:25:33 »
Kırık kısım biçimli şekilde kesilip atılır. Çıkarılan oyuğa en uygun parça montelenip güzelce tesviyelenir. Fakat uyumlu ceviz parçasını bulmak, ustalıkla biçmek, tesviye, boya, vernik işleri ehil el ister. Yahut komple değişebilr. Benim de pozenin dibi buna benzer kırıldığında içim gitmişti. Evde ilk çare, eskiden bildiğim yöntem, cevizin içini oralara sürmek oldu. Faydası da oldu. Şimdi dert etmeyrum. Öylece duruyor. Hatta yaptırmayı da düşünmüyorum.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Ali AĞIR

• Free Üye
  • *
  • HUĞLUDA AV BAYİSİYİM+TÜFEK USTASIYIM
« Yanıtla #4 : 16 Kasım 2014, 09:02:43 »
slm önce geçmiş olsun eğer kafaya takarsanız biz tamir edebiliriz
ALİ AĞIR+ HUĞLU-KONYA + TÜFEK USTASI+AV BAYİİ+ 05334587124+ İNSANLARIN GÜVENİNİ KAYBETMEKTENSE PARA KAYBETMEYİ TERCİH EDERİM---- BOSCH

Çevrimiçi Fatih S.M.YAPAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 16 Kasım 2014, 21:04:28 »
teşekkür edrim arkadaşlar,dipçik çizmesinin dip tarafını kesip geçirdim estetik yönden sıkıntı kalmadı.
  • Benelli Bellmonte 1 12 çap 71 cm namlu
  • Mossberg 500A pompalı 12 çap 71 namlu
  • Kral Cara Cara süperpoze 12 çap 71 cm namlu
  • Özhuğlu Alesta çifte 36 çap 71 namlu
  • İngiliz Seter; Şanslı
Tarsus Avcılar Kulübü
Fatih S.M.YAPAR
1976 Tarsus/Mersin

Çevrimdışı Mehmet KILIÇ 41

• *
« Yanıtla #6 : 16 Kasım 2014, 22:40:05 »
benim çiftenin de kırılmıştı aynı yerden parça bütün haldeydi japonla yapıştırdım 12 sene o şekilde kullandım yedek namlu için huğluya gönderdim 76 yatak olsun dedim herhalde o nedenle olacak ki kalın diplik takılmış vede kundak kesildiği için kırılan kısım 1cm falan kalmış sizinki belkide hiç kırık yer kalmadan kurtarır kesilip kalın diplik takılırsa

• tek kırma huğlu
  • çift kırma huğlu
  • sarsılmaz magic
  • setter

Mehmet KILIÇ
1982 İZMİT