Suprememaks piyasanın en iyilerinden supreme onun küçük kardeşi dersek tüfeğin kötü değil.Sen satarsan serçe olur el satarsa şahan olur.Birde baikalin yenilerini bayide inceledim hiçte estetik bir silah yok nette araştırdım.Baikalin içinden demir talaşı çıkıyor veya saçma barut parçacıkları çıkıyor mekanizmadan diye yazılanları okudum."gözümle görmedim" Ayrıyyetten baikalı bir eski versiyon fiyatı yüksek olanı varmış bir de fason çıkan dandik ki bu biraz ucuz muş nereden bilecen hangisi."birinin tetik muhafazasında baikal yazmıyormuş" vs.vs. senin silahın 800-900 tabii satabilirsen ne ala, baikal 1800 cıvarı dersek silahı aldın bir de baktın ki senin eskisi daha iyi noolucak 1000tl uçtu rezilliğin karı kaldı yanınaaa.
İlla alacaksan tüfek 2. tüfek al ama gazlı almazaten gazlın var elinde, kinetik sistem al ve iyice araştır derim.geçen yıl nitro beast çıktı millet çöktü bişey varmış gibi,"enerji aktarım mış" felan sonra bir tırnağı mı eksikmiş neymiş sol vuruyor dediler şimdi yeni model çıkardılar.nooldu iyiyse neden devam etmediler.Demem o ki eşşeğe binmesi bir ayıp inmesi iki.Bende geçen sene sen gibi oldum.eşşkden düşenin halinden ancak eşşekten düşen anlarmış. üzümlü oskarım vardı.dikiyodu veya çift patlıyordu.yaptırdım ama niyeti bozdum değiştirecem diye bir kere.Araştırdım dikmeyen fitilleyen ölü düşüren tüfek olarak VURSAN92 A yı hemde çift namlulusunu 800e aldım ve eski tüfeğimi de yaptırıp yedeğe koydum uzak ava gidersem veya oğlum kızım büyüyüpte benle av yapmak isterse veya bir mirsafirim gelirse diye ne dersen de yedekte koydum.5 yılda bir silah ruhsata götürme yeterli.başka aş istemez yem istemez dursun durduğu kadar.slmlar