Gönderen Konu: ida ile kekliğe merhaba dedik tabi karavanalarada :) karavana videosu eklendi  (Okunma sayısı 5004 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2014, 12:37:06 Gönderen: Özgür ATAŞ »
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte

Çevrimdışı Kadir TANYILDIZI

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: ida ile kekliğe merhaba dedik tabi karavanalarada :)
« Yanıtla #1 : 19 Ekim 2014, 16:09:35 »
Avınız daim olsun Özgür Bey,Güzel kareler.
1993 ERZİNCAN

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #2 : 19 Ekim 2014, 19:58:55 »
Rasgele Özgür bey

Saniyorum ayni merada avlanmisiz aşırı rüzgar herseyi allak bullak etti..
  • Le Fusil Darne Saint-Etienne V 19 Paris France

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 19 Ekim 2014, 22:26:14 »
Avınız daim olsun Özgür Bey,Güzel kareler.
teşekkür ederim
« Son Düzenleme: 19 Ekim 2014, 22:28:33 Gönderen: Özgür ATAŞ »
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 19 Ekim 2014, 22:31:07 »
Rasgele Özgür bey

Saniyorum ayni merada avlanmisiz aşırı rüzgar herseyi allak bullak etti..
teşekkür ederim emin bey evet bizde çeşme meralarında rüzgardan çok etkilendik
Özgür ATAŞ

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 19 Ekim 2014, 23:37:48 »
karavana videosu  :) :)

Özgür ATAŞ

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
keklik alayına yaklaşma ve atışlar vuruş ve manke  :)

Özgür ATAŞ

Çevrimdışı Süleyman ŞENKIRAÇ

• Müdavim Üyemiz
Karavanada olcak olmazsa olmaz tadı olmaz avcılığın..............
Rasgele.......
Süleyman ŞENKIRAÇ  A Rh +
1972 Bornova İZMİR  Cep Tel :0532 7259009
Her avcı bir gün gelecek KURZHAAR'la avlanmak
isteyecektir.
http://s8.postimage.org/56oun64gl/450_foto.jpg

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
Karavanada olcak olmazsa olmaz tadı olmaz avcılığın..............
Rasgele.......
teşekkür ederim süleyman abi rastgele
Özgür ATAŞ

Çevrimdışı Alper ALUŞ

• *
Özgür güzel heyecanlar ama hep derdin bir tüfek kamerası almam lazım diye gerçekten de ya kameramanı değiştir yada bir kamera kaçınılmaz olmuş artık:)
  • Browning 525
  • Franchi Black Magiç
  • English pointer ANGEL

Alper ALUŞ
Beden Eğitimi Öğretmeni
[email protected]
1974 Manisa/Salihli

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
Özgür güzel heyecanlar ama hep derdin bir tüfek kamerası almam lazım diye gerçekten de ya kameramanı değiştir yada bir kamera kaçınılmaz olmuş artık:)
evet hocam haklısın :)
Özgür ATAŞ

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
rastgele ÖZGÜR BEY rastgele
yalnız öyle tüfek omuzda kekliğe yanaşmak olmaz...
BU durumlarda tüfeğin namlusu hep yukarıya baksın ,,sanki skett poligonunda skett atacak pozisyondaymış gibi durun... 
ve atışlarınız anında yürümeyin,,sabit durun.. ayrıca atacağınız kuşlarada onamı bunamı diye ikilemde kalmadan ,, seçtiğiniz birisine ,, sonra diğer bir başkasına odaklanarak ,, tüfek atmaya çalışın ve mümkün olduğunca sakin olun...
öyle telaşlı telaşlı tüfek atarak keklik vurulmaz ,, vurulsada yüzdesi çok düşük olur.... SELAMLAR....
« Son Düzenleme: 24 Ekim 2014, 17:46:48 Gönderen: Hakan AKMAN »
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
rastgele ÖZGÜR BEY rastgele
yalnız öyle tüfek omuzda kekliğe yanaşmak olmaz...
BU durumlarda tüfeğin namlusu hep yukarıya baksın ,,sanki skett poligonunda skett atacak pozisyondaymış gibi durun... 
ve atışlarınız anında yürümeyin,,sabit durun.. ayrıca atacağınız kuşlarada onamı bunamı diye ikilemde kalmadan ,, seçtiğiniz birisine ,, sonra diğer bir başkasına odaklanarak ,, tüfek atmaya çalışın ve mümkün olduğunca sakin olun...
öyle telaşlı telaşlı tüfek atarak keklik vurulmaz ,, vurulsada yüzdesi çok düşük olur.... SELAMLAR....
a.slm hakan abi ilk vidodaki tüfek tuşunu işk defa deneyim dedim hiç öyle tutmam tüfeği aslında oda önleme sevdasından karavana :) ikinci pozisyondada onamı bunamı yapmamın bir sebebide kekliklerin kalktığı yönde arkadaşımın olması o yüzden karar vermekte çok zorlandım telaşlı telaşlı yorumun çok güzeldi :) :) teşekkür ederim hakan abi rastgele
Özgür ATAŞ

Çevrimdışı Barış YÜKSEL

• *
maşallah abi keyifli bir gün olmuş.karavana deme be abi sen beni bi görsen keklik heyecanını yenemedim yahu : )
Barış YÜKSEL
1979-Manisa/Akhisar

Çevrimdışı Latif DEMİRAYAK

• Müdavim Üyemiz
  • Öyle birini sev ki sen ölünce hiç yaşamasın..
mera yanılmıyorsam didim tavşan açıldığında oranın kekliğini bitirdiler ama siz yinede nasibinizi almışınız RASGELE.

« Son Düzenleme: 26 Ekim 2014, 08:38:23 Gönderen: Latif DEMİRAYAK »
Latif DEMİRAYAK
1967-Denizli
0542 797 60 27

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
maşallah abi keyifli bir gün olmuş.karavana deme be abi sen beni bi görsen keklik heyecanını yenemedim yahu : )
teşekkür ederim barışım  görürüz belki bir gün :)
Özgür ATAŞ

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
mera yanılmıyorsam didim tavşan açıldığında oranın kekliğini bitirdiler ama siz yinede nasibinizi almışınız RASGELE.

teşekkür ederim  latif abi çeşme meraları avlandığımız yerler rastgele
Özgür ATAŞ

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
özgür ustam keyifli bir gün olmuş avın daim ve bereketli olsun paylaşımların devamı gelir inşallah
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU