Tarih 12/Ekim 2014 Manisa Salihli'den çıktık yola güzel bir hava amaç aslında hem dag havası biraz antrenman dahası da köpeklerin coşkusu beni mutlu eden sanki özgürlükleri verildi benim oğlanlara.
Vardık meraya koş oraya buraya derken saat oldu 12 suları yeter bu kadar diyordum ki bizim Osman, Hocam şu dereden beraber gidelim ileride çatallaşır oradan ayrılır sen oradan ben diğer dereden arabayı buluruz diyordu bende vallahi Osman ben derenin üst yamasına tarla ile derenin sınırına çıkcam dedim Osman ısrarla hocam yukarısı tarla gel sen dereden dedi neyse ben yukarı çıktım onlar dereye devam biraz gittikten sonra dere ile tarlanın sınırında (Tabii dereyide taşlıyarak) giderken benim Kurzhaar meğersem Fermadaymış Beeper ı takmadım ya, görmedim birden önümden sınırdan kalkan Koca kulak koşmaya başladı bir sıkı arkadan aldı ön çekerler ile koşarken Benim MAÇ arkasından tabii kaçarmı derede bir Mızıklama tamam dedim Getir Oglum Getir Kuzum bir baktım benim genç Pointer bir ucundan tutmuş diğer ucundan da Koca maç Sapan lastiği gibi uzatıyorlar neyse Koca kulağı bölmeden Maç Maçı bitirdi Alper Hoca ve MAÇ 1 Erkek olan Koca kulak 0
Daha iyi avlar sizlerin olması Düşüncelerim ile Rastgele