İllaki ithal tüfek olucaksa s.poze olsun çifte olsun en fazla iğne kırar onuda ustaya götürür yaptırırsınız cüzzi bir rakama. Onun dışında iyi baktınızmı torununuza bırakırsınız. Bende ithal otomatik vardı sattım hiçte pişman değilim özellikle böyle konu başlıklarını okuyunca daha bile memnunoluyo insan
Avrupa olarak bitane çifte bitane pompalım var onlarda kara düzen sistem arıza yapmaz parça istemez
Bikere tüfek böyle bir sebepten 8 ay yurtdışında kaldığı zaman sahibi o tüfekten ve firmadan kesinlikle soğur. 5 senede bir ruhsat yeniliroruz bu yurtdışında olduğu zamana denkgeldiğimizi düşünürsek ayıkla pirincin taşını sonra. Tüfeği görmeden işlemiyolarda ruhsata ruhsat bile yeniliyemezsiniz. İtalyada beretta servisinde en ağır arızası olan tüfeğin bile tamirinin bir haftadan uzun süreceğini sanmıyorum ben. İtalyada dibimizde. Hadi 10 günde tüfek oraya gitse bir hafta tamirde kalsa 10 gündede ülkeye girse yine en fazla 1ayda elinizle olması lazım normalde. 8ay diyince belliki ortada bir saçmalık var. Belki italyada Türkiyeden gelen tüfekleri biriktiriyolardır 50 tane gibi oldumu toplu gönderiyolardır geriye oyüzden gecikiyodur.
Arabamız arızalandımı servise götürdükmü japonyaya almanyayamı gönderiyolar arabayı
Yedek parçaları stoklarında mevcut. Az satılan bir modelse yada yılı geçmişse Türkiyede yedek parçası yoksa bile sipariş geçiyolar 1 ay içerisinde parça geliyo. Cep telefonumuz televizyonumuz bozulduğundada koreye çine gitmiyo
İsteseler bu şekilde daha kolay bir sistem yaparlar stoklu çalışarak yani ellerinde parça bulundurarak yada ordan sipariş geçerek fakat işlerine gelmiyo sanırım. Stoegerın tüm derdi ülkemizdeki ucuz işçiliği kullanıp tüfek ürettirip dış ülkelere malı çekmek sanırım. Yerli müşteri umurlarında bile değil. Sanki bedavaya alıyoruz biz tüfekleri onlardan. Ayıp...