Gönderen Konu: stooger firmasını kınıyorum ve ne yapmam lazım  (Okunma sayısı 9496 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yavuz ACAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
STOEGER BENCE İYİDİR
« Yanıtla #25 : 18 Ocak 2015, 23:40:20 »
arkadaşlar benimde stoeger m3000 tüfeğim var oldukça memnum. Herkes 24 gr atmaz diyordu bense 24 gram trap fişeğiyle atışlar yaptım sonuç mükemmeldi.Ayrıca bir arkadısımda vursan 92a var ilk çıkanlardan mekanızma arızasından fabrikaya gönderdi 1 ay içinde yapılıp gönderildi.Ayrıca vursan firması stoeger oldu.Beretta bünyesine katıldı.
« Son Düzenleme: 19 Ocak 2015, 01:12:32 Gönderen: Yavuz ACAR »
  • Beretta 687 EELL Classic
  • Huglu koop. SR 112 KE
  • Browning maxus one composite
  • Stoeger m3000
1985 MUT

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
Ynt: stooger firmasını kınıyorum ve ne yapmam lazım
« Yanıtla #26 : 19 Ocak 2015, 00:03:07 »
arkadaşlar benimde stoeger m3000 tüfeğim var oldukça memnum. Herkes 24 gr atmaz diyordu bense 24 gram trap fişeğiyle atışlar yaptım sonuç mükemmeldi.Ayrıca bir arkadısımda vursan 92a var ilk çıkanlardan mekanızma arızasından fabrikaya gönderdi 1 ay içinde yapılıp gönderildi.Ayrıca vursan firması stoeger oldu.Beretta bünyesine katıldı.

24 gr attığı içinmi kınıyosunuz ben anlamadım olayı =)
  • Kırklareli
  • İstanbul
  • https://www.facebook.com/motorlumuhre/
1986-istanbul

Çevrimdışı Yavuz ACAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #27 : 19 Ocak 2015, 01:05:24 »

24 gr attığı içinmi kınıyosunuz ben anlamadım olayı =)
  :D yok samet bey memnuniyet mesajı olarak yazmıştım ama bizim ufaklık klavyeye dokununca olan oldu işte yanlışlıkla kınadık
  • Beretta 687 EELL Classic
  • Huglu koop. SR 112 KE
  • Browning maxus one composite
  • Stoeger m3000
1985 MUT

Çevrimiçi Abdullah GÜLTEPE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #28 : 25 Ocak 2015, 19:01:06 »
stoegerin kendi üretmiş olduğu pompalının arızalı çıkması sebebiyle bir sezon bende uğraştım sezonu rezil etti.yurt dışına giden tüfekte belki suçu olayabilir ama yinede takip sistemleri iii değil stogerin.ilgi alakdfan memnun kalmadım ben...
  • baikal mp 153 0tomatik
  • yıldız p71 otomatik
  • turkuaz sn12 otomatik
  • akdaş ah 212
Abdullah GÜLTEPE 1984 KARABÜK-İSKENDERUN/HATAY
 Tel: 05354083156

Çevrimdışı Serkan GÜNGÖR

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #29 : 27 Ocak 2015, 03:38:08 »
 İllaki ithal tüfek olucaksa s.poze olsun çifte olsun en fazla iğne kırar onuda ustaya götürür yaptırırsınız cüzzi bir rakama. Onun dışında iyi baktınızmı torununuza bırakırsınız. Bende ithal otomatik vardı sattım hiçte pişman değilim özellikle böyle konu başlıklarını okuyunca daha bile memnunoluyo insan  ;D Avrupa olarak bitane çifte bitane pompalım var onlarda kara düzen sistem arıza yapmaz parça istemez  :) Bikere tüfek böyle bir sebepten 8 ay yurtdışında kaldığı zaman sahibi o tüfekten ve firmadan kesinlikle soğur. 5 senede bir ruhsat yeniliroruz bu yurtdışında olduğu zamana denkgeldiğimizi düşünürsek ayıkla pirincin taşını sonra. Tüfeği görmeden işlemiyolarda ruhsata ruhsat bile yeniliyemezsiniz. İtalyada beretta servisinde en ağır arızası olan tüfeğin bile tamirinin bir haftadan uzun süreceğini sanmıyorum ben. İtalyada dibimizde. Hadi 10 günde tüfek oraya gitse bir hafta tamirde kalsa 10 gündede ülkeye girse yine en fazla 1ayda elinizle olması lazım normalde. 8ay diyince belliki ortada bir saçmalık var. Belki italyada Türkiyeden gelen tüfekleri biriktiriyolardır 50 tane gibi oldumu toplu gönderiyolardır geriye oyüzden gecikiyodur.
 Arabamız arızalandımı servise götürdükmü japonyaya almanyayamı gönderiyolar arabayı  ;D Yedek parçaları stoklarında mevcut. Az satılan bir modelse yada yılı geçmişse Türkiyede yedek parçası yoksa bile sipariş geçiyolar 1 ay içerisinde parça geliyo. Cep telefonumuz televizyonumuz bozulduğundada koreye çine gitmiyo  ;D İsteseler bu şekilde daha kolay bir sistem yaparlar stoklu çalışarak yani ellerinde parça bulundurarak yada ordan sipariş geçerek fakat işlerine gelmiyo sanırım. Stoegerın tüm derdi ülkemizdeki ucuz işçiliği kullanıp tüfek ürettirip dış ülkelere malı çekmek sanırım. Yerli müşteri umurlarında bile değil. Sanki bedavaya alıyoruz biz tüfekleri onlardan. Ayıp...
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2015, 12:53:34 Gönderen: Serkan GÜNGÖR »
Serkan GÜNGÖR
1984 İZMİR

Çevrimdışı Duran ŞİMŞEK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #30 : 02 Şubat 2015, 11:14:12 »
arkadaşlar stooger firması ile anlaştık tüfeğimin yerine benelli deluks aldım. ruhsatıma işlettim ve bu konu kapandı.
01.01.1974
kırşehir

Çevrimdışı Ümit ÇAGLAR

• *
  • Herkese rastgele
« Yanıtla #31 : 06 Şubat 2015, 14:02:27 »
süper....
  • Fabarm xlr 5
Ümit ÇAGLAR
1977 KARS

Çevrimdışı Gökay KARADUMAN