ersan bey...... kendi adıma,,, firma kim olursa olsun çektigi en kral tanıtım videosu,,,,, kullanıcı tarafından çekilen endandik videokadar degerli degildir....
yusuf abi selamlar .... illaki sizden yorum bekliyordum.... avcının atış sonrası koştugu yol ve geriye kalan mesafe konusunda ne dersiniz.... diger dikkatimi çeken ise 3 ördegin kanat açıklıgı mesafesini ve üst üste geldiğini gördüm tek fişekle 3 ördek,,, penetrasyon tavan yapmış durumda.... kullanılan fişek etkili olabilirmi,,, bu seçenekte aklıma geliyor...
selamlar hüseyin . 15 adımdan sonra videou makaslamışlar . NEDEN ? gerie 15 adım kaldıda ondan . o mesafe 30 metre c ivarı , fazla değil kesinlikle . keşke makaslamasalardı , görürdük o zaman ne kadar olduğunu . bana göre ; o mesafelerde , fişeğin pek önemi yok , 32 gram 6 no vasati bir fişeklede o ördekler vurulur . zaten hep vurduklarını gösteriyorlar . vuramadıklarını hiç göstermiorlar .
fırsat ve zaman buldukça denemelere devam ediyorum . dün sabah yine 50 metre deneme atışları yaptım , yeni bir otomatik denedim . sonuç yine aynı çıktı , otomatik tüfekler , sistem olarak birbirlerinden pek farklı değil . kinetik veya gazlı farketmior , 35 metrelerden sonra , saçmaları , yeteri kadar hedefe gönderemior enerjilerini kabettirmeden .
mesela , 50 metrede , poze ile atılan 34 gram 3 n0 fişek , tenekeyi çok rahat delebilirken , otomatikler maalesef delemior . . her neyse , bu konular çok alengirli , fazla uzatmayayım .
mehmet bey,,,,, kısmet olursa ördek zamanı uçar atışında saglam atan bir arkadaşa,,,, 50-60m civarı mesafeye tüfegin sevdiği bir fişekle ördege ve tahtalıya atış yaptırtacagım.... sonuçları artı ve eksileri ile paylaşırım... iyibir makina bulabilirsem video yapmayada bakarım allaha emanet olun
[/q
beklioruz sonuçları ve izlenimleri .