Bölgenizdeki avlara bakılırsa size 61 namlu daha uygun olur eğer keklik ve ördek için düşünürseniz 71 ideal olurdu,ağırlıklı olarak yapacağınız avları düşünerek bunlar arasında bir tercih yapabilirsin ama orta yolu bulalım diyorsan 66 namlu alabilirsin. Model tercihinde ise bundan önce kullandığın sana en kullanışlı geleni tercih et, ben otomatiği omuzladığımda ki rahatlığı hiçbir tüfekte bulamıyorum özellikle poze çok garip geliyor bana, son zamanlarda bende de bir poze ile çifte merakı başladı ama tercihimi çifteden yana kullanacak gibiyim çünkü çiftenin yüze gelişi bana daha iyi geliyor her ne kadar herkes poze dese de. benim aklımda ki silah dolabı 47 cm düz bant gazlı otomatik domuz için domuz avı benim vazgeçilmezim, 71 cm kinetik otomatik tavşan ördek tahtalı ve üveyk için bu arada yeni hevesim tavşan avı, bu iki silah dolapta mevcut ve 61 ve 71 namlu combo set çifte, 61 namlu çulluk ve bıldırcın için 71 namlu keklik için. Siz şimdi iki tane 71 namluya ne gerek var diyebilirsiniz bizim buralar maki bitki örtüsü ormanda otomatik taşımak zor ondan, diğer 71 namluda üçüncü fişek için.