Gönderen Konu: SuperPozemi Otomatikmi  (Okunma sayısı 6765 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
Ynt: SuperPozemi Otomatikmi
« Yanıtla #25 : 20 Ekim 2014, 17:34:50 »
Zaman ne hızlı geçiyor. O dert ettiğini ben ve bir iki arkadaşım da yaşadık. Bize de 18'inden çayır yemen gerek demişlerdi :) Sonra 19 dan yemek gerektiğini öğrenmiştik. Yalan yok, babamın ruhsatlı tüfeğiyle avlanıyordum zaten ama rahat rahat değil...

Başkasının üstüne alırsın ama kaçırılmayacak bir fırsat değilse tavsiye etmem. Biraz daha para biriktirebilirsin. Daha yeni modelleri görürsün, çıkmış olanları alanlardan bilgi toplarsın. Yahut al bir havalı tüfek, biraz onunla takıl. Kaçırılmayacak bir fırsat değilse, acele etme.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Kadir TANYILDIZI

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #26 : 20 Ekim 2014, 17:43:24 »
Kardeşim avlanma belgesi için senin adın ve sana ait tüfek olması şart.
Kendi köyümde avlanabilir miyim demişsin,içinde varsa herkes yok avlanma dese de avlanırsın bu bir gerçek ama Volkan Beyin de dediği gibi rahat olmazsın bi jandarma bi ormancı gelecek diye gezersin dağlarda bir de denk gelirsen saç baş yolarsın,zor durum yani.
En temizi biraz sabret al tüfeğini belgeni paşalar gibi avına çık (gerçi avcıların durumu pek paşalık değil ama).
Seni iyi anlıyorum bende 18 yaşı zor beklemiştim.
1993 ERZİNCAN

Çevrimdışı Yunus Emre KARA

• *
  • Yunus Emre KARA
« Yanıtla #27 : 20 Ekim 2014, 17:43:47 »
Havalı tüfekte aldım vida yerlerine kadar ezberledim sonra basit gelmeye başladı babamda av merakı hiç yok evde vakit geçirebileceğim tüfekte olmadığı için birden olsun istiyorum sizinde dediğiniz gibi biraz bekleyip yeni modelleri görürüm ama kendime anlatamıyorum işte bendeki nasıl bi merak hala anlayamadım  :)
1995-Ordu
Delilik Aynı Şeyleri Yapıp Farklı Sonuçlar Beklemektir..!

• *
  • Yunus Emre KARA
« Yanıtla #28 : 20 Ekim 2014, 17:46:26 »
Orman Mühendisliği gibi bi hedefimde var hem tüfeği alsamda çok ilgilenmemem lazım belkide alamıyor olmam iyidir
1995-Ordu

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #29 : 20 Ekim 2014, 17:48:42 »
Yeni öğrendiğin için böyle oldu. Biraz sabredersen yeni duruma uyum sağlarsın. Avcı tanıdıklarınla bir iki çantacılık yap falan filan...
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

• *
  • Yunus Emre KARA
« Yanıtla #30 : 20 Ekim 2014, 18:00:09 »
Anladım abi teşekkür ederim bi yol gösterdiğin için
1995-Ordu