0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam aleyküm bende bir arthemis a226 es kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ETMEM.sebebi işçilik yok . parçaların birbirine uyumu çok kötü namlu içi kromu iyi değil. eğer alacak olursan ilk av gününden itibaren tetiğin kaplaması kubuzun kaplamasının attığını görürsün.umarım malum markanın çalışanlarından da bu bölümü okuyanlar olur.arthemis e vereceğiniz paraya kesinlikle GENÇ HUĞLU MODELLERİNİ ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM. sizin aramış olduğunuz tüm özellikler genç huğlu firmasında standart olarak yapılır.
selam aleyküm yasin bey görüşlerinize saygı duyuyorum lakin ben tüfeği aldıktan sonra ilk avdan itibaren kubuz ve tetik korkuluğu ve tetiğin kaplamasının attığını farkettim.firma ile görüştüm tüfeği istediler gönderdim bir nebze de olsa problemleri halletmeye çalıştılar(yazmadığım daha bir kaç sıkıntı daha var.) işçilik konusunda irtibat kurduğum arkadaş bana aynen şunu söyledi;''idris bey bu firma seri üretim yapan bir firma olduğundan parçalar makineden çıktıktan sonra ustalar parçalar üzerinde çok oynama yapmaz'' dedi
İdris tüfek birazda şans işi.firmaların yüzde doksanı seri üretim çalışıyorlar.müşteri memnuniyeti açısından çıkmaması gerek lakin üretim hataları yüzde bir bile olsa çıkabiliyor.oda sana denk gelmiş olabilir.Yasinle bana kendi markalarının iyileri denk gelmiş olabilir.