saygıdeğer avcı büyüklerim bu işe gönül vermiş sayın arkadaşlar,
bazılarına göre havanda su dövdük haklı mücadelemizi savunurken , bilineki onurumuz ve duyarlılıkla yarınlar içindi hepimiz içindi bencilce bir köşeye çekilip miskince sessizce bana dokunmayan bin yaşasın mentelitesi osmanlıyıda uçuruma sürükledi zamanında hatırlayın tarih yakın
ayhak' a bağlı şahs-ı muhteremler etiketmi çıkarmı makammı katmı sizin kuruluş amacınız, herneyi temsil ediyorlarsanız ben işin tam orasındayım, sizi işinizi yapmaya davet ediyorum.
ben kimmiyim legal avcı !..
adına belki başka bir şeylerde deniliyor,
enayi,
sağılacak inek,
mal ve bunun gibi yakıştırmalar belki.
yolun sonu yakın hatırlatmak maksatlı söylüyorum ben bunu. maymun gözünü açtı belki işişten geçecek belki geçmeyecek avcı milleti feryat ederken sesini kesmeye çalışanların oyunları bozulunca çıkarları ters düşünce kavgaya tutuşunca düşen maskesini tüm avcı camiası görecek o zaman gerçek yüzlerin ne olduğunu. ayhak boş daha önceleride yazıldı parasıda yok sitesini bile tamir edemiyor denemesi bedava girin netten basit yapın allahaşkına yazında gülün koskoca gözde büyütülen ayhak' ı ''ayhak.com'' basit bir deneme.
benim sadece bir bildiğim var ;
KAYHAF benim babamın federasyonu değil amca oğlum yakınım hiç değil yakından uzaktan herhangi bir akrabalık bağımda yoktur, çıkar menfaat ilişkim hiç yoktur .
bu işe gönül vermiş benim gerçek düşüncelerimi savunan üzerimizden oynanan oyunlara dur diyebilecek temel hak ve özgürlüğümüzü ve gerçek türk avcısını savunup avımı ve avlaklarımı koruyacak yegane ruha sahip bir sosyal kuruluş amacı güden ve bu çizgide avcıları birleştirebilecek eğitecek doğasını koruyan yasalara saygılı vatanını insanını avını seven ve koruyan bir topluluğu temsil edebilecek ışıkla aydınlağından ötürü
seviyor,
destekliyor,
ve inanıyorum.
İYİKİ VARSIN KAYHAF
emeği geçen tüm gönüldaşlarına saygı, sevgi ve selamlarımı iletirim.
rabbim işinizi gücünüzü rast getirtsin.
not;
dikkat!..
mayası, kamil üçbaş, yaban tv. ve ilişkili tüm herşey, avcılar üzerinden çıkar güden ve menfaatten hamuru yoğrulu bir hamurdur aklınıza kazıyın.
en derin sevgi ve saygılarımla.