Gönderen Konu: AVBİS'E HAYIR DİYEN KİM  (Okunma sayısı 1521 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Serhat ÇELEBİOĞLU

• Müdavim Üyemiz
AVBİS'E HAYIR DİYEN KİM
« : 04 Ekim 2014, 13:09:32 »

AVBİS'E HAYIR DİYEN KİM
Genel adı Avbis olan avlak bilgi vs... Ama asıl hedefi paralı kotalı avcılık olan eylemlerden bir tanesi de Ankara'da yapıldı... Katılım beklenenin çok üstünde oldu.
Tüm federasyon başkanları günle öncesinden davet edilmiş..Hepsi otobüsler kiralamış dernek başkanları ve avcıları büyük bir heyecan sarmıştı.. Ankara da görülmemiş bir kalabalık tüm olumsuz hava şartlarına rağmen avcıların iştiraki ile sloganlar ile Abdi İpekçi Sakarya arasında mükemmmel bir organizasyon ile yapıldı. Konfederasyon başkanı olan Kamil bey bu organizasyonu iç Anadolu Federasyonu olarak yapsa da hiç bir federasyon başkanında en ufak bir kompleks oluşmadan davasına sahip çıkmak için orada olması taktire şayandı. Tek tek konuştular.. Hepsi sistemi kınadı.. Demek isterdim...
Bu nasıl bir anlayış bu nasıl bir aymazlık... Eylem (Miting);Anadolu avcıları ödülleri programı ile nasıl aynı tarihe sıkıştı .. Kim bu kadart isabetli atış yaptı ... Yılın vvuruşu diye buna derim
Facebook üzerinde.. Ahkam kesen ve bir o kadar avcı olduğunu iddea edenler ortalıkta yok. Sorsan hepsinin bir meselesi bir davası var... O, ona tü kaka. Bu, buna tü kaka.. Kamil bey günler öncesi Anklara mitingi için federasyon başkanlarını Ankaraya davet etti. Bu işi organize ederken AYHAK adına yapmadı. İç Anadolu federasyonu adına yaptı. Hoş öyle yapsaydı hepsinin onurunu kurtarırdı zira hiç biri daha kendi evinin önünde temizlik yapmadı.Hepsi kendi illerinde ya da kendi federasyonları adına tek bir miting düzenleyemedi.Bu aslında federasyon başkanları için mükemmel bir fırsat olmasına rağmen, sesiz bir tepki vermek yolu ile hiç birisi orada, o eylemde avcının yanında olmadı.Her halde Kamil beyin misyonunu tamamladığına kanaat getirdiler. Bunun başka izahı yok. Kamil bey bardağı onların tarafından bakınca taşırdı. Hani o meşhur AYHAK kotalı avlağı istemişti. Devlet avlaklarına evet demişti... Eşyanın tabiatına aykırı.. Kamil bey bu eylemi planlarken neden bu tarihi seçti.. Kendi showunu mu yapmak istedi.. Diğer federasyon başkanlarını mı zorda bırakmak istedi bilinmez ama  Karadeniz avcısının onurlu duruşu ile başlayan bu eylemler. Ankara'da Tüm federasyon başkanları tarafından pasifize edilmek istendi. Ateş sönmeli, söndürülmeliydi.Peki AVBİSE HAYIR diyen kimler o vakit. KAYHAF hariç hiç bir federasyon yoktu.
AYHAK denilen yapının çökmüş olduğunu,birlik ve beraberlikten uzak,içi boşaltılmış bir yapı olduğunu hep birlikte gördük. Koskoca Ankara Konfederasyon başkanı ve İç Anadolu fedrasyon başkanı bir eylem yaptı kimse yok .... Onurlu ve gerçek anlamda davasına baş koymuş 200 - bilemedin 250 avcı... Kamil bey de gördü biz de gördük.. demek ki büyük konuşmak ile bu işler olmuyor. İnançlı azimli avcı sayısı bu ülkede 5000 bile medin 10 bin.. Gerisi nerede .. 9 bölge dokuz federasyondan başkasını kabul etmeyen Konfederasyon AYHAK yıkılımış .. 130 bin avcıyı temsil ediyorsun diyen Kamil bey yanlız kalmış... Demek ki gerçekten bu 130 bin avcının olurunu almamışsınız. Kamil beyin yanında görünen bazı işgüzar arkadaşlarının tehtidleri de bu işi bu noktaya getirdi galiba.. Kamil bey face üzerinden davet ettiği federasyon başkanları bazı arkadaşları tarafından içten içe aşağılandı ..Gelmeyinde görelimmm ..Al gelmediler... Haydi yazın kokuşmuş çürümüş yapınızı..
Sayın .... Sayın.. Sayın.. Sayın.. Sayın.. Sayın .. Sayın ... Sayın beyler......
AYHAK başkanı Kamil beyi benim kadar sert eleştiren yoktur... Ama puştluk yapmadan adam gibi isim vererek .. Arkadan vurarak değil.. Yaptığınız her ne ise... Mazereti yok. Siz kızdığınız küstüğünüz Kamil beyi değil kişisel kavgalarınız olan yapılanmayı değil temsil ettiğiniz Türk avcısını sattınız...Bir paye uğruna .....Böylelikle gördük ki .. Artık AYHAK ve AYHAK'' a bağlı fedreasyonlar artık işlevselliğini yitirmiştir.
Bu ülkede avcılığın tarihi artık değişecek ve siz sayın federasyon başkanları tarihe kara bir leke olarak geçmekten asla kurtulamayacaksınız. AYHAK istififa etmelidir. Bu ülke avcısı SADECE KENDİ ETİKETİNİ PARLATMAK İSTEYENLER TARAFINDAN YÖNETİLDİKÇE... DKMP Bizim üzerimizde her oyunu istediği gibi kurgulayacaktır. İhtirası için ülke avcısını satan tüm federasyon başkanlarını esefle kınıyorum. Avcı arkadaşım bundan böyle başının çaresine bak...Federasyon başkanların seni öyle yada böyle sattı..Rasgele
« Son Düzenleme: 04 Ekim 2014, 13:25:34 Gönderen: Serhat ÇELEBİOĞLU »

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
Ynt: AVBİS'E HAYIR DİYEN KİM
« Yanıtla #1 : 04 Ekim 2014, 20:09:58 »
hiç bir zaman kamil üçbaşı  sevmedim sevemedim  başkan olarakta görmedim.yaban tv deki diğer abiler gibi samimiyetsiz soğuk.konfederasyon başkanlığınıda bedava yapmadığına göre......doldur cukkayı avcılarıda ona buna peşkeş çek.soruyorum bu adam avcılık camiası için ne yaptı.bol bol tv ye çıkıp aslan yelesi gibi saçlarını göstermekten başka...
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #2 : 04 Ekim 2014, 22:49:15 »
Biz eylem yaparken millet ava gidiyordu :( onlar 2-3 yıl sonra ağlayıp nerede bu millet diyerek sorunca bu fotoları ellerine vereceğim,
bu kafadaki avcılara her şey yakışır... Çoğu insan da bu işin ambalaj kısmın da :( artık bende kendimi kasmıyorum olacağına varır :(
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı Serhat ÇELEBİOĞLU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 05 Ekim 2014, 23:10:53 »
Bu eylemlerin ne için yapıldığı hakkında hiç bir bilgisi olmayan dernek başkanları var.. Bazı bölgelerde adamın avlakları ya devlet avlağı olmuş ya genel avlak.. Cezayı yiyen arıyor bu nasıl iş diye..Haritaya bakan arıyor bu nasıl iş diye.. Biz aylardır neyin mücadelesini verdik.. Bu nasıl bir şey anlaşılır değil.. Bir araba alırsınız yağına suyuna lastiklerine sibop ayarlarına bakarsınız.Elinizde bir avcılık belgesi var diye her şey tamam mı arkadaşlar... Biraz sorumluluk lazım yaşamak için.. Biraz sağ duyu biraz dayanışma..

Çevrimdışı M.Ali AKDAĞCIK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 06 Ekim 2014, 11:34:16 »
 saygıdeğer avcı büyüklerim bu işe gönül vermiş sayın arkadaşlar,

bazılarına göre havanda su dövdük haklı mücadelemizi savunurken , bilineki onurumuz ve duyarlılıkla yarınlar içindi hepimiz içindi bencilce bir köşeye çekilip miskince sessizce bana dokunmayan bin yaşasın mentelitesi osmanlıyıda uçuruma sürükledi zamanında hatırlayın tarih yakın  ;)

ayhak' a bağlı şahs-ı muhteremler etiketmi çıkarmı makammı katmı sizin kuruluş amacınız, herneyi temsil ediyorlarsanız ben işin tam orasındayım, sizi işinizi yapmaya davet ediyorum.

ben kimmiyim legal avcı !..
adına belki başka bir şeylerde deniliyor,
 enayi,
 sağılacak inek,
 mal ve bunun gibi yakıştırmalar belki.
yolun sonu yakın hatırlatmak maksatlı söylüyorum ben bunu. maymun gözünü açtı belki işişten geçecek belki geçmeyecek avcı milleti feryat ederken sesini kesmeye çalışanların oyunları bozulunca çıkarları ters düşünce kavgaya tutuşunca düşen maskesini tüm avcı camiası görecek o zaman gerçek yüzlerin ne olduğunu. ayhak boş daha önceleride yazıldı parasıda yok sitesini bile tamir edemiyor denemesi bedava girin netten basit yapın allahaşkına yazında gülün koskoca gözde büyütülen ayhak' ı ''ayhak.com'' basit bir deneme.

benim sadece bir bildiğim var ;
KAYHAF benim babamın federasyonu değil amca oğlum yakınım hiç değil yakından uzaktan herhangi bir akrabalık bağımda yoktur, çıkar menfaat ilişkim hiç yoktur .

bu işe gönül vermiş benim gerçek düşüncelerimi savunan üzerimizden oynanan oyunlara dur diyebilecek temel hak ve özgürlüğümüzü ve gerçek türk avcısını savunup avımı ve avlaklarımı koruyacak yegane ruha sahip bir sosyal kuruluş amacı güden ve bu çizgide avcıları birleştirebilecek eğitecek doğasını koruyan yasalara saygılı vatanını insanını avını seven ve koruyan bir topluluğu temsil edebilecek ışıkla aydınlağından ötürü

seviyor,
destekliyor,
ve inanıyorum.

İYİKİ VARSIN KAYHAF

emeği geçen tüm gönüldaşlarına saygı, sevgi  ve selamlarımı iletirim.
rabbim işinizi gücünüzü rast getirtsin.

not;

dikkat!..
mayası, kamil üçbaş, yaban tv. ve ilişkili tüm herşey, avcılar üzerinden çıkar güden ve menfaatten hamuru yoğrulu bir hamurdur aklınıza kazıyın.

en derin sevgi ve saygılarımla.

« Son Düzenleme: 06 Ekim 2014, 11:38:53 Gönderen: M.Ali AKDAĞCIK »
  • TURKUAZ HK 11, OTOMATİK, 4+1, 12 CAL. 65 CM.
  • LAZER TEK KIRMA, 36 CAL. 65 CM.
İnsanlara hoşgörülü tavrım , bildiklerimin yanılgılarıma yetmeyişindendir,..

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN