Paylaşım için teşekkürler hocam
Bayramınızda mübarek olsun
Selamlar.
Aleyküm selam, selamlar Denizli'den...
Sabir hocam sabir bu yil bende cekip durun sabrı insallah olacak bakalim erkek kopege ikiuc sans vercez bu gidisler
Eline saglik hayirli.bayramlar.
Erkek köpeği ava yatırmak zordur. sabır ister ama hele bir de av yapmaya başlarsa değmeyin avın keyfine...
Abi eminim daha önce köpek eğitmişsinizdir. benim bi tane setterim var şuan 7 yaşında.2 aylıkken geldi, beraber büyüdük desem abartmış olmam.13 yaşındaki bir çocuğun köpek eğitmeye çalıştığını düşünün, artık ne kadar yapabiliyorsa Elimden geldiğince adam etmeye çalıştım dört dörtlükmü? kesinlikle değil aportu bile yok.Bana ferması yetiyorda artıyor bile.Aramızda öyle bir bağ kurulduki söylesem inanmazsınız, babamla av yapmıyor.Kim gelirse gelsin bensiz adımını atmaz.Ama koku alması olsun ferması olsun çok hoşuma gidiyor.2 tane köpeğin üzerinden atlayıp geçtiği kuşa ferma veriyor.Ha keza vurulan ama bulunamayan kuşuda onlardan önce buluyor.Ama şöylede bi sorunumuz varki yanımıza bi tane başka köpek olsun benim dibimden ayrılmıyor.Acayip derecede kıskanç. Münkün olduğunca kendi fermaya kokuya alıştıktan sonra başka köpeklerle beraber ava götürün.Sakın size akıl veriyomuş gibide olmayayım estağfurullah öyle bi amacım yok ki babam yaşındasınız tecrübelerinize, sabrınıza saygı duyarım. Şilayada geçmiş olsun Köpek deyip geçmemek lazım onlar bizim can dostlarımız.Hayırlı bayramlar.
Yavru köpeğin en kötü tarafı hemen dağılıveren dikkati olsa gerek. Bunun içinde sık sık yalnız ava götürmek gerek. Lakin biz grup avlarına, o şamataya, muhabbete kadar çok alışmışız ki yalnız gitmek yavan geliyor. Sıkıntı köpekte değil biraz da biz de tabi...
Ğeçmiş olsun Oguz abi şila kuRtlmuş, çok sevindm. Sevincnize nacizane ortak olmak istedim bundan güzel hediye olmazdı heralde, iyi bayramlar CESİYE de tebrikler.
Valla veterinerlere kızıyoruz bazen o köpeği kurtaramadılar, bu köpeği kurtaramadılar diye ama yeri gelince de ölümün elinden alıyorlar. Onları tebrik etmek lazım. İyi ki varlar diyorum...
oğuz bey o heyecanı sizin anlatımınızla sanki ben yaşadım o bıldırcınların kalkışı,düşüş,köpeğin ferması alıp gelmesi inanın o heyacanı içimde hissettim teşekkürler güzel anlatımınıza .. rastgele....
Teşekkür ederim. Yeni sezonda sizlere de kazasız belasız rastgele...
Hocam hem hayırlı olsun hem büyük geçmiş olsun her iki köpek içinde sizin adınıza çok memnun oldum,Allah bizleri bu avdan ve sevdadan ayrı bırakmasın.Hayırlı bayramlar,rasgele.
Erol kardeş duanın son kısmına özellikle katılıyorum. Allah bu sevdadan bizleri ayrı bırakmasın...
Aklım almıyor gerçekten... O köpeğin sahibi görme engelli falan mı ? Birde geçen seneden diyorsunuz içinde yavru kalmış İNSAF... av köpeği olabilir SADECE av için köpeği kullanıyor olabilir insan ama bu kadarına söylenecek tek laf var ''ÇÜŞ''.
Aklım almıyor gerçekten... O köpeğin sahibi görme engelli falan mı ? Birde geçen seneden diyorsunuz içinde yavru kalmış İNSAF... av köpeği olabilir SADECE av için köpeği kullanıyor olabilir insan ama bu kadarına söylenecek tek laf var ''ÇÜŞ''.
Hayır, aksine köpeğe çok iyi bakar. Kaç kere veterinere götürdü, kilolu dediler perhiz uyguladılar. Yani veteriner var, veteriner var... En sonunda ta Burdur'a götürdük beraber, bir kaç gün daha gecikseymişiz köpek ölecekti. Kurtuldu Allah'tan. İşte yiyecek ekmeği varmış. Ameliyat masrafları dahil 1000 Tl den fazla parası gitti, ama umrunda değil arkadaşın. Yeter ki köpek kurtulsun, dedi...