Gönderen Konu: AVRUPA' dan DOMUZ ve TİLKİ AVLARI...  (Okunma sayısı 2900 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERSİN KARA

• Ziyaretçi
AVRUPA' dan DOMUZ ve TİLKİ AVLARI...
« : 02 Ekim 2014, 14:07:56 »
GÜZEL ENSTANTELER VAR...İYİ SEYİRLER...

Çevrimdışı Kenan ÖZKAN

• Müdavim Üyemiz
Ynt: AVRUPA' dan DOMUZ ve TİLKİ AVLARI...
« Yanıtla #1 : 02 Ekim 2014, 14:35:44 »
Ersin abi bildiğim kadarıyla tilki avı yasak bir av Türkiye de ve yine sanırsam video da izledim tilki etini yiyorlar doğrumu bilmiyorum ama Türkiye de doğu ilerinde de yediklerini duymuştum gerçekten kondüsyon  ve performans gerektiren bir av ama bazen çok zarar verdiğini duyuyorum 2 3 yaşındaydım dedemler hayvancılıkla ilgilenirdi tüccarlıkta yapardı ve biz çevirme deriz ahıl lara ve oraya girmişti ve 2 3 yaşlarındaydık dayı oğluyla köyün dışına atmıştık ön ayaklarından ben tutum arka ayaklarından ben ama soğuktanmı öldü keçiler mi vurdu yoksa dayımı vurdu inanın orasını hatırlamıyorum bir köyde arkadaşım avcı değil tavuklarına dadanmış ve onlarda 2 3 tane tilki vurmuşlar sanırım saçma atıyorlar ama ben pek hoşlanmıyorum çoğu yerde tilkileri siyanürle avlayıp derisini sattanlarda çok oyüzden sevmiyorum açıkçası saygılar
_____SiVeR öLüMüNe SeVeR____ KeNaN ÖzKaN 1989 B Rh+ istanbul  SİVASLI YİĞİDO

ERSİN KARA

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 02 Ekim 2014, 14:49:16 »
Ersin abi bildiğim kadarıyla tilki avı yasak bir av Türkiye de ve yine sanırsam video da izledim tilki etini yiyorlar doğrumu bilmiyorum ama Türkiye de doğu ilerinde de yediklerini duymuştum gerçekten kondüsyon  ve performans gerektiren bir av ama bazen çok zarar verdiğini duyuyorum 2 3 yaşındaydım dedemler hayvancılıkla ilgilenirdi tüccarlıkta yapardı ve biz çevirme deriz ahıl lara ve oraya girmişti ve 2 3 yaşlarındaydık dayı oğluyla köyün dışına atmıştık ön ayaklarından ben tutum arka ayaklarından ben ama soğuktanmı öldü keçiler mi vurdu yoksa dayımı vurdu inanın orasını hatırlamıyorum bir köyde arkadaşım avcı değil tavuklarına dadanmış ve onlarda 2 3 tane tilki vurmuşlar sanırım saçma atıyorlar ama ben pek hoşlanmıyorum çoğu yerde tilkileri siyanürle avlayıp derisini sattanlarda çok oyüzden sevmiyorum açıkçası saygılar

KENAN KARDEŞİM VALLA NE ETİDİR BİLMEM AMA KEYİFLİ BİR AV GİBİ GÖRÜNÜYOR.KÖPEKLERİ ÇOK HARİKA GÖRÜNÜYOR.TİLKİ GİBİLER ZATEN GİRİP ÇIKMADIKLARI YER KALMIYOR BAKSANA.

Çevrimiçi Abdullah ORUÇ

• Müdavim Üyemiz
  • "Yaradılanı Sev, YARADAN'dan Ötürü"
« Yanıtla #3 : 02 Ekim 2014, 17:25:47 »
Yalova Armutlu da çok. ama onlar tilki mi çakal mı bilemiyorum. o kadar çok ki 25-30 kmlik yolda 3-5 tane görmeniz işten değil. hele akşam ezan vakti ormanada akşam ezanina ulumasında orman çınlıyor.
benim sevmediğim bir hayvan bi defa dnk geldim avda. bi daha denk gelirsem denizli horozumun kanını yerde bırakmam...
  • Armsan Phenemo 28" - 21" Barrel
  • Best Arms 24" Slug Barrel
Abdullah ORUC
 1982 BURSA

"Yaradılanı Sev, YARADAN'dan Ötürü"

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 02 Ekim 2014, 19:46:35 »
Şafii ve maliki mezhebinde tilki eti yemek caizdir. Hanefi mezhebinde haramdır. Tilkiyi sadece tavuk kümesine dadanırsa korkutmak için atıyoruz denk gelirse de vuruluyor tabi. Yoksa yasak olmasa bile hususi peşine düşüp avını yapmak bize göre değil. kim uğraşacak onunla :)  ama ilk videodaki domuz vuruşları çok muhteşem ya. izlerken bile keyifli. bizim yaban tv de 30 kişi 1 domuzun önünde yarım saat edebiyat parçalıyorlar :) domuz avı yapacaksan böyle yapacan işte. adamlar gerçekten profesyonelce iş çıkarmışlar...

barışgökduman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 02 Ekim 2014, 21:42:03 »
Şafii ve maliki mezhebinde tilki eti yemek caizdir. Hanefi mezhebinde haramdır. Tilkiyi sadece tavuk kümesine dadanırsa korkutmak için atıyoruz denk gelirse de vuruluyor tabi. Yoksa yasak olmasa bile hususi peşine düşüp avını yapmak bize göre değil. kim uğraşacak onunla :)  ama ilk videodaki domuz vuruşları çok muhteşem ya. izlerken bile keyifli. bizim yaban tv de 30 kişi 1 domuzun önünde yarım saat edebiyat parçalıyorlar :) domuz avı yapacaksan böyle yapacan işte. adamlar gerçekten profesyonelce iş çıkarmışlar...
[/quote]

Aynen katılıyorum.

Çevrimdışı İsmail METE

• *
« Yanıtla #6 : 02 Ekim 2014, 22:51:22 »
Bende
İsmail METE
1981 DENİZLİ

Çevrimdışı Ö.Ali KATMER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 15 Şubat 2015, 01:51:57 »
videodaki bazı tüfek sahiplerinin insanlıktan haberleri yok .
1994 ORDU