0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşallah Efem prinklere trink, derken çifte hat trik yaptırtmışsın. Allah tetiğine zeval vermesin...
Bence güzel netice. Rastgele efem.
Mustafa Kardeşim eyvallah , Allah(c.c) hepimize bereketli avlar nasip etsin inşallah. Bıldırcın avının tavı yavaş yavaş geçiyor , çulluk ufak ufak göstermeye başladı. Nasibimiz kadar avlanmaya devam Rasgele Kardeşim
Rastgele ustam..Plakada H harfinin üstündeki seçilmiyor.Diğer 6 sı erkek tahminimce.İyi rastgelmiş.
Evet Volkan Abim şaibesiz kaliteli fermalı aportlu nizami bir av oldu Hamdolsun. Bu arada milli parklar hafta sonu bölgemizdeydi Çandarlı ve Dikili meralarında kontrol edilmeyen Avcı kalmadı.Belge ruhsat takoz limit hepsi kontrol edildi.Eveli sene üveyk avında yanıma gelip kontrol yapan İzmir milli parklardan Yunus Bey ve esmer uzun boylu bir Abi vardı. Cumartesi sabah kontrole geldiklerinde ben tebessümle karşıladım.Esmer ve uzun olan memur aynen şunu söyledi bu arkadaşı kontrole bile gerek yok nizami adam belli oluyor dedi
Devrem rastgele
rastgele ZİYA EFEM rastgele...
Tertibim rasgele
Artık bizim buralarda sobalar kurulmaya başlandı... bizim prinkler yolcu oldu,bunlarda bizim prinklere benziyor şu 2'nin üstündekine geçen hafta 2 tüfek atmış vuramamıştım,o korkuyla taa izmire kadar gitmiş demekki. daim ola,rastgele...