Bıldırcın avı icin bir koli yaf 30gr kecetapa av fisegi aldik.
Bir fisek tufegi bukadarmi cok kirletir.bi daha bedava verseler almam.az degil 150 lirada para veriyoruz.
doğan bey,
tüfeğinizin cinsi ve sistemi nedir, şoku nedir bilmiyorum ama bildiğim gerçek şu'ki yerli firmalarımız bizim üretimimizdeki keçe tapada standart bir performans maalesefki sergileyemiyorlar.
yazılarda var, muzaffer beyin dediği gibi keçe değilde, yaf ın bior tapasını tercih ediniz yerli fişekte, bende 30 gr. 8 no bior tapa kullanıyorum. yerli bir gazlı yarı otomatik 65 namlu 12 çaplı bir tüfeğim var bahsettiğim fişek bıldırcında benim vazgeçilmezim sadece refleks atışlarım yaralı düşüyor bıldırcında oda benden kaynaklı, hata yan saçma gurupmanında kalıyor av , namlu kirliliğinde kesinlikle problem yaşamıyorum olması gereken kirlenmenin dışında dert açmadı, avın ele geçmesi yaralı ve saçma alarak gitmesi hiç ama hiç hazetmediğim bir konudur, neticede sizin emeğiniz nasibiniz, yaralı gitmesi istenmeyecek bir konu.
elinizdeki keçeleri iade edip ,biorla aldığınız av bayiinden değiştirin bence. neticede para veriyorsunuz ,..
saygılarımla.