Gönderen Konu: kütahyalı doladırıcının teşhiri  (Okunma sayısı 6426 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mehmet ÇELİK

• *
kütahyalı doladırıcının teşhiri
« : 27 Eylül 2014, 09:47:31 »
biz sözü senet bilir insana itimat ederiz, avlak ta köpeğimi satışa koydum Kütahyalı yaşar isminde 5414494755 biri aradı anlaştık dört kişi gelip merada köpeği denediler silahsız arama ,aport,ferma sına baktılar birde avda deneyelim beğenirsek paranı hesaba çıkarırız olmazsa geri getirelim dediler bende taaa kütahyadan özel arabasıyla gelen adam 1000 tl için sahtekarlıkmı yapacak diyerek tmm dedim şimdi telefonunu açmıyor.bu parayla bn yıkılmam batmam 3,5 yıllık emeğimi çocuğumu dersaneye göndere bilmek için satmıştım.bu arkadaşı tanıyan Kütahyalı GERÇEK avcı dostlardan yardımlarını beklyorum .bu gün bana yarın size Isparta bölgesinde ne sıkıntınız olursa yardımcı olacağımdan emin olabilirsiniz.
Mehmet ÇELİK
1974-Isparta

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
Ynt: kütahyalı doladırıcının teşhiri
« Yanıtla #1 : 27 Eylül 2014, 10:03:28 »
biz sözü senet bilir insana itimat ederiz, avlak ta köpeğimi satışa koydum Kütahyalı yaşar isminde 5414494755 biri aradı anlaştık dört kişi gelip merada köpeği denediler silahsız arama ,aport,ferma sına baktılar birde avda deneyelim beğenirsek paranı hesaba çıkarırız olmazsa geri getirelim dediler bende taaa kütahyadan özel arabasıyla gelen adam 1000 tl için sahtekarlıkmı yapacak diyerek tmm dedim şimdi telefonunu açmıyor.bu parayla bn yıkılmam batmam 3,5 yıllık emeğimi çocuğumu dersaneye göndere bilmek için satmıştım.bu arkadaşı tanıyan Kütahyalı GERÇEK avcı dostlardan yardımlarını beklyorum .bu gün bana yarın size Isparta bölgesinde ne sıkıntınız olursa yardımcı olacağımdan emin olabilirsiniz.

böyle biri iki yıl önce banada musallat olmuştu...tahminimce esmer vatandaşlarımızdan bir şahıs geçmişolsun.....
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı İbrahim ÇAKIR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 27 Eylül 2014, 10:08:35 »
mehmet abi geçmiş olsun.bu adamın soyadını biliyor musunuz acaba?
1994 BURSA-TAVŞANLI

Çevrimdışı Mehmet SARMIŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 27 Eylül 2014, 11:56:50 »
usta ben kutahyalıyım yardımcı olmaya calışırım ama ilçesindenim ben şahsın adresi vs varmı araştırayım
  • ARMSAN PHENOMA 66 CM
  • ATA NEO 12 71
  • HUĞLU 76 NAMLU ÇİFTE
  • ÜZÜMLÜ ÇİFTE 16 NUMARA EMEKTAR
  • HUĞLU 103 DE POZE
  • BENELLİ SÜPER NOWA POMPALI
1984-Kütahya

Çevrimdışı M.Emin OLGAÇ

• Müdavim Üyemiz
  • (Keklik Uzmanı)
« Yanıtla #4 : 27 Eylül 2014, 14:59:09 »
o mu değilmi bilemem ama Arkadaşımız dostumuz Ali cura kütahyada böyle birine köpek satıyor parasını alıyor ama gönderdiği 300 lira değerinde box geri gelmiyor şahıs telefonu kapatıyor sırra kadem basıyor bu kişi o ise mutlaka bir gün takılacak ve ebesinin bir tarafını görecek.
aracın plakasını aldıysanız yada en azından tarih saat renk ve modelini biliyorsanız. emniyete jandarmaya köpeğim çalındı diye şikayetçi olun bu resmen dolandırıcılık ve hırsızlıktır. hakkınızı arayın.
  • Falcor 958 (Robust) (Poze) (70)
  • Vursan 92 A Europa (65)
  • Vursan 92 A Europa (71)
  • Üzümlü MKE çifte (71)
  • İngiliz Setter (MARKO)
Emin OLGAÇ B Rh (+)  1967 TEİAŞ/MARDİN  

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 27 Eylül 2014, 15:38:46 »
ben bu adamla birkaç kez telofonda konuştum.. kesinlikle esmer vatandaşlardan,üç dört yıla yakın zaman oldu... ozaman iyi bir pointerim vardı ev degişikliginden satılık yapmıştım... ilandada yakın illerden keklik avı için ve köpegi görmek için çagıran olursa gelirim demiştim... adam önce ben gelecem dedi sonra sen gel burda güzel keklik var dedi.. arkadaşın arkadaşı hesabı araştırdık şahsı tanıyan yok... o zamanki bahsettigi yerde hiç keklikte yokmuş ögrendik.... benim emniyetten oldugumu ögrenince çarketmişti tahminimce aynı şahıs.... esmer vatandaşlarımızı iyi tanıyanlar vasıtasıyla istenirse bulunur bu şahıs....

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Serkan ÇİMEN

• Müdavim Üyemiz
  • Bazıları sürat sever....
    • izmirchoketube
« Yanıtla #6 : 27 Eylül 2014, 18:04:52 »
sarışın esmer kumral fark etmez biz avcıyız avcılar affetmez. Adamı bulunca bize de haber verirseniz 150 km yol.elimize mi yapışır..
Sarsılmaz SAR-9 9x19
Sarsılmaz K2-45 45 Acp
Ata Turqua 308 win
Browning A500
Breton Çakır

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #7 : 27 Eylül 2014, 18:17:26 »
Geçmiş olsun :(
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 27 Eylül 2014, 19:16:21 »
aracın plakasını aldıysanız yada en azından tarih saat renk ve modelini biliyorsanız. emniyete jandarmaya köpeğim çalındı diye şikayetçi olun bu resmen dolandırıcılık ve hırsızlıktır. hakkınızı arayın.

+1
  • Mertmak MX5 Combo 61cm Slug 71cm mobil şoklu
OSMANİYE / 1980

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 27 Eylül 2014, 19:18:36 »
sarışın esmer kumral fark etmez biz avcıyız avcılar affetmez. Adamı bulunca bize de haber verirseniz 150 km yol.elimize mi yapışır..

sayın mehmet çelik

tercih çok,,, elimizemi yapışacak sanki
OSMANİYE / 1980

Çevrimdışı Mehmet ÇELİK

• *
« Yanıtla #10 : 28 Eylül 2014, 19:21:32 »
sevgili avcı abilerim vede arkadaşlarım şimdi olayı anladım bu karektersiz adamlar ben den başkalarınıda yakmışlar demekki aynen tariflerinize uyuyor.esmer vatandaş göçmenmiş ilgi gösteren tüm avcı dostlara sonsuz teşekkürler.bu işin peşini bırakmayacağım mutlaka ya köpeğimi ya paramı alacağım.
Mehmet ÇELİK
1974-Isparta

Çevrimdışı Kadir SARI

• Çolak 43
  • Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #11 : 29 Eylül 2014, 08:53:54 »
Mehmet Çiçek,M.Birol DEMİRTAŞ arkadaşımız doğru tespit etmiş bu kişi esmer vatandaşlardan yanılmıyorsam,hatta bi ara ilçemiz Emet,e gelmişlerdi ve o dönemde çalınan yavrular olmuş araştırmalar sonun da onların mahallesinden çıkmış ama bir türlü alınamamıştı.Paranın geleceğini zannetmiyorum.İnş bi sıkıntı çıkmadan ya paranı ya köpeğini geri alabilirsin.Yoksa Kütahyalı veya ilçelerinden olan gerçek avcı ve insan evlatının bu kadar basit iş yapacağını zannetmiyorum.
« Son Düzenleme: 29 Eylül 2014, 15:58:39 Gönderen: Kadir SARI »
Kadir SARI
1967 Emet KÜTAHYA
Tel.0 543 603 29 02

***** ŞİVA - LEXUS - BARBY *****

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #12 : 29 Eylül 2014, 09:02:21 »
Bu konu açılmadan önce Mehmet bey bana özelden konuyu açmış ve kendisine yardımcı olabilmek açısından Kütahya'lı dostlarımı devreye sokarak şahısa ulaştım,şahısın beyanı Afyon'da köpeğin ihtiyacı için arabadan indirdiklerinde kaçtığını ve yakalayamadıklarını beyan etmiş,Mehmet bey'e durumuda izah etmişler ve parasınıda en kısa zamanda göndereceklerini gerek Mehmet beye gerekse Kütahya'lı dostlara söylemiş anlaşılan o ki aradan 10 gün geçmesine rağmen parayı yollamamışlar.
Ben Mehmet beye nacizane tavsiyede bulunmuş ve Kütahya'ya gitmesini ve oradaki dostlarımın kendisine yardımcı olabileceklerini söylemiştim demekki pek dikkate alınmamış tavsiyem.Sonuca ulaşmak burada yazmakla değil oraya gitmekle olacaktı.
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Halil başaran

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 29 Eylül 2014, 09:14:03 »
geçmiş olsun, umarım paranı alabilirsin,üzücü durum
« Son Düzenleme: 29 Eylül 2014, 09:18:46 Gönderen: Halil BAŞARAN »

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #14 : 29 Eylül 2014, 12:26:08 »
Bu konu açılmadan önce Mehmet bey bana özelden konuyu açmış ve kendisine yardımcı olabilmek açısından Kütahya'lı dostlarımı devreye sokarak şahısa ulaştım,şahısın beyanı Afyon'da köpeğin ihtiyacı için arabadan indirdiklerinde kaçtığını ve yakalayamadıklarını beyan etmiş,Mehmet bey'e durumuda izah etmişler ve parasınıda en kısa zamanda göndereceklerini gerek Mehmet beye gerekse Kütahya'lı dostlara söylemiş anlaşılan o ki aradan 10 gün geçmesine rağmen parayı yollamamışlar.
Ben Mehmet beye nacizane tavsiyede bulunmuş ve Kütahya'ya gitmesini ve oradaki dostlarımın kendisine yardımcı olabileceklerini söylemiştim demekki pek dikkate alınmamış tavsiyem.Sonuca ulaşmak burada yazmakla değil oraya gitmekle olacaktı.

sayın mehmet çelik.... daha nasıl bir yardım yapılmasını bekliyorsunuz....
OSMANİYE / 1980

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #15 : 29 Eylül 2014, 14:47:51 »

abi konuyu hatırladınmı... az kalsın kütahyaya olmayan keklikleri avlamaya gidecektik...  aynı şahısın işi......

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #16 : 29 Eylül 2014, 15:52:49 »
+1
araç beyaz renk şahin veya bordo renk doğan slx olabilirmi ??
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Halil başaran

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 29 Eylül 2014, 16:10:54 »
geçmiş olsun tekrar ..
« Son Düzenleme: 04 Kasım 2014, 17:02:44 Gönderen: Halil BAŞARAN »

Çevrimdışı Ali TEK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #18 : 29 Eylül 2014, 19:39:21 »
Mehmet bey geçmiş olsun..Üzücü bir durum.Dikkatli olmak gerek..
Ali TEK
1984 DENİZLİ-ÇAL

Çevrimdışı Kadir TANYILDIZI

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #19 : 29 Eylül 2014, 19:56:51 »
Mehmet bey inşallah sıkıntınız en kısa sürede sorunsuz şekilde hallolur.
Esmer vatandaşları Allah'a havale ediyorum.
1993 ERZİNCAN

Çevrimdışı Mehmet ÇELİK

• *
« Yanıtla #20 : 30 Eylül 2014, 00:13:04 »
sevgili Özhan abi sizinle görüştükten sonra kütahyada polis memuru arkadaşım Osman Tolgar Türkü arayıp durumu izah edip şahsı araştırttım ,malum kişi cenazesi olduğunu ve parayı bir hafta sonra gönderceğini söylemişti bn de size rahatsızlık vermemek için aramadım HERKESİN KENDİNE GÖRE DERDİ var.hayat mücadelesi bu sitede çooook şahsiyet sahibi avcı dostların olduğunu biliyorum Kütahyalı olupta bu esmer sahtekarı tanıyan varsa uyarıp benim maduriyetimi giderebilir diye düşünmüştüm hemde bu şahısların başka dostların köpeğini dolandırmasın diye teşhir edilsin istedim.geldiklerinde afyonlu galerici İbrahim diye biri vardı yanlarında o şahsa ulaşmaya çalışıyorum bu işi çözebilir ümidindeyim ilgi ve alakanız için çooook teşekkür ederim.
« Son Düzenleme: 30 Eylül 2014, 00:14:39 Gönderen: Mehmet ÇELİK »
Mehmet ÇELİK
1974-Isparta

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #21 : 30 Eylül 2014, 09:16:04 »
sevgili Özhan abi sizinle görüştükten sonra kütahyada polis memuru arkadaşım Osman Tolgar Türkü arayıp durumu izah edip şahsı araştırttım ,malum kişi cenazesi olduğunu ve parayı bir hafta sonra gönderceğini söylemişti bn de size rahatsızlık vermemek için aramadım HERKESİN KENDİNE GÖRE DERDİ var.hayat mücadelesi bu sitede çooook şahsiyet sahibi avcı dostların olduğunu biliyorum Kütahyalı olupta bu esmer sahtekarı tanıyan varsa uyarıp benim maduriyetimi giderebilir diye düşünmüştüm hemde bu şahısların başka dostların köpeğini dolandırmasın diye teşhir edilsin istedim.geldiklerinde afyonlu galerici İbrahim diye biri vardı yanlarında o şahsa ulaşmaya çalışıyorum bu işi çözebilir ümidindeyim ilgi ve alakanız için çooook teşekkür ederim.

Sevgili Mehmet ÇELİK kardeşim;
Samimiyetine ve iyi niyetine şüphem yok lakin;teşhir böyle yapılmaz konudaki yorumlar öyle bir hal alıyorki TC de yaşayan tüm esmer vatandaşlar böyle birşey yaparmış gibi zan altında kalıyor,içlerinde  kişiliği çok düzgün 10 numara insanlarda var unutmayalım.
Sizi mağdur eden kişi veya kişilerin net ismi ve köpeğinizi teslim ederken birlikte çekilmiş bir resim varsa onu yayınlamanız en güzel teşhir olur hem amacınıza ulaşmış olursunuz,hem şahısı tanıtmış olursunuz hemde esmer vatandaş genellemesi yapılmamış olur.
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Muharrem AK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #22 : 03 Kasım 2014, 16:16:13 »
özhan bey  yonetici olarak sizi  tebrik ediyorum.hassasiyetiniz takdiere sayan. ben de insanlarin renk irk vs seklinde toptan yargilanmasina karsiyim,benim bircok  o bahsedilen renkten arkadasim oldu ki kendilerini bati bolgerinde yasayan bircok tanidigimdan daha samimi ve yigit olarak gördüm.meseleye irk/siyasi degil sadece insanlik ve din kardesligi  gözuyle bakmakta fayda var  diye düsünüyorum.hirsizligin dolandiriciligin dini, milleti, rengi yoktur, hirsiz/dolandirici butun insanlarin gözünde hirsizdir!!!!!!!!!
  • Fabarm L4S
  • Remington 11-87 purpose
  • Drahthaar (juliet)
  • breton (romeo)
1976 Sakarya

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #23 : 04 Kasım 2014, 08:43:14 »
Teveccühünüz için teşekkür ederim Muharrem bey hakkaniyet benim için ön planda gelir.
Aynı bayrak altında yaşayan aynı ülkenin kimliğini taşıyan her vatandaş benim için birdir.
Kişilerin şahsiyetleri, karakterleri,legal veya illegal durumlarına göre tavır alınır.
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul