Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 ay 20 gün öne sipariş ettiğim 16 ga süperpoze elime ulaştı,güzel paketlemişler maşallah,işçilik normal boy kundağı çok kolay zedeleniyor en çok el kundağını beğendim çok ince zarif bir o kadarda kaslı bir tüfek..Fotoğraf çekemedim lakin bir kaç özelliğini paylaşmak istedim.
tetik çekme mesafesi 36,5 cm (halbuki 35,5 cm istemiştim)
Namlu boyu 71 cm 1-3 fix şok, 76mm, üst bant 8mm(aslında ortası oluklu bantlardan istemiştim onuda es geçmişler)
Alt göz et kalınlığı 1,5 mm Üst göz et kalınlığı 1,6 mm
Fişek yatağı et kalınlığı 5mm (sağdan soldan ve üstten) alt et kalınlığı 6 mm
Ağırlık 3,4 kg (daha önceki kullandığım tüfek 4,2 kg olduğu için hafif bile geldi diyebilirim)
Ağırlık merkezi tam olarak fişek yatağının bitişi ve el kundağının başlangıç noktası.
bir kaç marka fişek attım yaf, aquila ve armusa 5 no, tüfektenmidir bilmem patlamayı hissetmedim bile yaf dışında diğerlerinin dağılımını beğenmedim lakin 50 metrede soda şişesini parçaladı, 36,6 metrede bi büyük şişesinin sadece üst kapağı kalmış.
Ustalardan yorum ve değerlendirme bekliyorum,artıları ve eksileri yazarsanız çok memnun olurum.Fikirleriniz ışığında bir kaç düzeltme yaptırabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.