Gönderen Konu: armer.com sipariş hatası  (Okunma sayısı 4717 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ali TÜRK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
armer.com sipariş hatası
« : 24 Eylül 2014, 19:27:31 »
Avcı arkadaşlar iyi akşamlar.Tanışma bölümüne yazmasam da uzun süredir siteyi takip edenlerdenim.Forumdan da çok şey öğrendim.Öğrendiklerimden bir tanesi de avcılar olarak yaşadığımız olumsuz durumları paylaşırsak diğer avcılara örnek olacağı.Bugün armer.com dan gelen yanlış sipariş üzerine site yetkilisiyle olan yazışmamızı aynen aktarıyorum.Özür sizce samimi mi?Sizin de fikrinizi almak istedim.

Soru : sayın yetkili sizinden daha önce de alışveriş yaptım o zaman da siprişimde sorun yaşamıştım istediğim fişekler farklı gramajda gelmişti.bu sefer üye olarak tekrar sipariş verdim fakat yine aynı sorunla karşılaştım.34 gr mirage dispersant istedim bana 32 gr göndermişsiniz.Hatırlar mınız bilmiyorum ama bu konuda avlakforum.com da tartışmış ve böyle bir sorunun tekrar olmayacagını söylemiştiniz ama görüyorum ki hala işinizi ciddiyete almıyorsunuz   24.09.2014
Cevap :
sayın müşterimiz aksaklık için özür dileriz.
1982 SİNOP

Çevrimdışı İrfan GÜNAL

• Müdavim Üyemiz
Ynt: armer.com sipariş hatası
« Yanıtla #1 : 24 Eylül 2014, 20:00:48 »
Ali bey yıllardır Armer firmasından internet üzerinden alışveriş yaparım şu zamana kadar hiç problem yaşamadım ,yanlışlık olabilir  ama Armer mutlaka telafi edecektir sizin şansınıza hatalar size denk gelmiş sanırım.iyi akşamlar
İrfan GÜNAL
1977-Çanakkale

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
« Yanıtla #2 : 24 Eylül 2014, 20:22:07 »
yıllardır armerden alışveriş yapmaktayım hiç sorun yaşamadım

ama ilginç olan siz daha yeni üye iseniz daha önce nasıl oluyor da avlakforum.com da bu konuyu tartıştınız anlamadım.

bir kimlik muamması var ortada sanki
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Ali TÜRK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 24 Eylül 2014, 20:25:36 »
Tartışma benle olmadı Kemal bey.Ben sipariş verirken sitede banka güvenliği görmediğim için armer hakkında bilgi aradım ve http://avlakforum.com/forum/kisisel-sikayetler-tartismalar-bolumu/armer-com/20/?wap2 bu sayfayı gördüm.Bundan bahsettim.
1982 SİNOP

Çevrimdışı Ali TÜRK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 24 Eylül 2014, 20:27:11 »
İlk iletide de söylediğim gibi 2 kez alışveriş yaptığım bir siteyi hemen kötülemek istemem bu nedenle sizlerin görüşünüzü almak istedim.
1982 SİNOP

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
« Yanıtla #5 : 24 Eylül 2014, 20:40:12 »
ufak tefek aksaklıklar olabilir hatalarını kabul ederler sanırım armer ile görüşün.
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Ali TÜRK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 24 Eylül 2014, 23:55:52 »
İlhan bey tarafından tarafıma dönüş yapılmış ve sorunun iş yoğunluğundan olduğu söylenmiştir.İstersem fişeği geri gönderebileceğim söylendi ama benim derdim bir kutu fişek değil tabiiki. Benim derdim  siparişimin ciddiye alınmadığını düşünmemdi.Ama geri dönüş yapılması bende güven sağladı.Hemen insanlara haksızlık etmek istemem.İnşallah bundan sonraki alışverişlerimiz sorunsuz olur.
1982 SİNOP

Çevrimdışı Vedat DURAN

• Müdavim Üyemiz
  • Epagneul Breton:Minimum ebatta Maksimum Performans
« Yanıtla #7 : 25 Eylül 2014, 08:42:56 »
Armer 'den online ve bizzat mekanından yıllardır alışveriş yapan biriyim, %100 memnunum ,
siparişler hızlı kargo edilir  ve dükkanında olan malı satarlar , faal avcı oluşlarından avcının derdinden anlayan mekan sahipleridir.
siparişinizde hata olabilir ama hatada kasıt asla olmaz,hata tekrar etmez.Dikkatmi çeken istediğiniz saçma numarası gönderildiyse  32 gr dipersante ile 34 gr dispersante fişek arasındaki farkı hangi avcı anlayabilir bence önemsemeyin kullanın gitsin derim.
  • Epagneul Breton, Winchester Select Lıght Gold
  • Epagneul Breton, Beretta 391 Light
  • Epagneul Breton, Fabarm L4S
  • Epagneul Breton, Zabala Side Look Çifte
  • Epagneul Breton , Akus Çifte
  • Epagneul Breton Benelli Vinci
Vedat DURAN
1974 Çan ÇANAKKALE
0 543 831 32 24
Mininum Ebat Maksimum Performans

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 25 Eylül 2014, 09:24:41 »
İnternet sitelerinin surekli guncellenmesinin zorlugundan kaynaklanan durumlar...önce telefonla teyit almak lazım...armer av avın sahibi ilhan bey iyi avcı oldugu icin benimde ilk tercihimdir..
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı M.Emin OLGAÇ

• Müdavim Üyemiz
  • (Keklik Uzmanı)
« Yanıtla #9 : 26 Eylül 2014, 01:02:23 »
Yıllardır Armer le çalışırım herhangi bir olumsuzluk yaşamadım İlhan bey hem avcı hemde müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir esnaf malum sezonun açık olması nedeniyle sitede bulunan bir ürün tükenmiş olabilir ve anında güncellemede mümkün olmayabilir telefonla teyid etmek her zaman olumlu sonuç verir. bugün dahi bir arkadaşıma sipariş verdirdim. sıkıntı yok.
  • Falcor 958 (Robust) (Poze) (70)
  • Vursan 92 A Europa (65)
  • Vursan 92 A Europa (71)
  • Üzümlü MKE çifte (71)
  • İngiliz Setter (MARKO)
Emin OLGAÇ B Rh (+)  1967 TEİAŞ/MARDİN  

Çevrimdışı Yaşar KÖKÇEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 26 Eylül 2014, 07:41:21 »
İnternetten satış yapan bazı firmalar, siparişte istenen gram/saçma no ellerinde yoksa kendilerince muadil fişek gönderiyorlar. Muadil ürün göndermeden mutlaka müşteriyi arayıp sormaları gerekir.
1980-Antalya

Çevrimdışı Doğu GÜÇLÜ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 26 Eylül 2014, 10:46:42 »
7-8 senedir Armer Avdan alışveriş yaparım.Şimdiye kadar ne bir aksilik oldu ne de yanlış bir ürün gönderdiler.

Zaman zaman yoğunluktan dolayı böyle aksaklıklar her işletmede olur.

İlhan Bey her türlü sorununuzla bire bir ilgilenir ve çözer.
1982-Mersin

Çevrimdışı Cengiz ÖNGÖREN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 26 Eylül 2014, 11:04:42 »
İnternetten satış yapan bazı firmalar, siparişte istenen gram/saçma no ellerinde yoksa kendilerince muadil fişek gönderiyorlar. Muadil ürün göndermeden mutlaka müşteriyi arayıp sormaları gerekir.
3 gün önce armer.com'a sipariş verdim.siparişin birtanesi RC 32 gr 7 no fişekti.10 dakika sonra arayıp 32 gr caccia ellerinde kalmadığını eğer istersem 33 gr S4 gönderebileceğini söylediler.ben de kabul ettim ,fiyat farkı almadan gönderdiler.memnunum.
1956 İZMİR
özel ibn-i sina tıp merkezinde doktor

Çevrimdışı Osman DÖŞLER

• Expert Üye
  • osman döşler. 1968-istanbul
« Yanıtla #13 : 26 Eylül 2014, 11:08:25 »
Ben de Armer den alışveriş yaparım ve İlhan bey i tanırım herhangi bir sorun yaşamadım. İlgili bir esnaf arada sorun çıkmışsa mutlaka düzeltir.
Osman DÖŞLER
1968 İSTANBUL

Çevrimdışı Elver ENGİN

• *
  • Amaç spor
« Yanıtla #14 : 26 Eylül 2014, 11:44:49 »
Armer Orhan beyden sürekli alışveriş yaparız
Ve her seferinde telefon açtığımızda adımızla hitap ederek telefonu açar
Ben İZMİR'de İŞGÖREN AV internettede ARMER'den başka yer tanımam iki yerde harika esnaf
  • YILDIZ SPZ-ME
  • ÖZKANLAR FX17
1976 İZMİR KARŞIYAKA ÖRNEK AVCILAR DERNEĞİ

Çevrimdışı Ali TÜRK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #15 : 26 Eylül 2014, 18:09:46 »
3 gün önce armer.com'a sipariş verdim.siparişin birtanesi RC 32 gr 7 no fişekti.10 dakika sonra arayıp 32 gr caccia ellerinde kalmadığını eğer istersem 33 gr S4 gönderebileceğini söylediler.ben de kabul ettim ,fiyat farkı almadan gönderdiler.memnunum.
Ben de böyle olmasını beklerdim.Defalarca hilalav.com dan sipariş verdim istediğim ellerinde olmadığında tlf haber verirler istediğime yakın başka ürünü kabul edip etmediğimi sorarlardı ben de çoğunlukla kabul ederdim. armer de arasa 34 gr yerine 32 gr gönderelim mi dese onu da kabul ederdim.daha önce de dediğim gibi benim konuyu açma nedenim 1 kutu fişek değil.armer hakkında sizin görüşlerinizi almak en azından sonraki siparişlerimde içim rahat etmesi için.Anladığım kadarıyla çoğunluk memnun.Ben de sizin tavsiyenizle armer.com dan alışverişe devam edeceğim.
1982 SİNOP