Gönderen Konu: AKDAŞ 212 AV PERFORMANSI  (Okunma sayısı 9357 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı M.Aytaç TOK

• Müdavim Üyemiz
AKDAŞ 212 AV PERFORMANSI
« : 23 Eylül 2014, 21:11:04 »
Öncelikle Merhaba lar,
Hepimize kazasız ve belasız bir av dönemi temenni ediyorum . Geçen sezon bittikten hemen sonra Akdaş Kinetik bir otomatik almıştım . Deneme atışlarıyla ilgili herhangi bir yorumda yapmadım . Çünkü At ahırda değil , cirit meydanında değer bulur . 1 aylık sezon başlangıcında Gelelim Akdaşla ilgili izlenimlerime .
1.   Öncelikle gerçekten hafif ve dengeli  bir tüfek kullanıcısını çok rahat ettiriyor . ( 2995 gr )( iki dipçik takımı da aynı )
2.   İlk başlarda Avrupa kinetiklerinde yapabileceği ufak tefek arızalar verdi ancak ilerleyen haftalarda rayına oturdu .
3.   Ufak arızalarda dahi fabrikaya göndermeme rağmen hiçbirzaman avım aksamadı . Hele İsmail Bey o kadar ilgili ki . 3 gün içerisinde tüfek gidip geldi . Daha da abarttım meradan bile aradığım oldu sabırla dinlemesi ve   cevap vermesi  gerçekten çok güzel  güven verici .
4.   Üveyikte 4 bıldırcında 5 nolu şoku taktım . Yıkıcığı mükemmel .Yaralı bırakmıyor pek .
Sonuç olarak  :
Fiyat Performans olarak kesinlikle tavsiye ederim . En önemli unsurda firma malının arkasında . Yok biz size döneriz. Ustalar bir incelesin falan yok . Direk müşteri memnuniyetini baz alıyorlar. Umarım böylede devam eder . Akdaş firmasına teşekkürler ( Bir kaçta resim paylaşalımda klavye avcısı demesinler ) 

resim

çoklu resim yükle

hızlı resim yükle

resim yülke
Mustafa Aytaç  TOK
1968 ADANA

Çevrimdışı Kadir TANYILDIZI

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: AKDAŞ 212 AV PERFORMANSI
« Yanıtla #1 : 23 Eylül 2014, 21:23:21 »
Hocam bilgilendirme için teşekkürler eminim Akdaş 212 almayı düşünen arkadaşlar bilgileneceklerdir.
Güzel av yapmışsınız avınız daim olsun,rastgele.
1993 ERZİNCAN

Çevrimdışı M.Aytaç TOK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 23 Eylül 2014, 21:25:18 »
Hocam bilgilendirme için teşekkürler eminim Akdaş 212 almayı düşünen arkadaşlar bilgileneceklerdir.
Güzel av yapmışsınız avınız daim olsun,rastgele.
Çok teşekkür ederim Kadir kardeşim ...
Mustafa Aytaç  TOK
1968 ADANA

Çevrimdışı Ersin ORBAY

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 23 Eylül 2014, 23:44:23 »
Aytaç abi tüfeğinizi güzel günlerde kullanırsınız inşaallah..Avınız ve muhabbetiniz daim olsun..Adanaya gelirsem bana çifte bakacağız abi incirlikten ona göre  :) Saygılar abim..
  • BENELLİ CRİO COMFORT 71
  • YILDIZ SPZ ME 66
  • ÖZKANLAR FX017 66
ERSİN ORBAY-ADANA-HATAY ..SAĞLIKÇI..1978..
GERÇEK AVCI AVA DA ŞANS TANIYANDIR..

Çevrimdışı M.Aytaç TOK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 24 Eylül 2014, 11:47:00 »
Aytaç abi tüfeğinizi güzel günlerde kullanırsınız inşaallah..Avınız ve muhabbetiniz daim olsun..Adanaya gelirsem bana çifte bakacağız abi incirlikten ona göre  :) Saygılar abim..
kesinlikle aklimda saygilar bizden
Mustafa Aytaç  TOK
1968 ADANA

Çevrimdışı Özgür UYAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 24 Eylül 2014, 22:41:29 »
Akdaş hakkında en çok merak edilen şey av performansı bence kalitesi ve müşteri memnuniyeti güvenini belli etti ama av performansı hakkında yeterince açıklamalar yoktu bu açıklamalar alıcak olanların içine su serpiyor ve buda artık netleşmeye başladı gönül rahatlığıyla alınabilir bence. Kullandığınız marka ve gramajlarıda paylaşırsanız Mustafa abi daha faydalı olur. Saygılar.
Özgür UYAR
1984-Çanakkale/Ezine
Del Zagnis Setter (NEO)

Çevrimdışı Hakan KARAŞAHİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 25 Eylül 2014, 12:53:44 »
selamlar.Aytaç abi hayırlı olsun bol avlar. Öncelikle gecen sezon sonu akdaş ak 212 l modelinide ben aldım. Kesinlikle alıştıkdan sonra çok memnun kalınacak bir silah . şuanda 300 fişek rahat attım hiç temizlemedim vede bir sorunla karşılaşmadım.
Hakan Karaşahin
1982 MUĞLA

Çevrimdışı Mustafa ÖZKOL

• Müdavim Üyemiz
  • Mustafa ÖZKOL 07.07.1977 KAYSERİ 532 776 89 56
« Yanıtla #7 : 25 Eylül 2014, 13:11:52 »
Sen gibi bir duayen kötü tüfek kullanmaz abim... Rastgele
  • Akus 20 ga çifte
  • Beretta 686 silver pigeon 12 ga
  • Benelli s90 12 ga
  • Radentis Queen Setter 6 yaşında

Çevrimdışı Ender UYSAL

• *
« Yanıtla #8 : 25 Eylül 2014, 13:28:45 »
Bende bir  AK 212 kullanıcısı olarak avınız daimolsun
  • Baikal IZH 43 em 1C SxS
  • St Etienne çifte 16 cal 76 namlu
  • Deutsch Kurzhaar (OSKAR)
1978 SAMSUN

Çevrimdışı M.Aytaç TOK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #9 : 25 Eylül 2014, 15:40:43 »
Akdaş hakkında en çok merak edilen şey av performansı bence kalitesi ve müşteri memnuniyeti güvenini belli etti ama av performansı hakkında yeterince açıklamalar yoktu bu açıklamalar alıcak olanların içine su serpiyor ve buda artık netleşmeye başladı gönül rahatlığıyla alınabilir bence. Kullandığınız marka ve gramajlarıda paylaşırsanız Mustafa abi daha faydalı olur. Saygılar.
selamlar.Aytaç abi hayırlı olsun bol avlar. Öncelikle gecen sezon sonu akdaş ak 212 l modelinide ben aldım. Kesinlikle alıştıkdan sonra çok memnun kalınacak bir silah . şuanda 300 fişek rahat attım hiç temizlemedim vede bir sorunla karşılaşmadım.
Bende bir  AK 212 kullanıcısı olarak avınız daimolsun

Teşekkürler dostlar. Fişek konusunda bir tek bp zevk vermedi . Özellikle rc ile müthiş uyum sağlıyor . Ben üveyikte 28 gr / 7 ile başladım havalar serinler gibi olunsa ara ara 3ogr /7 ye çıktım. Şunu da söylemeden geçmeyim . Arkadaşlar yeni tüfek alıyorlar ve direk ava gidiyorlar . sonrada başlıyor şikayetler . Sevgili dostlar tüfekle bütünleşmek içinava başlamadan önce bol fişek atmanız ve denemeler yapmanız gerekir . Herzaman söylüyorum fiyat performans olarak bence çok güzel bir tüfek ...
Mustafa Aytaç  TOK
1968 ADANA

Çevrimdışı M.Aytaç TOK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 25 Eylül 2014, 16:09:43 »
Çok teşekkür ederim Mustafa bey . Duayenlik kim biz kim ...
Mustafa Aytaç  TOK
1968 ADANA

Çevrimdışı Vedat DURAN

• Müdavim Üyemiz
  • Epagneul Breton:Minimum ebatta Maksimum Performans
« Yanıtla #11 : 25 Eylül 2014, 16:17:08 »
Hayırlı olsun yeni tüfeğiniz, keyifli avlar yapmanızı dilerim.
Akdaş bir Sadık usta klasiği oluşundan istisnalar dışında pek arıza çıkartma ihtimali de olmaz diyorum.
  • Epagneul Breton, Winchester Select Lıght Gold
  • Epagneul Breton, Beretta 391 Light
  • Epagneul Breton, Fabarm L4S
  • Epagneul Breton, Zabala Side Look Çifte
  • Epagneul Breton , Akus Çifte
  • Epagneul Breton Benelli Vinci
Vedat DURAN
1974 Çan ÇANAKKALE
0 543 831 32 24
Mininum Ebat Maksimum Performans

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
« Yanıtla #12 : 26 Eylül 2014, 16:20:55 »
M.Aytaç TOK ağabeyim tüfeğiniz hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullanın. AKDAŞ SP ( çok memnunum ) sonra birde otomatik alalım dedim kinetik olsun dedim ve AK 212 S Modelini bende alıp kullanmaya başladım şuana kadar bir problem çıkarmadı silah tam yüzüme oturdu. işcilik güzel en azından ben beğendim. bıldırcında iyi performansı vardı. keklikte ve ördekte de güzel işler yapacağını ümit ediyorum. dağılım ve delicilik testinden de geçti mi iş tamamdır.
« Son Düzenleme: 26 Eylül 2014, 16:22:30 Gönderen: Kemal YILMAZ »
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Hüseyin BAŞARIR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #13 : 26 Eylül 2014, 21:28:23 »
            Ben de 212 EL modelini aldım. Her şeyi güzel. Fakat av konusunda beni hayal kırıklığına uğrattı. kuşlar yarı yarıya canlı düştü. Düşmeyenlerde  gidebildiği kadar gitti. Bir avuç tüy bırakıp ayağı sallanarak giden bıldırcın 150 metre gitti.  Ararken tekrar kalktı, uçup gitti. Ben de bakakaldım arkasından. Üç dört farklı marka denedim. 7 numara bile attım. Düşen kuşlar hep kan içinde. Şiş sokulmuş gibi saçmaların girdiği yerler. Yanık izi yok. İyi randuman aldığım RC 9 no 30 gramlarla da sonuç değişmedi. Diğer tüfeklerle de deneme yaptım. 16 Çifteyle 401B ile  attığım kuşlar ölü düştü çoğu. Canlı olanlar da ölmek üzere. Kan olayı yok. Bildiğimiz şekilde saçma izi vardı. Tüfeği fabrikaya gönderdim, geldi. Tekrar denecez bakalım ilk fırsatta..
1980-Antalya

Çevrimdışı Kenan ÖZKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #14 : 26 Eylül 2014, 22:01:08 »
sentetik modeli hoş duruyor güle güle kullan aytaç abi
_____SiVeR öLüMüNe SeVeR____ KeNaN ÖzKaN 1989 B Rh+ istanbul  SİVASLI YİĞİDO

Çevrimdışı M.Aytaç TOK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #15 : 27 Eylül 2014, 14:28:28 »
Hayırlı olsun yeni tüfeğiniz, keyifli avlar yapmanızı dilerim.
Akdaş bir Sadık usta klasiği oluşundan istisnalar dışında pek arıza çıkartma ihtimali de olmaz diyorum.
Tşk ederim Vedat bey . zaten sadık ustanın adı yetiyor :)
Mustafa Aytaç  TOK
1968 ADANA

Çevrimdışı M.Aytaç TOK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #16 : 27 Eylül 2014, 14:31:17 »
M.Aytaç TOK ağabeyim tüfeğiniz hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullanın. AKDAŞ SP ( çok memnunum ) sonra birde otomatik alalım dedim kinetik olsun dedim ve AK 212 S Modelini bende alıp kullanmaya başladım şuana kadar bir problem çıkarmadı silah tam yüzüme oturdu. işcilik güzel en azından ben beğendim. bıldırcında iyi performansı vardı. keklikte ve ördekte de güzel işler yapacağını ümit ediyorum. dağılım ve delicilik testinden de geçti mi iş tamamdır.
sentetik modeli hoş duruyor güle güle kullan aytaç abi

Çok teşekkürler
Mustafa Aytaç  TOK
1968 ADANA

Çevrimdışı M.Aytaç TOK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #17 : 27 Eylül 2014, 14:32:28 »
            Ben de 212 EL modelini aldım. Her şeyi güzel. Fakat av konusunda beni hayal kırıklığına uğrattı. kuşlar yarı yarıya canlı düştü. Düşmeyenlerde  gidebildiği kadar gitti. Bir avuç tüy bırakıp ayağı sallanarak giden bıldırcın 150 metre gitti.  Ararken tekrar kalktı, uçup gitti. Ben de bakakaldım arkasından. Üç dört farklı marka denedim. 7 numara bile attım. Düşen kuşlar hep kan içinde. Şiş sokulmuş gibi saçmaların girdiği yerler. Yanık izi yok. İyi randuman aldığım RC 9 no 30 gramlarla da sonuç değişmedi. Diğer tüfeklerle de deneme yaptım. 16 Çifteyle 401B ile  attığım kuşlar ölü düştü çoğu. Canlı olanlar da ölmek üzere. Kan olayı yok. Bildiğimiz şekilde saçma izi vardı. Tüfeği fabrikaya gönderdim, geldi. Tekrar denecez bakalım ilk fırsatta..
[/quot]
sonuçları paylaşırsan sevinirim . Bende de hep havada buruştu . :))
Mustafa Aytaç  TOK
1968 ADANA

Çevrimdışı Ertan ARIN

« Yanıtla #18 : 16 Kasım 2014, 19:47:56 »
aytaç abi acaba fiyat nedir bende bu kadar olumlu yorumdan sonra Akdaş oto düşünüyorum,acaba fiyat ne düzeyde?izmirde var ama ben ilçedeyim gidemiyorum bu ara,geçen hafta gittim fakat soramadım fiyatını.
Ertan Arın
1968 Urla İZMİR

Çevrimdışı Veysel ÖZTÜRK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #19 : 17 Kasım 2014, 01:48:03 »
  • franchi affinity 71
  • hatsan dynamic 66
  • dual pointer tina