Öncelikle Merhaba lar,
Hepimize kazasız ve belasız bir av dönemi temenni ediyorum . Geçen sezon bittikten hemen sonra Akdaş Kinetik bir otomatik almıştım . Deneme atışlarıyla ilgili herhangi bir yorumda yapmadım . Çünkü At ahırda değil , cirit meydanında değer bulur . 1 aylık sezon başlangıcında Gelelim Akdaşla ilgili izlenimlerime .
1. Öncelikle gerçekten hafif ve dengeli bir tüfek kullanıcısını çok rahat ettiriyor . ( 2995 gr )( iki dipçik takımı da aynı )
2. İlk başlarda Avrupa kinetiklerinde yapabileceği ufak tefek arızalar verdi ancak ilerleyen haftalarda rayına oturdu .
3. Ufak arızalarda dahi fabrikaya göndermeme rağmen hiçbirzaman avım aksamadı . Hele İsmail Bey o kadar ilgili ki . 3 gün içerisinde tüfek gidip geldi . Daha da abarttım meradan bile aradığım oldu sabırla dinlemesi ve cevap vermesi gerçekten çok güzel güven verici .
4. Üveyikte 4 bıldırcında 5 nolu şoku taktım . Yıkıcığı mükemmel .Yaralı bırakmıyor pek .
Sonuç olarak :
Fiyat Performans olarak kesinlikle tavsiye ederim . En önemli unsurda firma malının arkasında . Yok biz size döneriz. Ustalar bir incelesin falan yok . Direk müşteri memnuniyetini baz alıyorlar. Umarım böylede devam eder . Akdaş firmasına teşekkürler ( Bir kaçta resim paylaşalımda klavye avcısı demesinler )
resimçoklu resim yüklehızlı resim yükleresim yülke