0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Duana Amin!Onları keyifle bitirmeni dilerim. Rastgele
+1B&P F2 Classic 34 gr ben de ördek ve tahtalı avlarımda kullanıyorum. hem grupmanından hem de menzilinden çok memnunum. Mirage jk6 da çok güzel bir fişek. muazzam bir grupmanı var. yeter ki tüfeğin arkasında duran iyi olsun bu fişeğin ortalama 35-40 metrelerden alamayacağı av yok diye düşünüyorum. ama diğerlerini kullanmadım.
Emrah Bey Benimde Bütün Avlarda İlk Favori Fişeğim Kesinlikle B&P'dir Onun Arkasından Lambro,Fiocchi,Cheddite jk6 Gelir Yanlız Mirageleri Pek Beyenmedim..
Mirage genel olarak kaliteli fişektir. ancak her tüfekte av randımanı aynı olmayabilir. Benim tüfeğimde hem grupmanı hem av performansı çok iyi. Ama ilk sırada benim de bp favorim peşinden rc sonra mirage gelir. ben bunlara italyanların muhteşem üçlüsü diyorum, bugüne kadar avda beni hiç yarı yolda bırakmadılar.
B&P F2 classic 34 gr 5 numara bende aldım tahtalıda kullanmak için.bizi yarı yolda bırakmaz diye aldık ama deneyip göreceğiz.
B&P F2 Classic 34 Gr 5 Numara'ı Ben Ördek-Tavşan Avlarımda Kullandım,Ama Tahtalı Sacma Taşıyan Bi Hayvan Olduğu İcin Yeterli Kalırmı Bilmiyorum,Biz Hususi Tahtalı Avına Gitmeyiz Muhtelif Avlarda Denk Gelirse Atarız Ben Şahsen 3 No 36 Gram Atarım Tahtalıya