Gönderen Konu: Devecioğlu av  (Okunma sayısı 5903 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gökhan AKSOY

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Devecioğlu av
« : 23 Eylül 2014, 12:37:04 »
Merhaba değerli arkadaşlar Dün aksama doğru Devecioğlu avı aradım herkezin bildiği üzere armusa ve birçok fisegin sahtesi piyasada mevcut bende Deveci oğlu avı aradım ve bi arkadas çıktı kendisine armusa fisegin yavascalar üretimi mi yoksa ithal mi dedim sert bi ifadeyle öyle seymi olur cevabı aldım bende gene sakin bir şekilde piyasada bir çok sahte ürünün olduğunu duyuyoruz bu yüzden sordum deyince gene sert bi şekilde görmeden inanmaya ne denir bilirsiniz dedi ilk defa böyle bi musteri temsilcisi gördüm acaba bu şekilde başka arkadaşların da başına geldimi yoksa o anki sinirine mi geldim?
Gökhan AKSOY
1986 KIRSEHİR

Çevrimdışı Berhan PINAROĞLU

• *
Ynt: Devecioğlu av
« Yanıtla #1 : 23 Eylül 2014, 16:04:22 »
Heryerde var abi bunlardan.Sonradan görmeler bir makam aldığında kendini bişey sanıyor.Dün av tüfeği satınalma belgesi için evrakları toplamaya başladım normalde ruhsatım var sadece satınalma belgesi düzenlenecek ve bildiğim kadarıyla bunun için dilekçe, fotoğraf, ruhsat fotokopisi kimlik fotokopisi yeterli oluyor.Jandarmaya gittim evrakları verdim bana bir kağıt çıkardı ordan bunları tamamlarmısın dedi. Allahı var çok nazik bir üslupla söyledi.Neyse baktım kağıda sabıka kaydıyla vergi dairesinden borcu yoktur belgesi birde sağlık raporu lazım.Sabıka kaydıyla sağlık raporunu hallettim.Vergi dairesine geldi sıra.Kapıdaki görevliye durumu izah ettim 2. kata yönlendirdi.Orda bir memura sordum bir odaya oradakilerde başka bir oldaya yönlendirdi derken aranan memuru buldum.Ufak bir belge verdi doldurdum imzaladım müdür yardımcısına gidip imzalatmamı daha sonra sıra numarası almamı söyledi ama nerden alacağımı söylemedi.Bende sormadım kafamda bi sürü şey var zaten.Neyse gittik müdür yardımcısı olacak vatandaşın yanına yaklaşık 15 dk kadar başka bir odada adamın tam karşısında bekledim, işi bitti odasına geçtik odasına geçince ben sanıyorumki mühür basacak.Aldı kağıdı  sadece adını yazdı imzaladı verdi bana , dedim sıra almamı söylediler nerden alacağım, müdür yardımcısı olmuş ama insanlıktan nasibini alamamış vatandaş açtı ağzını yumdu gözünü sanki ben adama küfretmişim gibi: kaç kere söyleyecekler neden anlamıyosunuz neden sürekli sorup duruyorsunuz dedi bende nerden alacağımı söylemediler dedim kapıdan çıkınca bul birini onada sor dedi hiç bişey demeden çıktım dışarı.Ama sinirlerim iyicene fırladı aynı belgeyi başka bi yerden alabilsem bende açacağım ağzımı ama napayım mecburen sustum.Şimdi suç kimde ? suç bana kalırsa yine bizlerde.Bunlara saygı filan göstermiyeceksin, devlet memuru diye sesimizi çıkarmayınca bi ... olduk sanıyolar halbuki tavırları 5 yaşındaki çocuklarda yok.
  • Huğlu 104/A 12/71
  • Armsan Phenoma Carbo 12/66
  • İstanbul Silah Monza .308
1994/Bartın

Çevrimiçi Muzaffer KUZU

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 23 Eylül 2014, 19:48:06 »
Arkadaşım ;Kardeşim 26 yıl devlet memurlugu yaptım.Farabi rahmetli ölüm tarihi 950 .Günümüzden 1064 sene önce yaşamış ölmüş.Güzel bir sözü var.Bir insan bulundugu makama ,mevkiye hak ederek gelmemiş ise iki yönden köpege benzer diyor.1)Kendisinden yukarıdakilere köpek gibi kuyruk sallar.2)Kendinden aşagıdakileri köpek gibi ısırır diyor. Rüşvet vererek,torpille o makama gelmiş kişiden ne bekliyorsunuz.Gerçek köpekleri tenzi ederim. Onları severim.Hakaret etmem,ettirmem.
  • Huğlu Süperpoze 12 Skeet Özel yapım 71 namlu
  • Huğlu Çifte 12 Çukurbant 71 namlu 1-2 şok
  • Marocchı 12 Süper Poze 71 namlu 2-4 şok
  • Üzümlü Çifte 12 jetli yüksek bant 71 namlu 1-3 şok
İZMİR 1957   0Rh+     05344463032
Branş Kodu:2036

Çevrimdışı Gökhan AKSOY

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 23 Eylül 2014, 21:20:05 »
Haklısınız gerçekten balık malzemesinde çareyi buldum global ebay den veya cabelas tan alıyor um fakat  patlayıcı ve delici madde yurt dışından getirmek yasak olduğu için mecbur boyun egiyoruz
Gökhan AKSOY
1986 KIRSEHİR

Çevrimdışı Kadir TANYILDIZI

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 23 Eylül 2014, 21:29:07 »
Gökhan bey maalesef bazen haddini bilmeyen insanlarla muhatap olmak zorunda kalıyoruz.
En iyisi dengesizlere bulaşmadan yolumuza bakmak yoksa işin içinden çıkılmaz.Saygılarımla.
1993 ERZİNCAN

Çevrimiçi Muzaffer KUZU

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 23 Eylül 2014, 21:34:23 »
Gökhan Bey;12 yıl Kırşehirin çeşitli yerlerinde çalıştım.8 yıl Mucurun içinde çalıştım.Kırşehirin Kaman ile Keskin arası hariç heryerinde av yaptım.Toklumende,Kızıldag yeniyapanda,Avcıda,Kıranda,Yukarı Homurluda ,Kızılcada, Akpınarda,Kıranda,Beleklide,Başköyde,Güzyurdunda,Yerköyde,Karargaçta, Kırşehirin içinde ve Mucurda dost ve arkadaşlarım vardır,avlandım.Siz nerdensiniz
  • Huğlu Süperpoze 12 Skeet Özel yapım 71 namlu
  • Huğlu Çifte 12 Çukurbant 71 namlu 1-2 şok
  • Marocchı 12 Süper Poze 71 namlu 2-4 şok
  • Üzümlü Çifte 12 jetli yüksek bant 71 namlu 1-3 şok
İZMİR 1957   0Rh+     05344463032
Branş Kodu:2036

Çevrimdışı Gökhan AKSOY

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 23 Eylül 2014, 21:52:04 »
Kaman liyim abi sen benden daha çok gezmissin:-)
Gökhan AKSOY
1986 KIRSEHİR

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 24 Eylül 2014, 00:17:28 »
oturduğum bölgede 15 senelik bir av bayisi var şimdiye kadar işim olmadı tüfek alınca dedim fişekleri oradan alırız yakından dedim bana 34 gram tek kurşun ver hangi markalar var getirdi önüme bir kutu mke 30 gram dedim 34 yokmuydu bana ne dese beğenirsiniz öyle bir fişek yok dedim şakanın sırasımı sende yoksa başkasından alırız nasıl alacaksın 34 gram fişek yok ne diyeceğimi şaşırdım nasıl tepki vereceğimide düşünüyorum ben bu adam kılıklıya ne diyeyim derken dedi bana inanmıyorsan arayayım osman abiye sorayım o toptancı ben iyice hayretler içinde kaldım aradı tel in sesini dışarı verdi dediki osman abi 34 gram fişek varmı oda dedi var adam telefonu kapattı bayi iyece bozuldu bu sefer bana terslenmeye başladı burada seninlemi uğraşacağım alacağın 100 tane fişek kazanacığm 10 lira beni meşkul etme dedi bende sakinliğimi bozmadan dedim kusura bakma daha gelmem gider istoçtan alırım çıktım dışarı arkamdan hala söyleniyor tabi git istoçtan al kendi mahallendeki esnaftan alma biz kazanmayalım onlar kazansın gerisini duymadan çıktım bir dahada gitmedim oraya
yavuz yıldız 1978 sivas.İkamet: istanbul

Çevrimdışı Gökhan AKSOY

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 24 Eylül 2014, 07:23:19 »
oturduğum bölgede 15 senelik bir av bayisi var şimdiye kadar işim olmadı tüfek alınca dedim fişekleri oradan alırız yakından dedim bana 34 gram tek kurşun ver hangi markalar var getirdi önüme bir kutu mke 30 gram dedim 34 yokmuydu bana ne dese beğenirsiniz öyle bir fişek yok dedim şakanın sırasımı sende yoksa başkasından alırız nasıl alacaksın 34 gram fişek yok ne diyeceğimi şaşırdım nasıl tepki vereceğimide düşünüyorum ben bu adam kılıklıya ne diyeyim derken dedi bana inanmıyorsan arayayım osman abiye sorayım o toptancı ben iyice hayretler içinde kaldım aradı tel in sesini dışarı verdi dediki osman abi 34 gram fişek varmı oda dedi var adam telefonu kapattı bayi iyece bozuldu bu sefer bana terslenmeye başladı burada seninlemi uğraşacağım alacağın 100 tane fişek kazanacığm 10 lira beni meşkul etme dedi bende sakinliğimi bozmadan dedim kusura bakma daha gelmem gider istoçtan alırım çıktım dışarı arkamdan hala söyleniyor tabi git istoçtan al kendi mahallendeki esnaftan alma biz kazanmayalım onlar kazansın gerisini duymadan çıktım bir dahada gitmedim oraya
desene her yerde var bunlardan aynısı benimde başıma geldi misine alacaktır bi kaç yere sordum uçuk fiyat söylediler bende sizden almam yurt dışından alırım deyince bir sürü laf saydı
Gökhan AKSOY
1986 KIRSEHİR

Çevrimdışı Ahmet ARIKAN

• Müdavim Üyemiz
  • Burdurlu
    • ahmet arıkan
« Yanıtla #9 : 24 Eylül 2014, 08:55:45 »
işini düzgün yapan av bayilerine lafım yok ama av bayilerin geneli kendisini kaf dağında sanıyor. Onlara kalırsa hiç kimse onlardan daha çok bilemez, daha çok çeşit bulunduramaz, daha ucuza satamaz vs. Halbuki işin rengi öyle değil. Avcı adam kadirşinas adamdır. Ettiği laf da dinlenir. Konuşmaktan aciz insanlar bir zahmet av bayisi açmayıversinler!
  • Yıldız Elegant A3 TME
  • Akkar Churchill 812
  • Retay Masai Mara Bronze Pure
  • Çifsan ÇSP 555
Ahmet ARIKAN
1987-Burdur / Yeşilova

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 24 Eylül 2014, 10:14:21 »
Heryerde var abi bunlardan.Sonradan görmeler bir makam aldığında kendini bişey sanıyor.Dün av tüfeği satınalma belgesi için evrakları toplamaya başladım normalde ruhsatım var sadece satınalma belgesi düzenlenecek ve bildiğim kadarıyla bunun için dilekçe, fotoğraf, ruhsat fotokopisi kimlik fotokopisi yeterli oluyor.Jandarmaya gittim evrakları verdim bana bir kağıt çıkardı ordan bunları tamamlarmısın dedi. Allahı var çok nazik bir üslupla söyledi.Neyse baktım kağıda sabıka kaydıyla vergi dairesinden borcu yoktur belgesi birde sağlık raporu lazım.Sabıka kaydıyla sağlık raporunu hallettim.Vergi dairesine geldi sıra.Kapıdaki görevliye durumu izah ettim 2. kata yönlendirdi.Orda bir memura sordum bir odaya oradakilerde başka bir oldaya yönlendirdi derken aranan memuru buldum.Ufak bir belge verdi doldurdum imzaladım müdür yardımcısına gidip imzalatmamı daha sonra sıra numarası almamı söyledi ama nerden alacağımı söylemedi.Bende sormadım kafamda bi sürü şey var zaten.Neyse gittik müdür yardımcısı olacak vatandaşın yanına yaklaşık 15 dk kadar başka bir odada adamın tam karşısında bekledim, işi bitti odasına geçtik odasına geçince ben sanıyorumki mühür basacak.Aldı kağıdı  sadece adını yazdı imzaladı verdi bana , dedim sıra almamı söylediler nerden alacağım, müdür yardımcısı olmuş ama insanlıktan nasibini alamamış vatandaş açtı ağzını yumdu gözünü sanki ben adama küfretmişim gibi: kaç kere söyleyecekler neden anlamıyosunuz neden sürekli sorup duruyorsunuz dedi bende nerden alacağımı söylemediler dedim kapıdan çıkınca bul birini onada sor dedi hiç bişey demeden çıktım dışarı.Ama sinirlerim iyicene fırladı aynı belgeyi başka bi yerden alabilsem bende açacağım ağzımı ama napayım mecburen sustum.Şimdi suç kimde ? suç bana kalırsa yine bizlerde.Bunlara saygı filan göstermiyeceksin, devlet memuru diye sesimizi çıkarmayınca bi ... olduk sanıyolar halbuki tavırları 5 yaşındaki çocuklarda yok.

kardeş..... bizlerin verdiği vergilerle aylıklarını alıyorlar...  ve bizlere fırça atsın diye değil kamu görevini yerine getirsin halktan biri olarak halka yardımcı olsun diye orada bulunuyor.... 

tembellik sende olmuş.... okadar yer gezmişsin 2 dakikada vali beye zaman ayırıp şikayetini bildiremedinmi.....   vali dinlemezse.... valiyle beraber... BİMER,e şikayet dilekçeni yazacaksın bak nasıl hizaya geliyor,,,, haddini biliyor.....  geç kalmış değilsin yinede yaz
  • Mertmak MX5 Combo 61cm Slug 71cm mobil şoklu
OSMANİYE / 1980

The following users thanked this post: Selim UYGUN

Çevrimdışı Gökhan AKSOY

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 24 Eylül 2014, 11:23:27 »
işini düzgün yapan av bayilerine lafım yok ama av bayilerin geneli kendisini kaf dağında sanıyor. Onlara kalırsa hiç kimse onlardan daha çok bilemez, daha çok çeşit bulunduramaz, daha ucuza satamaz vs. Halbuki işin rengi öyle değil. Avcı adam kadirşinas adamdır. Ettiği laf da dinlenir. Konuşmaktan aciz insanlar bir zahmet av bayisi açmayıversinler!
Evet haklısınız içlerinde elbette iyileri var hepsi kötü değil tabiki acaba o anki sinirine mi denk geldim yoksa başka şikayeti olan da varmı diye merak ettim
Gökhan AKSOY
1986 KIRSEHİR

Çevrimdışı Gökhan AKSOY

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 24 Eylül 2014, 11:24:34 »
kardeş..... bizlerin verdiği vergilerle aylıklarını alıyorlar...  ve bizlere fırça atsın diye değil kamu görevini yerine getirsin halktan biri olarak halka yardımcı olsun diye orada bulunuyor.... 

tembellik sende olmuş.... okadar yer gezmişsin 2 dakikada vali beye zaman ayırıp şikayetini bildiremedinmi.....   vali dinlemezse.... valiyle beraber... BİMER,e şikayet dilekçeni yazacaksın bak nasıl hizaya geliyor,,,, haddini biliyor.....  geç kalmış değilsin yinede yaz
evet size katılıyor um zaten başımıza ne geliyor sa sessiz kalmamizdan geliyor
Gökhan AKSOY
1986 KIRSEHİR

Çevrimdışı M.Halit DEVECİOĞLU

• Free Üye
  • *
  • LAMBRO AV FİŞEKLERİ
    • DEVECİOĞLU AV BERGAMA - İZMİR
« Yanıtla #13 : 24 Eylül 2014, 23:40:02 »
sayın gökhan aksoy
yapmış olduğunuz tenkitlerden sonra banada bir söz hakkı doğmustur.izninizle
bana armusa sıkıların  yerli ve sahte olduğunu yavaşcalar tarafından doldurulduğunu sorduğunuzda bende size bu sıkıların ithal olduğunu söyledim.armusa sıkıların yerli olduğu kanaatınızın nerden hasıl olduğunu sorduğumda tamamen duyumlardan olduğunu  söylediniz.bende size armusa sıkıyı alıp atmadan ve denemeden yapacağınız tenkitlerin yanlış olduğunu izah ettim ki bende 15 yıllık bir bayi ve iyi bir avcıyım da.tabiiki bazı konuları sizden daha iyi bilirim ve yıllardan beri de bu sıkıları satarım.lutfen bir bayi veya insan  için tenkitlerinizi yaparken daha dikkatli olmanızı öneririm.bu kim veya hangi bayii olursa olsun.isterseniz size bir kutu 32 gram 7 no armusa fişeği hediye olarak göndereyim deneyiniz.bundan sonra yapacağınız tenkitler size daha farklı bi şekilde dönecektir.saygılarımla
Mehmet Halit DEVECİOĞLU
1960 İzmir - Bergama

LAMBRO AV FİŞEKLERİ
https://www.fisekmarket.com

Çevrimdışı Ahmet ARIKAN

• Müdavim Üyemiz
  • Burdurlu
    • ahmet arıkan
« Yanıtla #14 : 24 Eylül 2014, 23:46:35 »
Halit bey, armusa fişeklerin yavaşçalar üretimi olanları var. siz satmıyorsunuzdur, orası ayrı mesele. 
ben diğer bir konuda sahte fişeği fotoğraflamıştım. aldığım av bayisi de fişeği yavaşçaların toptancısından aldığını söylemişti. bir kaç konuda daha sahte armusalar hakkında konuşulmuştu. Gökhan arkadaşımız da bu sebeple bu soruyu size yöneltmiş olsa gerek.
  • Yıldız Elegant A3 TME
  • Akkar Churchill 812
  • Retay Masai Mara Bronze Pure
  • Çifsan ÇSP 555
Ahmet ARIKAN
1987-Burdur / Yeşilova

Çevrimdışı M.Halit DEVECİOĞLU

• Free Üye
  • *
  • LAMBRO AV FİŞEKLERİ
    • DEVECİOĞLU AV BERGAMA - İZMİR
« Yanıtla #15 : 25 Eylül 2014, 00:23:30 »
iyi aksamlar.sayın ahmet arıkan kardesim.
söylediklerinizde doğru olabilirsiniz ama.bazı seyleri denemeden ve atmadan tenkit etmek bence yanlıştır.bende kendilerine bunu izah ettiğmide tamamen kulaktan dolma bilgi ile karsıma geldi ve bende izahımı yaptım .malumunuz sizde beni tanırsınız.bir iki seferde olsa telefonda konuşmuşluğumuz vardır sizinle .birde insanları tenkit ederken daha bilinçli tenkit edilse daha iyi olmazmı acaba .
Mehmet Halit DEVECİOĞLU
1960 İzmir - Bergama

LAMBRO AV FİŞEKLERİ
https://www.fisekmarket.com

Çevrimdışı Gökhan AKSOY

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #16 : 25 Eylül 2014, 07:35:08 »
avlak com dahi bir çok sitede armusa ve diğer bazı fişek lerin bazılarının sahte çıktığını görüyoruz ayrıca yavaşça lar firması chettide ve bunun gibi bazı fiseklerin üretimini yapmaktadır ve kalitesi düşmektedir bi konuda bu sitede yavascalar firmasının bunu ürettiği k onusuldu bende doğal olarak bunu size sordum siz orda bi kelime konustunuz dediniz ki görmeden inana na ne denir dediniz bu konuşma şekli yanlıştı hatta konuyu okursanız acaba o anki sinirlemi söyledi yoksa başka kişinin de başına böyle birşey geldimi diye sordum çünkü av tüfeği almayi düşünüyordum sizde bilirsiniz ki satış sonrası destek çok önemlidir hatta o günün aksami sizden fişek aldım ama o anki tavriniz yanlıştı
Gökhan AKSOY
1986 KIRSEHİR

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #17 : 25 Eylül 2014, 12:00:27 »
sayın gökhan aksoy
deveci oglu,,, fişekmarketten...  geçen yıl bende alışverişim oldu... gayet mütevazi,,,,, iyi bir üslupla geçen bir konuşması vardı...  hatta  beyefendinin kendisine bir ürünle ilgili sorum olmuştu.... şuan için saglıklı bir cevap veremeyecegini 5 dakika sonra size dönüş yapayım dedi......... ve 5 dakika sonra dönüş yaptıgında kafamdaki soru işaretlerini kaldıracak bir cevap aldım.... kullandıgım ürünlerden memnunum.....
OSMANİYE / 1980

Çevrimdışı Gökhan AKSOY

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #18 : 25 Eylül 2014, 12:28:06 »
sayın gökhan aksoy
deveci oglu,,, fişekmarketten...  geçen yıl bende alışverişim oldu... gayet mütevazi,,,,, iyi bir üslupla geçen bir konuşması vardı...  hatta  beyefendinin kendisine bir ürünle ilgili sorum olmuştu.... şuan için saglıklı bir cevap veremeyecegini 5 dakika sonra size dönüş yapayım dedi......... ve 5 dakika sonra dönüş yaptıgında kafamdaki soru işaretlerini kaldıracak bir cevap aldım.... kullandıgım ürünlerden memnunum.....
dogrudur o gün aksami bende siparis verdim olabilir o an birşeye canı sikkindir diye düşündüm.  Eleştiri olmazsa gelişme de olmaz bunu bana balık malzemesi aldığım yurt dışı sitesi olan cabelas söylemişti yanlış ürün bilgisi vardı bende mail atmistim.  Ben sizde ki ürünler sahte demedim veya bu sitede argo bi kelime konusmadim veya en ufak kötü bir söz konusmadim konuşmam da sadece acaba başka birinin de başına geldimi diye sordum çünkü o siteden av tüfeği almayi düşünüyorum araştırmak en doğal hak Türk markası olsa fabrikayı ararsın bi sorunda halledersin ama avrupa tufeklerde direk av bayi ile temas kuruyorsun
Gökhan AKSOY
1986 KIRSEHİR

Çevrimiçi Fatih S.M.YAPAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #19 : 25 Eylül 2014, 16:08:10 »
arkadaşlar hepimiz bir anı bir anına uyuyormu empati yapalım.o an için başka bir konuya gerilmiştir süreklilik arzetmiyorsa sorun etmemek lazım.
birde bu avbayiliği sabır işi bunu anladım bir abimizin avbayide oturuyorum bazen,avcıdan çok meraklı insanlar geliyor ve o kadar saçma ve boş sorular soruyorki akşama kadar 5kişi öyle gelse insan çileden çıkar.
  • Benelli Bellmonte 1 12 çap 71 cm namlu
  • Mossberg 500A pompalı 12 çap 71 namlu
  • Kral Cara Cara süperpoze 12 çap 71 cm namlu
  • Özhuğlu Alesta çifte 36 çap 71 namlu
  • İngiliz Seter; Şanslı
Tarsus Avcılar Kulübü
Fatih S.M.YAPAR
1976 Tarsus/Mersin

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #20 : 25 Eylül 2014, 20:23:32 »

birde bu avbayiliği sabır işi bunu anladım bir abimizin avbayide oturuyorum bazen,avcıdan çok meraklı insanlar geliyor ve o kadar saçma ve boş sorular soruyorki akşama kadar 5kişi öyle gelse insan çileden çıkar.

+1
OSMANİYE / 1980