Herkese merhaba
Yaklaşık 1 yıl önce ,sanırım yeni çıktığı zamanlardı ,Huğlu 'nun eski itibarına kapılarak 1 adet nitro beast aldım .Tüfeğim kısa süre sonrasında sıkıntı çıkarmaya başlayınca kendim çözemediğim için de bayi aracılığıyla 2 kez huğlu ya gönderdim .Hala hiç bir fark yok ,2 otomatik parası verdik duvar süsü oldu .Kooperatifin tavrı da ilginç ,aramızdaki yazışmaları da aşağıda okuyabilirsiniz ,telefonlar kargolar mesajlar derken berdirdiler beni vazgeçtim artık uğraşmaktan ,süs oldu dediğim gibi .Bu markadan sıkıntı yaşayan başkası da varmıdır ? Avcı arkadaşlar okusun ,mağdur olmasın istedim .Çifte ,poze neyse ne de otomatik sanırım bir kalem fazla gelmiş huğlu ya .
11.09.2014 12:14Satı Ihsanİyi çalışmalar Huğlu nitro beast sahibi bir müşterinizim ,tüfeğimi 2 kez Denizli Bardan Av Malzemeleri sahibi Adnan bey aracılığı ile tutukluk yaptığı ve birkaç başka arıza için fabrikanıza gönderdim .Fakat sorunum çözülmediği gibi ilkinde yapılan işlem ile ilgili yazılı bir belge göndermelerine rağmen ikinci gönderişimde tenezzül edip te iki satır bir şey yazmamışlar ,sağ olsunlar .Babadan kalma tek kırma tüfeği dahi Huğlu Olan ,ki rahmetli babam her zaman ‘‘bu adamların verdiği garantiyi dünya üzerinde hiçbir firma veremez ‘’ derdi ,bu alışkanlık ve güven duygusu ile aldığı iki tüfek içinde aynı markayı tercih eden ben ,Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifine teessüflerimi bildiririm .Benim param bu kadar mı değersiz acaba ,bir av tüfeği için başka bir sürü marka olmasına rağmen Huğlu ‘yu tercih edip ,güvenerek muazzam bir paraya aldığım tüfeğimin sorunu neden ciddiye alınmıyor anlamıyorum .Emin olun av tüfeği anlamında aldığımız aynı terbiye ile üçüncü bir tüfek aldığımda tercihim yine Huğlu olacak ,ama yine de yazmadan duramayacağım bu yapılan Huğlu ‘ya yakışmıyor . A.İhsan SATI 5363021867
11.09.2014 12:30Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi - Huglu Hunting Firearms CooperativeSayın İhsan Satı. otomatik tamir servisimiz sizinle irtibata geçeceklerdir Saygılarımızla.•
Çarşamba 17.09.2014 12:26Satı Ihsanİyi çalışmalar 11.09.2014 günü yazıma karşılık 03325161157 numaralı telefondan Otomotik tamir servisinden İsmi Mustafa olan bir bey tarafından arandım ,kendisine teşekkür ederim şahsi garantisini verdi bir daha sıkıntı yaşamayacağıma dair .Yalnız arkadaşım bana tüfeğin yaptığı tutukluk ve arızalar ile ilgili bir cd hazırlamamı ,bu cd yi tüfek ile birlikte ücret ödemeden ,ama 3 ‘üncü kez kendilerine göndermemi ve bu kez kesinlikle arızanın giderileceğini ,hatta kendilerinin de atış ve arıza ile ilgili bir cd hazırlayarak bana göndereceklerini söyledi ,teşekkür ederim .Yani bana güvenmedi ,hangi marka kendisi kontrol yapmaz da müştesine yaptırır merak ediyorum .1 yıllık tüfek bu ,aldığım 2 bilemedin 3 ay sonra bu sıkıntılar başladı ve hala devam ediyor ,garantili sözde , anlamadığım aynı arıza için her birinde 30 tl vererek 2 kez gönderdiğim tüfeğim neden doğru dürüst kontrol edilmedi ,atış yapılmadı ,özellikle yazmama rağmen mekanizmayı tutan pim hala sıkıntılı mesela ,parçanın sanıyorum üzerine vurulmuş tüfeğin gövdesinde çok küçük ama yinede bununla ilgili bir iz var ,gibi .O iki seferde olmadı da ,bu gönderdiğimizde olacak yani garanti verildi ,öyle bir mantık ,teşekkür ederim .Çocuk gibi pış pışlandık yani .2 otomatik parası vererek verdiğim tüfeğim sayenizde duvar süsü oldu ,Yazıklar olsun ,güvendim 2 tüfeği de sizden aldım ,paramı pul ettiniz . A.ihsan SATI
17.09.2014 12:39Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi - Huglu Hunting Firearms CooperativeSayın A.İhsan SATI . Bize size ulaşabileceğimiz irtibat numaranızı yazarmısınız.
17.09.2014 12:49Satı IhsanTel. numaram bir önceki mesajımda da yazdığım gibi 0 536 302 18 67 dir. Fakat daha önce görevliniz ile görüştüm yazdığım gibi ,tüfeğimi size göndermiyeceğim yani aramanıza gerek yok ,benim yaptığım sadece yapılan davranışa karşı bir serzeniştir ,iyi çalışmalar dilerim