Gönderen Konu: Lutfen! Tufek tavsiyesi  (Okunma sayısı 12697 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Lutfen! Tufek tavsiyesi
« Yanıtla #25 : 05 Ekim 2014, 16:36:53 »
Ben kendimi avcıdan bile saymıyorum tecrübe az mesaiden fırsat yok düne kadar köpegim bile yoktu
Şimdi benim elime kralda verseniz hatsanda verseniz bilmem ne verseniz aynı
Eger paranız çoksa en pahalısını alın
Benim şaşırdığım yerli tüfege neden bu kadar saldırılıyor
Ben iş yerinde 27 milyon dolarlık italyan makinası kullanıyorum işletimide alman ve hergün sekiz saat çalışmanın beş saatini
italyanlarla almanlara küfür etmekle geçiriyorum ve ALLAHa büyük konuşmayayım evime ne italyan malı sokarım ne alman
gider çin malı alırım bari ne olduğu belli fiyatı belli
Bende otomatik alacagım ama HATSAN alacagım TÜRKİYE'de üretilmiş tüfek alacagım varsın vurmasın tutukluk yapsın sıkı seçsin
ama hiç yoktan benim insanımın yurdumun malını alacagım
 O0 O0

sayın elver ergin ^-^

kendi adıma yerli malına saldırı yapmadıgım kanısındayım ^-^ ... kendi ruhsatlı tüfegim olmasada,,, kıyaslama yapmak için  yerli yabancı 15-20 degişik markayı kıyaslama yapmış birisi olarak  vicdanen cevap vermeye çalışıyorum...... bir yeli malına  degmez derken.... diger tavsiye ettiğimde yerli malı... hiç kimse parayı yoldan toplamıyor.... ben burada şu marka deyince bu şahısta koşa koşa gidip bu tüfegi alacak degil ;) ^-^  yaşayarak uygulayarak tecrübe ettiğimi tavsiyede bulunuyorum..... gerisi kendine kalmış... allah,a emanet olun
  • Mertmak MX5 Combo 61cm Slug 71cm mobil şoklu
OSMANİYE / 1980

The following users thanked this post: Selim UYGUN

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #26 : 05 Ekim 2014, 22:44:46 »

işte tüfeğimin resimleri ayrıca çok teşekkür ederim volkan abi resimler için tüfeği söküp bir ara bakacağım ama d yay yok galiba çünkü takarken hiç ses gelmiyor bakalım yoksa ben kendim bir şeyler uydurmaya çalışacağım  yapabilirsem
yavuz yıldız 1978 sivas.İkamet: istanbul

Çevrimdışı Fehmi TAŞKIN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #27 : 06 Ekim 2014, 06:47:51 »
Fehmi Bey tüfeğinizi 50 metre üstü mesafelerde denediniz mi kurşun ne kadar düşüş yapıyor acaba?

Hakan Bey 50 mt üzeri için özel bir deneme yapmadık dolayısıyla nekadar düşüş olur bilmiyorum ancak bu konuda kullanacağınız fişek daha belirleyici olacaktır. Takdir edersiniz ki bir Remington ile yavaşçalar aynı noktayı vurmaz. Biz fiocchi nin kurşununu kullanıyoruz ve son derece memnunuz. O kadar ki bu sezon yivlimi daha dün elime aldım   :)
Rastgele
  • MAUSER M03 300 Win. Mag.
  • Beretta A400 Xtreme Plus 76
  • Akus Custom Deluxe 71-76
  • Glock 19 Gen 5
  • Sig Sauer P 229 ALSO 9mm
  • Smith Wesson 686 4'' 357 Mag.
1977-İZMİR

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #28 : 07 Ekim 2014, 23:01:33 »
Teşekkürler Yavuz Bey, elinize sağlık. Gülegüle, zevkle eskitirsiniz inşallah.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #29 : 07 Ekim 2014, 23:36:38 »
Teşekkürler Yavuz Bey, elinize sağlık. Gülegüle, zevkle eskitirsiniz inşallah.
teşekkür ederim volkan abi işe yararmı ki bu tüfek ben en iyisi sarsılmaz alayım
« Son Düzenleme: 09 Ekim 2014, 20:55:43 Gönderen: Yavuz YILDIZ »

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #30 : 11 Ekim 2014, 00:13:59 »
Son mesajını yeni farkettim Yavuz Bey :( Valla ele almadan bir kanıya varmak zor kardeşim. Daha ötesi atışlar yaptıkça belli olur biliyorsun. Pahalı da sanki. İnşallah iyidir.

Sarsılmaz en azından ne olduğu bilinen bir şey. Yine de onu da iyi incelemeden almayın. Bir tarafını beğenince kusurlu yerler dikkatten kaçabiliyor. Aslında her marka, her şey için geçerli bu malum. Yine de yazdım işte  ::)
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #31 : 11 Ekim 2014, 15:03:39 »
Son mesajını yeni farkettim Yavuz Bey :( Valla ele almadan bir kanıya varmak zor kardeşim. Daha ötesi atışlar yaptıkça belli olur biliyorsun. Pahalı da sanki. İnşallah iyidir.

Sarsılmaz en azından ne olduğu bilinen bir şey. Yine de onu da iyi incelemeden almayın. Bir tarafını beğenince kusurlu yerler dikkatten kaçabiliyor. Aslında her marka, her şey için geçerli bu malum. Yine de yazdım işte  ::)
teşekkür ederim volkan abi görüşünüz benim için çok değerli .iyice inceleyeceğim sarsılmaz sa x 700r ve listeye bir tane daha ekledim armsan a612 slug bakalım hayırlısı

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #32 : 11 Ekim 2014, 15:37:22 »
İnşallah hayırlısı... Amin.
1968

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #33 : 11 Ekim 2014, 21:54:30 »
volkan abi benim tetik gurubun da d yay yok horozu tutan pimin kenarında bir oyuk var tetik gurubunu tutan pim de de çentik var birbirine denk geliyor ama
birkaç deneme yaptım olmadı delik olması lazımki oraya birşey takayım bu konuda yardımcı olacak arkadaşları da bekliyorum

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #34 : 11 Ekim 2014, 22:00:53 »
O alttaki parçanın yarığı D yayın yuvası :) Piyasada bol bulunan bir şey. Ya takmadılar yahut düştü.
1968

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #35 : 11 Ekim 2014, 22:08:16 »
O alttaki parçanın yarığı D yayın yuvası :) Piyasada bol bulunan bir şey. Ya takmadılar yahut düştü.
takmamışlar demekki volkan abi bende yedek tetik gurubu var ona da baktım yok toplu iğneyle yapayım dedim ama olmadı birkaç çeşit yay buldum d yapmaya çalıştım olmadı sizin eklediğiniz resimdeki yarık değilde delik sanırsam benmi yanlış gördüm yoksa bilemiyorum bir ara eminönüne gidersem bakacağım

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #36 : 11 Ekim 2014, 22:38:47 »
Yo o da aynı bu resimdeki gibi yarık. Hatta şimdi bir tüfeğimin tetiğini çıkarıp baktım, aynı sizin resimdeki gibi ama D var. Çok çabuk yerinden çıkıp düşebilecek bir yay o. Kapıyı açıp kapar gibi, D nin düz kenarı etrafında dönebiliyor. Takması da, çıkarıp düşürmesi de çok basit :D Hayret ki yedek dediğiniz tetik grubunda da yokmuş. Nasıl iş!?
1968

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #37 : 11 Ekim 2014, 23:06:15 »

google -> remington trigger plate pin

Bunlar hep Rem parçaları ama yerliler de böyle bilirsiniz.
« Son Düzenleme: 11 Ekim 2014, 23:07:46 Gönderen: Volkan KÖYDEMİR »
1968

Çevrimdışı İsmail METE

• *
« Yanıtla #38 : 11 Ekim 2014, 23:10:09 »
Ümit bey, yerli malı yurdun malı.
Size uygun ölçüleri oturan tüfek bulunur,uygun fişekle güzel avlar yapılır.
Poze ve çifte düşünülürse 90 önceleri değerlendirilebilir.
İsmail METE
1981 DENİZLİ

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #39 : 11 Ekim 2014, 23:20:05 »
valla bende anlamadım volkan abi sökerken horoz yayını tutmadığım için fırladı  odanın içinde bayağı aradım. d yay da düşmüş olabilir diye. yedek tetik gurubu almıştım ona baktım ondada yoktu neyse bakalım sert tel yay filan bulursam kendim yaparım olmazsa biryerden temin edeceğim artık buarada ayrıntılı resimler için çok teşekkür ederim volkan abi