Gönderen Konu: hangi marka tüfeği almalıyım.??  (Okunma sayısı 9035 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Atınç ERGÜREL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: hangi marka tüfeği almalıyım.??
« Yanıtla #25 : 25 Eylül 2014, 22:39:42 »
Yasin bey, kinetik olarak STOEGER M2000 ' ni değerlendirmeye almanı tavsiye ederim.3'' namlu 76 fişek yatağı ve en önemlisi de
BERETTA güvencesi ile piyasaya sürülüyor.Şok tüpleri iyi, grupmanı mükemmel.Fiyatı uygun.Saygılar...
  • Stoeger m2000 71 namlu
  • Üzümlü Koop.S.poze 71 namlu
  • Huğlu Koop.S.Poze 104/A 76 namlu
  • deutsche kurzhaar DORA
1973 İZMİR

Çevrimdışı Erol KABA

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: hangi marka tüfeği almalıyım.??
« Yanıtla #26 : 26 Eylül 2014, 18:11:26 »
kinetik tüfekte 28 gramla aldığın basıncı gazlı tüfekle 29 gramla alırsınız 32 ile değil okadar fark olmaz süperpoze de olabilir belki kinetik alacaksanız ben size stoeger öneririm tüfekleri aynı kalitedir arızalı olabilir tutukluk yapabilir ama malzeme kalitresi aynıdır bazı firmalar gibi ilk önce kalite yapalım müşteri beğendimi dayan gitsin bu iş geri teper safir t14 vardı çok iyi satış yaptılar sonradan üst gövdeyi pilastiğe çevirdiler kimse memnun kalmadı satışlar durdu tekrar çelik gövde yapmaya başladılar sanki oyuncak tüfeğin gövde plastik olurmu hangi akla hizmet anlamadım

A bi İyi güzel diyorsunda; bazı firmalar var. Malesef onlar sırf 24 gramla çalışsın diye gaz deliğini olması gerekenden büyük yaparak tügeğin basıncını hayli düşürüyorlar ama iyi markalara sözüm yok. Bu da saçma etkisini baya azaltıyor sonuç; yaralı kaçan av ve zaten az olan avın israfı. Bende Charles Daly  (sarsılamzın) var gazlı ben memlunun ama eski bir oskar var gazlı,  o adını ziyancıya çıkarırıyor insanın. Bunlar benim izlenimin, çok tecrübeli olduğumu söyleyemem. Tabi bide benden daha az tecrübeli bir  karedeşime huğlu 401 aldık kinetik şimdi tamirde 32 B&P ile bile düzgün çalışmadı kinetik alırken bunu da göze almak lazım
« Son Düzenleme: 26 Eylül 2014, 18:12:35 Gönderen: Erol KABA »
  • Charles Daly otomatik,
  • Cesa otomatik, Mertmak Mx5 otomatik
  • Akkar Karatay Pompalı, Hatsan Pompalı
Düzce  1985