Gönderen Konu: HUĞLU 401 KİNETİK OTOMATİK AV TÜFEĞİ  (Okunma sayısı 20012 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gökhan ERTEN

• *
HUĞLU 401 KİNETİK OTOMATİK AV TÜFEĞİ
« : 19 Eylül 2014, 15:40:55 »
MERHABALAR; HUĞLU 401 KINETİK OTOMATİK HAKKINDA BİLGİSİ TECRÜBESİ OLAN ARKADAŞLARIN ENGİN GÖRÜŞLERİNE İHTİYACIM VAR.  YADA ALIP KULLANAN ARKADAŞLARIN  GÖRÜŞLERİNİ BU TÜFEĞİN ARTILARI VE EKSİLERİNDEN BAHSEDERLERSE ÇOK MEMNUN OLACAĞIM.  SAYGILAR;
Gökhan ERTEN
1985-Isparta

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
Ynt: HUĞLU 401 KİNETİK OTOMATİK AV TÜFEĞİ
« Yanıtla #1 : 20 Eylül 2014, 08:45:59 »
MERHABALAR; HUĞLU 401 KINETİK OTOMATİK HAKKINDA BİLGİSİ TECRÜBESİ OLAN ARKADAŞLARIN ENGİN GÖRÜŞLERİNE İHTİYACIM VAR.  YADA ALIP KULLANAN ARKADAŞLARIN  GÖRÜŞLERİNİ BU TÜFEĞİN ARTILARI VE EKSİLERİNDEN BAHSEDERLERSE ÇOK MEMNUN OLACAĞIM.  SAYGILAR;
Gökhan bey bayide inceleme şansım oldu. gayet kibar ve ele yatkın. hafif ve dengeli. ama atış yapıp kullanmadım o kısmı nasıldır bilemem.

Çevrimdışı Osman KÖRÜKCÜ

• Müdavim Üyemiz
    • Sulusaray Kasabası Resmi Web Sitesi
« Yanıtla #2 : 20 Eylül 2014, 10:35:03 »
huğlu 401 b eski modeli huğlunun efsane otomatiğidir,huğlunun son yıllarda çıkardığı yeni tüfeklerden çok daha kalitelidir ve daha çok tutulan bir modeldir.
ancak herşeye rağmen yarı oto tüfek alacaksan farklı markaları incele derim çifte ve poze alırsan ozaman huğluyu öneririm.
Mesela yarı oto için şu markaları inceleyebilirsin tabi bu benim acizane kendi düşüncem
Hatsan
Ata
Armsan
Sarsılmaz
Vursan stoeger
Osman KÖRÜKCÜ
1981 Nevşehir
0535 764 7219

Çevrimdışı Adem ERKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 20 Eylül 2014, 23:08:57 »
bir fişek fazla sıkacam diye otomatik tercih ediliyor ki oysa avcının tüfeği çifte yada pozedir...
  • Huğlu 103 D
  • Huğlu 200 AC
1978 BURDUR

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 21 Eylül 2014, 00:33:51 »
ben aldım kullanıyorum.yaklaşık 150 ad fişek attım.28 ve 30 gramları sorunsuz attı.ele yüze gelişi dengesi gayet iyi.av üzerindeki performansı da gayet iyi.tavsiye ederim...
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 21 Eylül 2014, 00:36:31 »
huğlu 401 b eski modeli huğlunun efsane otomatiğidir,huğlunun son yıllarda çıkardığı yeni tüfeklerden çok daha kalitelidir ve daha çok tutulan bir modeldir.
ancak herşeye rağmen yarı oto tüfek alacaksan farklı markaları incele derim çifte ve poze alırsan ozaman huğluyu öneririm.
Mesela yarı oto için şu markaları inceleyebilirsin tabi bu benim acizane kendi düşüncem
Hatsan
Ata
Armsan
Sarsılmaz
Vursan stoeger
mesela bu tavsiye ettiğiniz markaların huğludan fazlası ne yada neye göre kıyasladınız   ?

BİGA/1979

Çevrimdışı Osman KÖRÜKCÜ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 21 Eylül 2014, 01:06:55 »
mesela bu tavsiye ettiğiniz markaların huğludan fazlası ne yada neye göre kıyasladınız   ?

siz hangi anlamda sordunuz aceba? marka ve kurumsallaşma anlamındamı yoksa genel tüfek özellikleri anlamındamı? 2 yönlüde kendime göre izahım var...
Osman KÖRÜKCÜ
1981 Nevşehir
0535 764 7219

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 21 Eylül 2014, 02:56:05 »
sizin bahsettiğiniz iki kulvardada huğlu bu markalarla yarışır. 1  huğlu bir markadır.ata armsan vursan gibi.(hatta hemen hepsinden bu konuda bir adım öndedir)2 evet huğlu kurumsal bir şirket değildir.aynen sizin verdiğiniz diğer markalar gibi.çünki malesef silah üreticilerinin içinde Tr de malesef kurumsal olabilecek bir şirket göremiyorum.kopyala yapıştırla kurumsal olamazsınız.kurumsallık sadece bir ürünü satmaktan ibaretmidir.açın bakın internet sitelerinde  her markadan diz boyu şikayetler var.bir ürün fabrikadan hatalı çıkamaz.ülkemizde şirketlerin kurumsal olmak istedikleri tek şey tüfek fiyatları ve yedek parça fiyatlarıdır.ata armsan hele birde sarsılmaz.yedek namlu fiyatlarını sorun mesela.görün kurumsallığı.en kurumsal olmaya çalışanlardan biride belki akkar firmasıdır ondada  dipçik kundak standart.yahu bu avcıların hepsi aynı kalıptamı ki  tüfekleride standart olsun.bir tüfekte el kundağı farklı dipçik  farklı ağaçtan olurmu.sıfır alınan bir tüfek ilk avında iğneden sorun çıkarır mı?vs vs örnekleri çoğaltabilirim.kısacası kurumsallaşmadan  malesef  bahsetmek mümkün değil.teknik özellik yada görsel olarakta huğlunun 401 b serisinin diğer sayılan markalardanda aşağı olduğunuda kesinlikle düşünmüyorum. ayrıca ülkemizde satılan hiç bir yerli tüfeğinde fiyatlarını hakettiklerini düşünmüyorum.300 tl lik tüfek markaları ile bu markaların kurumsallık yönünden çokta farklı olduğunu sanmıyorum....

BİGA/1979

The following users thanked this post: Mehmet YÜKSEKDAĞ

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #8 : 21 Eylül 2014, 14:24:00 »
Hiç kimse kusura bakmasın HUĞLU eski huğlu değil,aldığınız ürün şansınıza iyi çıkarsa neala çıkmazsa tamir servisiyle akraba olursunuz,satış sonrası evlere şenlik maalesef.Çok fazla hatalı ürün çıkıyor piyasaya,ondan sonra git gel fabrikaya.
  • AKKAR ALTAY SİLVER YARIOTOMATİK
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK
1969 İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE  AB(RH-) Meslek:ESNAF /KIRTASİYE

Çevrimdışı Osman KÖRÜKCÜ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #9 : 21 Eylül 2014, 23:25:12 »
Suat bey siz zaten şartlanmışsınız burada ne diye konu açtınızki? alın huğluyu kullanın,eleştiri yaptırmayacaksanız huğlunun savunuculuğunu yapacaksanız ne diye başkalarının görüşlerini merak ettiniz anlamış değilim...

Ayrıca huğlunun bir sarsılmaz,bir Hatsan la gerek marka gerek kurumsallaşma yönünden yarışmasının imkanı yok,şu bir gerçektirki huğlu eskiden çok fazla seçeneğin olmadığı zamanlarda dedelerimizin babalarımızın tercih ettiği ozamanlar diğerlerine göre gerçekten kaliteli bir markaydı ama günümüze gelindiğinde bir sarsılmaz bir ata bir hatsanla yarı otomatik tüfek kulvarında yarışmasının imkanı yok.
Sarsılmaz dediğiniz marka emniyet kuvvetlerine yivli silah sağlayan,başta italya olmak üzere birçok ülkenin tanınmış markalarına silah üreten bir markadır.
Hatsan dediğiniz marka Mevcut 15 bin metre kare alana kuru olan fabrikasında fabrikada 400′e yakın işçi çalıştıran en son model cihazlarla,makinalarla neredeyse insan eli değmeden üretim yapan,90 ülkeye silah ihracatı yapan,Brezilya’dan Güney Afrika’ya, Rusya’dan Japonya’ya, ABD’ye kadar dünyanın birçok ülkesine silah temin eden. şu an itibariyle Yılda yaklaşık 350 bin parça tüfek ve yan sanayi üretimi yapan firma şimdi 2012 yılında ihalesini kazandığı Sri Lanka ve Şili polis teşkilatlarına tüfek temin edsiyor.2011 yılında Türkiye`de ençok ihracat yapan 2`ci firma olma başarısını göstererek ve bu konuda ekonomi bakanı Zafer ÇAĞLAYAN`dan ödül alan bir firmadır araştırın internette bu bilgiler mevcut.
siz hala hangi kurumsallaşmadan bahsediyorsunuz,haa şunu anlarım ülkemiz şartlarındaki kurumsallaşmadan bahsediyorum,bir benelli,beretta,browning markalarıyla yarıştırmıyoruz dikkat edin huğlu ile kıyaslıyoruz.
Kesinlikle Huğlu markasını kötülemiyorum beni yanlış anlamayın huğlu yine söyluyorum ülkemiz şartlarında kaliteli bir markadır ama kendini güncelleyemeyerek atılım yapamayarak,teknolojiden yararlanamayarak yukarda bahsettiğim markaların çok ama çook gölgesinde ve gerisinde kaldığı bir gerçektir.
Saygılarımla...
Osman KÖRÜKCÜ
1981 Nevşehir
0535 764 7219

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 22 Eylül 2014, 01:02:34 »
bu söylemleriniz benim için sadece iddia dan ibarettir.sizin kendi yorumunuzdur.iddia dan da öte değildir.siz yazdıklarımı yanlış yorumladınız sanırım.ben huğlu şöyle iyi böyle iyi falan demedim.şunu söyledim ve tekrar ediyorum sizin o çok methiyeler düzdüğünüz firmalardan aşağı değildir dedim.siz bu tüfeği dediğiniz markalarla nasıl kıyasladızda böyle yorum yaptınız merak ettim ondan sordum.belliki bir dayanağız yok.hal böyle olunca tartışmayada gerek yok.ihtimallerden yola çıkarak  varyasyonlar da bulunmak gerçeği yansıtmaz.saygılar.....

BİGA/1979

Çevrimdışı Osman KÖRÜKCÜ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #11 : 22 Eylül 2014, 11:10:46 »
Suat bey yazışmalarımız yukarıda mevcut siz huğluyu sordunuz bende yarı otoda farklı marka tercih edin dedim,sizde bu farklı markaların huğludan fazlası ne neye göre kıyasladınız dediniz,bende sizin hangi anlamda sorduğunuzu sordum,siz tartışmaya başladınız huğlunun bu markalardan bir farkı yok falan diye yazışmalarımız böyle devam etti,ben size hangi anlamda sorduğunuzu sorduğumda siz deseydinizki şu anlamda soruyorum bende izah ededim ama siz direk tartışmaya girince doğal olarak tartışma oluştu.
Ayrıa bundan önceki yorumumda yazdıklarımın son 2 satırı harici hepsi gerçek bilgilerdir,iddia yada varsayım değildir  internet başındasınız yazın haber sitelerinde çıkacaktır.
Ancak bundan önceki yorumumdaki son 2 satır kendi acizane düşüncelerim.bunlara katılmayabilirsiniz.ama malesefki bu konu başlığı son 2 satır yorumumun doğruluğunu ıspatlıyor,çünkü huğlunun 401 modeli bundan yıllar önce piyasaya sürülen bir modeldi tam bilmiyorum ama 10 yıl falan önce 401 modelini çıkarmıştı huğlu ve çok tutulan bir silahtı, ondan sonraki huğlunun çıkardığı hiçbir modeli 401 modeli kadar tutulmadı ve huğlu 2014 yılında 10 yıl önceki modelinden esinlenerek 401b yi çıkardı.(yanılıyor olabilirim yanlışım varsa düzeltin)
Yahu bir marka hiçmi yeni şeyler üretmez,hiçmi yeni tasarımı olmaz,hiçmi farklı şeyler sunmaz aynı tüfekleri biraz görünüş farklılığıyla birde ismine A-B G-GB gibi harf ekleyip piyasaya sürüyor. bana katılanlarda olur,katılmayanlarda ancak şu bir gerçektirki artık huğu eski huğlu değil bunu herkes biliyor.
Keşke ülkemizin 1 numaralı markası olsa istemezsem ne olayım,şurada konyada yanı başımızda,taaa izmirdeki hatsandan,yada düzcedeki sarsılmazdan bana ne?
Osman KÖRÜKCÜ
1981 Nevşehir
0535 764 7219

Çevrimdışı Hüseyin BAŞARIR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #12 : 22 Eylül 2014, 23:50:28 »
               Kardeşim bu sayfada Mustafa MESTA beyin açtığı ''HUĞLU 401 KİNETİK'' ve benim Hukuk Köşesinde açtığım ''Tüfeği Nasıl İade Edebilirim'' konularını dikkatlice okursan bu konuda tam bilgi edinirsin..
1980-Antalya

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #13 : 23 Eylül 2014, 12:44:43 »
sn KORUKÇU yukarıda vermiş olduğunuz bilgilerin doğru olması çok bişey değiştirmiyor malesef.avrupa da ödül alan yıldız firması TR içerisine sıfır tüfeği hatalı gönderebiliyor.sitemizde mevcut.sıfır stoeger m2000 alan arkadaşım ikinci günü iğne arızası nedeniyle tüfeğini fabrikaya yolladı.olamaz mı olabilir bütün markalarda buna benzer sorunlar çıkabilir.seri üretimin azizlikleri +kalite kontrol olmayışı.bende ilk 401 i aldığımde bir seri trap attım kurma kolu yerinden fırladı.olabiliyor vesselam ama olmamalı.huğlu da dünyanın 40 ülkesine tüfek yolluyor ama bişeyler hep eksik.hepsinde olduğu gibi.yani görünüş estetik ve sorunsuz tüfek almak için yerli bir tüfeğe en az 1500 tl istiyorlar.2500 tl benelli veriyorlar bu ülkede.yerli tüfeklerde en azından bir sorun olursa muhatap buluruz diyoruz tlf lara bakan bile neredeyse yok.diyeceğim hiç birinin diğerinden farkı yok kalitesi yok marka harici hemen hemen hepsi aynı.ata 1500 tl kral 600 tl wallter kombosu 750 tl sadece işçilik farkı var biraz başka bir şey de yok.hiç biri öyle aman aman değil.kişisel kanaatim ülkemizdeki y oto fiyatlarının hak edebileceği son fiyat 1000 tl dir.daha fazlasını verip riske girmektense biraz daha verip iyi bir yabancı marka alınabilir.en azından riske girmemiş olursunuz.

BİGA/1979

Çevrimdışı Osman KÖRÜKCÜ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #14 : 23 Eylül 2014, 15:42:48 »
Suat bey söylediklerinize belli ölçülerde katılıyorum,hangi marka olursa olsun sıfır olsa bile hata verebiliyor ve hata oranı en az markayı seçmek gerekiyor ve birde müşteri ilişkisi var!! müşterisi ilişkisi ve sorunun çözülme süreci ise en az tüfeğin kalitesi,tüfeğin arıza vermemesi kadar önemli bana göre.
sizde bana şu ölçüde katılın yeter  "Huğlu artık eski huğlu değildir" yada son yıllarda atılım yapan markaların gölgesinde ve gerisinde kalmıştır size önerdiğim markaların silahlarında hata veya arıza çıkabilir ancak bu markaların huğluya göre sorun çıkarma oranı daha az ve sorun çıkarsa bile sorununuzun çözülme süreci ve müşteri ilişkileri hatta marka yetkililerinin üslubu huğludan daha kalitelidir.tabi bunlar acizane gördüklerim,duyduklarım,yaşadıklarım sonucu oluşan kendi fikirlerimdir,katılanlarda olacaktır katılmayanlarda.

forumumuzda bulunan şu başlıığı yakından takip ettiğinizi biliyorum girin ve baştan sona mesajları tekrar okuyun olay nere gitmiş görün: http://avlakforum.com/forum/huglu-av-tufekleri/huglu-401-kinetic/msg1222223/#msg1222223

ve yine bir başlık bu başlığı bire bir takip ettim tüfek sahibi beni aradı ve yardım istedi "huğlu 401 kinetik faciası" diye açılmıştı konu,huğlu yetkililerin müdahelesiyle konu başlığı değişti ve bazı mesajlar silindi isterseniz bu konuyada bir göz atın.
http://avlakforum.com/forum/huglu-av-tufekleri/huglu-yeni-401-kinetik-yenisiyle-degistirildi/

ve bunun gibi forumda yüzlerce şikayet
http://avlakforum.com/forum/huglu-av-tufekleri/huglu-nitro-beast-174199/?topicseen

Ayrıca Suat bey bu yarı otoların sorun çıkarması sadece yerli markalarda oluyor zannetmeyin,inanın bir okadar yabancı markalardada sorunlar yaşanıyor ama burada muhattabları yok,okuyacak yetkililer yok ve çuvalla para verdiniz uğraştığınız derde bak vs.. gibi sözlere şahit olmamak için burada yazılmıyor çizilmiyor orası ayrı mesele.

çok kez yabancı markaların arıza verdiğinede şahit olduk,Bakın size yemin ederek söylüyorum bu çok değil daha dün!canlı yaşadığım bir olay,buraya yorum yazdıktan sonra fişek almaya av bayiye gittim ve av bayi sahibi ile bir müşterinin şu muhabbetine  şahit oldum.
Müşteri: ya abi benim benelli 24 gr ile çalışmıyor neden yapıyor aceba?
Av bayi: barut gücü yetersiz kalıyor sanırsam
Müşteri: olabilir 28 gr da tıkır tıkır çalışıyor 24 gr boş kovanı çıkarmıyor,doluyu yatağa almıyor
Av bayi: doğru 24 gr yetersiz geliyor 28 gr kullan zaten 24 gr la avmı yapılır
Müşteri: öyle yapacaz zaten

Sonra müşteriri biraz  tanıdık olduğu için araya ben girdim,merak işte benelliden şikayet edince dayanamadım ve sordum
Ben: abi benelli tutuklukmu yapıyor 24 gr da? benmi yanlış duydum
Benelli sahibi: yok osman tutukluk yapmıyorda,24 gr hafif geliyor herhalde,yada yerli fişeklerde sorun olabilir falan,filan,fistan vs... vs... besbelliki benelli 24 gr da çalışmıyor bana göre sorunlu bir benelli ama türk avcısı benellinin hatasını ört pas etmeye başlıyor,yok yerli fişektenmiş falanmış filanmış bu muhabbetten sonra şunu öğrendim marka yabancı olunca türk avcısı tüfeğin arızasını,eksiğini kabullenemiyor veya kabullenmek istemiyor yani olabilir demekki moduna giriyor.
Aynı hatayı yerli bir marka yapsın olmadık hakaretler yapılıyor.sonuç olarak yabancı markalar asla hata yapmaz,yabancıların tüfeği hatasız olur falan zannetmeyin.burada yabancı markalar için yazılan toz pembe mesajara kanmayın

tabiki tüfek alırkende seçici olmak gerekiyor markanın kalitesini,müşteri ilişkisini arıza verme oranını,şikayet oranını ve o markanın ürününün arkasında durup durmadığını araştırmak ve böyle seçim yapmak gerekiyor.

« Son Düzenleme: 23 Eylül 2014, 18:02:32 Gönderen: Osman KORUKÇU »
Osman KÖRÜKCÜ
1981 Nevşehir
0535 764 7219

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #15 : 27 Eylül 2014, 01:55:23 »
sn KORUKÇU bu gün bir çok kinetik tüfek üreticisi 24 gr fişeklerle bu tüfeklerin sağlıklı çallışmadığını kabul ediyor.en iyi bildiğimiz markalar bile.gazlı tüfeklerde de gaz deliğinin çapını küçük bir kalibrasyonla biraz daha büyütürseniz 24 gr la çalışmayacak hiç bir yerli tüfek markası kalmaz.penetrasyon ne olur ne kadar etki eder ona kimse fazla bakmıyor.çalışıyor mu çalışıyor devam.ben bu tüfeği alırken çok araştırdım.en sonunda aldığım bayii nin samimiyetine güvendiğim için aldım.malum toptancılar bayilere fazla hart zart edemiyorlar.sitede bu tüfekle ilgili şikayetlere de baktım hatta yorum da yaptım.ben bir kullanıcısı olarak gayet memnunum.ve av ekibimde olan arkadaşlar da bu tüfeği gerçekten çok beğendiler.şunu da söylüyeyim şayet tüfek kusurlu hatalı sorunlu olsa idi kimse mağdur olmasın diye marka fanatikliği yapmaksızın kimseye tavsiye etmezdim.bu tüfekten başka tüfeklerimde mevcut.inanın onları dahi elimden çıkarmayı  düşünüyorum.artık bu şansmıdır tesadüf müdür  bilemiyeceğim.ben çok memnunum.selamlar....
« Son Düzenleme: 27 Eylül 2014, 01:56:53 Gönderen: Suat ÇALIŞKAN »

BİGA/1979

Çevrimdışı Kenan ÖZKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #16 : 27 Eylül 2014, 23:14:27 »
huğlu kinetiği pek beceremedi sanırım ilk tüfeklerin dede keza öyleydi ama şimdiki modelerdede şikayet duyuyoruz ama 601g modeli gayet başarılı bana sorarsan eğer alır san öneririm kulanan yakın çevremdekiler çok menmunlar saygılar
_____SiVeR öLüMüNe SeVeR____ KeNaN ÖzKaN 1989 B Rh+ istanbul  SİVASLI YİĞİDO

Çevrimdışı Hakan UYAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #17 : 28 Eylül 2014, 02:05:26 »
  Huğlu kooperatif hala güzel tüfek üretmektedir.Ancak geçmişe nazaran güç kaybetmiştir.Dünyada av tüfeği üretiminde(Diğer silah sanayi kollarında da) büyük firmaların pazar payını arttırmak için birleştiği dönemde Huğlu malesef bölündü güç kaybetti.Kooperatif yapısının esnek karar almayı güçleştirmesi bu süreci daha da zora sokmuştur.
  Türkiye de av tüfeği sektörü, ihracat olarak son yıllarda altın çağını yaşamaktadır.Amerikan piyasasının yarısına hakim durumdadırlar.Umarım marka değerlerini artırıp ciddi şekilde kurumsallaşırlar.Buda ancak daha çok ar-ge ve yatırımla olabilir.Yoksa ucuz tüfek piyasası yalancı bir bahar gibi çabucak geçer gider...
  • Beretta A400 Xplor Unico
  • Franchi Affinity Wood
1974 ÇANAKKALE

Çevrimdışı Hüseyin BAŞARIR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #18 : 28 Eylül 2014, 14:48:50 »
          Huğlu, eskiden bildiğimiz Huğlu değil. Babamın eski 401 B tüfeğini hala kullanıyoruz. Ama yenilerde o kalite yok.. Fabrika da silahı bi sattı mı tamam. Ben 3 ay önce 401 kinetik modelini aldım. Bayii ile, fabrika ile o kadar kafa ağrıttıktan sonra tüketici heyetine başvurdum. Sonucu bekliyorum. Tüfekte kutusunda bir köşede duruyor öylece..  Beraber aldımız arkadaş da sattı bile  aldığı fiyatın epey altına.. Üstüne üstlük birde sahtekar yaptılar bizi..
1980-Antalya

Çevrimdışı Erol KABA

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #19 : 29 Eylül 2014, 18:23:48 »
 Bu tüfeği tutukluk yaptığı için gönderdik tırnağı değiştirip kargoya vermişler. Gelince yine deneyeceğiz sonucu hep beraber göreceğiz. Daha öncede bu tüfek hakkında yorum yapmıştım umarım utatan biz oluruz. Ama bence uzak durulması gereken bir model, markanın geneli için birsey diyemem.
  • Charles Daly otomatik,
  • Cesa otomatik, Mertmak Mx5 otomatik
  • Akkar Karatay Pompalı, Hatsan Pompalı
Düzce  1985

Çevrimdışı Hakan KARAŞAHİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #20 : 01 Ekim 2014, 12:18:15 »
bu silah 2 defa elime geçti sonunda sattım huğlu eski huğlu değil...
Hakan Karaşahin
1982 MUĞLA