Suat bey söylediklerinize belli ölçülerde katılıyorum,hangi marka olursa olsun sıfır olsa bile hata verebiliyor ve hata oranı en az markayı seçmek gerekiyor ve birde müşteri ilişkisi var!! müşterisi ilişkisi ve sorunun çözülme süreci ise en az tüfeğin kalitesi,tüfeğin arıza vermemesi kadar önemli bana göre.
sizde bana şu ölçüde katılın yeter "Huğlu artık eski huğlu değildir" yada son yıllarda atılım yapan markaların gölgesinde ve gerisinde kalmıştır size önerdiğim markaların silahlarında hata veya arıza çıkabilir ancak bu markaların huğluya göre sorun çıkarma oranı daha az ve sorun çıkarsa bile sorununuzun çözülme süreci ve müşteri ilişkileri hatta marka yetkililerinin üslubu huğludan daha kalitelidir.tabi bunlar acizane gördüklerim,duyduklarım,yaşadıklarım sonucu oluşan kendi fikirlerimdir,katılanlarda olacaktır katılmayanlarda.
forumumuzda bulunan şu başlıığı yakından takip ettiğinizi biliyorum girin ve baştan sona mesajları tekrar okuyun olay nere gitmiş görün:
http://avlakforum.com/forum/huglu-av-tufekleri/huglu-401-kinetic/msg1222223/#msg1222223ve yine bir başlık bu başlığı bire bir takip ettim tüfek sahibi beni aradı ve yardım istedi "huğlu 401 kinetik faciası" diye açılmıştı konu,huğlu yetkililerin müdahelesiyle konu başlığı değişti ve bazı mesajlar silindi isterseniz bu konuyada bir göz atın.
http://avlakforum.com/forum/huglu-av-tufekleri/huglu-yeni-401-kinetik-yenisiyle-degistirildi/ve bunun gibi forumda yüzlerce şikayet
http://avlakforum.com/forum/huglu-av-tufekleri/huglu-nitro-beast-174199/?topicseenAyrıca Suat bey bu yarı otoların sorun çıkarması sadece yerli markalarda oluyor zannetmeyin,inanın bir okadar yabancı markalardada sorunlar yaşanıyor ama burada muhattabları yok,okuyacak yetkililer yok ve çuvalla para verdiniz uğraştığınız derde bak vs.. gibi sözlere şahit olmamak için burada yazılmıyor çizilmiyor orası ayrı mesele.
çok kez yabancı markaların arıza verdiğinede şahit olduk,Bakın size yemin ederek söylüyorum bu çok değil daha dün!canlı yaşadığım bir olay,buraya yorum yazdıktan sonra fişek almaya av bayiye gittim ve av bayi sahibi ile bir müşterinin şu muhabbetine şahit oldum.
Müşteri: ya abi benim benelli 24 gr ile çalışmıyor neden yapıyor aceba?
Av bayi: barut gücü yetersiz kalıyor sanırsam
Müşteri: olabilir 28 gr da tıkır tıkır çalışıyor 24 gr boş kovanı çıkarmıyor,doluyu yatağa almıyor
Av bayi: doğru 24 gr yetersiz geliyor 28 gr kullan zaten 24 gr la avmı yapılır
Müşteri: öyle yapacaz zaten
Sonra müşteriri biraz tanıdık olduğu için araya ben girdim,merak işte benelliden şikayet edince dayanamadım ve sordum
Ben: abi benelli tutuklukmu yapıyor 24 gr da? benmi yanlış duydum
Benelli sahibi: yok osman tutukluk yapmıyorda,24 gr hafif geliyor herhalde,yada yerli fişeklerde sorun olabilir falan,filan,fistan vs... vs... besbelliki benelli 24 gr da çalışmıyor bana göre sorunlu bir benelli ama türk avcısı benellinin hatasını ört pas etmeye başlıyor,yok yerli fişektenmiş falanmış filanmış bu muhabbetten sonra şunu öğrendim marka yabancı olunca türk avcısı tüfeğin arızasını,eksiğini kabullenemiyor veya kabullenmek istemiyor yani olabilir demekki moduna giriyor.
Aynı hatayı yerli bir marka yapsın olmadık hakaretler yapılıyor.sonuç olarak yabancı markalar asla hata yapmaz,yabancıların tüfeği hatasız olur falan zannetmeyin.burada yabancı markalar için yazılan toz pembe mesajara kanmayın
tabiki tüfek alırkende seçici olmak gerekiyor markanın kalitesini,müşteri ilişkisini arıza verme oranını,şikayet oranını ve o markanın ürününün arkasında durup durmadığını araştırmak ve böyle seçim yapmak gerekiyor.