Gönderen Konu: tüfek seçimi yardım...  (Okunma sayısı 9521 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Emre NALBANT

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: tüfek seçimi yardım...
« Yanıtla #25 : 27 Eylül 2014, 00:56:50 »
Öncelikle konuyu gösterdiğiniz için teşekkür ederim.

İncelemeden sonra gerçekten iyi bir tüfek aldığıma bir kez daha emin oldum. İnanın sabırsızlığım 2 kat daha arttı emniyet şu satın alma belgesini çıkartsaydı tüfeğimi alacaktım. Şu an  tek sıkıntım belgenin gelmesi  tüfeğim fabrikada beni bekliyor  :)
1979 ANKARA

Çevrimdışı Emre NALBANT

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #26 : 02 Ekim 2014, 21:45:44 »
dün itibariyle muhteşem buluşma gerçekleşti :D tüfeği deneme fırsatım olmadı malesef ancak kurup inceledim.  aklıma takılan şu ki doldur boşalt yaparken 2. fişeği namluya aldıktan sonra 3. fişek şarjörde kalıyor ve kaşığın altındaki ufak mandala basmayınca kaşığın üzerine almıyor. bu normal midir atış yaparken düzelir mi yoksa sıkıntılı bir durum mudur ?
1979 ANKARA

Çevrimdışı Kenan ÖZKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #27 : 02 Ekim 2014, 22:08:06 »
Hayırlı olsun Emre abi Allah utandırmasın
_____SiVeR öLüMüNe SeVeR____ KeNaN ÖzKaN 1989 B Rh+ istanbul  SİVASLI YİĞİDO

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #28 : 02 Ekim 2014, 22:20:13 »
dün itibariyle muhteşem buluşma gerçekleşti :D tüfeği deneme fırsatım olmadı malesef ancak kurup inceledim.  aklıma takılan şu ki doldur boşalt yaparken 2. fişeği namluya aldıktan sonra 3. fişek şarjörde kalıyor ve kaşığın altındaki ufak mandala basmayınca kaşığın üzerine almıyor. bu normal midir atış yaparken düzelir mi yoksa sıkıntılı bir durum mudur ?
atış yaparken öyle olmaz bazı tüfeklerde kaşığa fişek almayınca tek atış yapıyor oda öyle demek ki tetiğe basmayınca ondan oluyor da aman dikkat edin bu işlemleri yaparken
yavuz yıldız 1978 sivas.İkamet: istanbul

Çevrimdışı Emre NALBANT

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #29 : 02 Ekim 2014, 23:34:21 »
Hayırlı olsun Emre abi Allah utandırmasın

amin kardeşim teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun :)
1979 ANKARA

Çevrimdışı Emre NALBANT

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #30 : 02 Ekim 2014, 23:37:39 »
atış yaparken öyle olmaz bazı tüfeklerde kaşığa fişek almayınca tek atış yapıyor oda öyle demek ki tetiğe basmayınca ondan oluyor da aman dikkat edin bu işlemleri yaparken

etrafımda kimse yokken boş odada yapıyorum. inşallah dediğiniz gibidir  yarın akşam  deneme atışları yapacağım bakalım olmazsa bi çaresine bakarız :)
1979 ANKARA

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #31 : 03 Ekim 2014, 00:17:52 »
etrafımda kimse yokken boş odada yapıyorum. inşallah dediğiniz gibidir  yarın akşam  deneme atışları yapacağım bakalım olmazsa bi çaresine bakarız :)
ben o kadar dikkat ederim doldur boşalt yaparken bu sene iki tehlike atlatttım birinde az kalsın evin içinde tetiğe basıyordum sizin gibi yaparken bir kerede atış yapıyorum tek kurşun boş fişeğe atıyoruz arkasında kaya parçası var yaklaştıkça yaklaştık vuramayınca 20 metre kaldı son atış yaptım kovanı vurdum ama birden bire şok geçirdim arkadaşta yanımda kulağımızın dibinden ciuuvvv kurşun kayadan sekti nasıl böyle bir hata yaptım hala aklım almıyor
« Son Düzenleme: 03 Ekim 2014, 10:25:12 Gönderen: Yavuz YILDIZ »
yavuz yıldız 1978 sivas.İkamet: istanbul

Çevrimdışı Kadir TANYILDIZI

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #32 : 03 Ekim 2014, 10:23:30 »
Tüfeğiniz hayırlı olsun Emre Bey,
Aman atışlara dikkat edin zira silahın şakası olmaz.
Sağlıcakla kalın.
1993 ERZİNCAN

Çevrimdışı Emre NALBANT

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #33 : 06 Ekim 2014, 15:01:28 »
ben o kadar dikkat ederim doldur boşalt yaparken bu sene iki tehlike atlatttım birinde az kalsın evin içinde tetiğe basıyordum sizin gibi yaparken bir kerede atış yapıyorum tek kurşun boş fişeğe atıyoruz arkasında kaya parçası var yaklaştıkça yaklaştık vuramayınca 20 metre kaldı son atış yaptım kovanı vurdum ama birden bire şok geçirdim arkadaşta yanımda kulağımızın dibinden ciuuvvv kurşun kayadan sekti nasıl böyle bir hata yaptım hala aklım almıyor

dalgınlık başa bela oluyor zaten :D  çok şükür  tüfekle kaza atlatmadım ama  evde kurusıkı patlatmışlığım vardır :)
1979 ANKARA

Çevrimdışı Emre NALBANT

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #34 : 06 Ekim 2014, 15:03:19 »
Tüfeğiniz hayırlı olsun Emre Bey,
Aman atışlara dikkat edin zira silahın şakası olmaz.
Sağlıcakla kalın.
Teşekkür ederim Kadir Bey  kazasız belasız denememizi yaptık 2 kutuya yakın fişek attım  karışık şekilde sadece 1 sefer fişekten kaynaklı atmamazlık yaptı o da iğne vurdu ama fişek patlamadı. haricinde hiçbir sıkıntı yaşatmadı sağolsun :)
1979 ANKARA

Çevrimdışı Oğuz ÖNAL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #35 : 26 Ekim 2014, 14:00:16 »
FRANCI ILE HUĞLU  HİÇ YANANYANA BILE  ISMI TELAFUZ EDILMEMESI LAZIM   FRANCI  DAĞ  HUĞLU  FARE
DOĞUM TARİHİNİZİ YAZINIZ-Niğde