0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dün itibariyle muhteşem buluşma gerçekleşti tüfeği deneme fırsatım olmadı malesef ancak kurup inceledim. aklıma takılan şu ki doldur boşalt yaparken 2. fişeği namluya aldıktan sonra 3. fişek şarjörde kalıyor ve kaşığın altındaki ufak mandala basmayınca kaşığın üzerine almıyor. bu normal midir atış yaparken düzelir mi yoksa sıkıntılı bir durum mudur ?
Hayırlı olsun Emre abi Allah utandırmasın
atış yaparken öyle olmaz bazı tüfeklerde kaşığa fişek almayınca tek atış yapıyor oda öyle demek ki tetiğe basmayınca ondan oluyor da aman dikkat edin bu işlemleri yaparken
etrafımda kimse yokken boş odada yapıyorum. inşallah dediğiniz gibidir yarın akşam deneme atışları yapacağım bakalım olmazsa bi çaresine bakarız
ben o kadar dikkat ederim doldur boşalt yaparken bu sene iki tehlike atlatttım birinde az kalsın evin içinde tetiğe basıyordum sizin gibi yaparken bir kerede atış yapıyorum tek kurşun boş fişeğe atıyoruz arkasında kaya parçası var yaklaştıkça yaklaştık vuramayınca 20 metre kaldı son atış yaptım kovanı vurdum ama birden bire şok geçirdim arkadaşta yanımda kulağımızın dibinden ciuuvvv kurşun kayadan sekti nasıl böyle bir hata yaptım hala aklım almıyor
Tüfeğiniz hayırlı olsun Emre Bey,Aman atışlara dikkat edin zira silahın şakası olmaz. Sağlıcakla kalın.