Gönderen Konu: TAVŞANI BU SAÇMA DÜŞÜRÜRMÜ  (Okunma sayısı 18953 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

av meraklisi

• Ziyaretçi
Ynt: TAVŞANI BU SAÇMA DÜŞÜRÜRMÜ
« Yanıtla #50 : 19 Eylül 2014, 15:22:36 »
evet başka yorum yapmaya gerek yok bu konuda arkadaşımızın yaşı ufak ama avcılığı baya büyük  heralde her fikrini söyleyene bi cevabı var bırakalım kendi seçimini yapsın kendi bildiği gibi avlansın

Sende yorum yapmak zorunda değilsin avcı abilerim bana saçma numaralarını söylüyor sıkıntı yok.

av meraklisi

• Ziyaretçi
« Yanıtla #51 : 19 Eylül 2014, 15:25:24 »
kardeşim sen bildiğini yap  ;D ;D biri çıkar 7 numarayla vurdum biri çıkar 10 numarayla  vurdum doğrudur herkez vurmuştur ama bu demek deildirki onlarla tavşan avı yapılır , denk gelmiştir hepsi bu ozaman bende derim geçensene bizim bi çerkez emmi vardı domuz avında bekteydi önunden gecen tavşana kurşun atmız vurdu napak şimdi kurşunlanmı avlıyalım  ;D sen BP nin 32 veya 34 gr 5 no  sunu kullan elinde 71 cm 3 no şoklu tüfek var eğer tavşana attın tavşan kaçtıysa vuramamışındır yoksa kaçma sansı yok.....

doğru ya 1-2-3-4-5 arası koyalım gitsin :)

av meraklisi

• Ziyaretçi
« Yanıtla #52 : 19 Eylül 2014, 15:27:04 »
evet başka yorum yapmaya gerek yok bu konuda arkadaşımızın yaşı ufak ama avcılığı baya büyük  heralde her fikrini söyleyene bi cevabı var bırakalım kendi seçimini yapsın kendi bildiği gibi avlansın

Sende yorum yapmak zorunda değildin... avcılığımıda övmedim bilip bilmeden konuşmazsak abi saydık sizi iyiki

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
« Yanıtla #53 : 19 Eylül 2014, 16:08:54 »
Sende yorum yapmak zorunda değildin... avcılığımıda övmedim bilip bilmeden konuşmazsak abi saydık sizi iyiki
Soner kardeşim; daha yaşın genç. Büyüklerin fikirlerine saygı duyman gerekli.
Neden kendini her yazılan yoruma cevap vermek zorunda hissediyorsun.
Bir konuda soru sormuşsun, sağolsunlar büyüklerin de fikirlerini yazmışlar.
Senin yerinde olsam yazılanları okur, teşekkür eder, benimsediğim fikirleri uygular, bana ters gelenleri de uygulamazdım...
Selamlar, Rastgele...
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

av meraklisi

• Ziyaretçi
« Yanıtla #54 : 19 Eylül 2014, 16:40:41 »
Soner kardeşim; daha yaşın genç. Büyüklerin fikirlerine saygı duyman gerekli.
Neden kendini her yazılan yoruma cevap vermek zorunda hissediyorsun.
Bir konuda soru sormuşsun, sağolsunlar büyüklerin de fikirlerini yazmışlar.
Senin yerinde olsam yazılanları okur, teşekkür eder, benimsediğim fikirleri uygular, bana ters gelenleri de uygulamazdım...
Selamlar, Rastgele...

Yav abi bir soru sorduk pişman ettiler. Yoksa sıkıntı yok

Çevrimdışı M.Ziya DONMA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #55 : 19 Eylül 2014, 17:57:59 »
sadece yorumlarını merak ettim kardeşim sende yorum yapmak zorunda değildin ya rahatsızlık verdiysem özür dilerim. Ben sadece ava meraklıyım size akıl vermek gibi niyetim yok. Tamam :)
benim konuyu açmamın nedeni yeni avcı oldugum yani biz vurdugumuz hayvanları öyle internetede koymayız.
seninle abi kardeş muhabbetine girmeyeceğim ama yorum yaparken dikkat et biraz kardeşin yok karşında.
ve anlamadığım bir konu oldu, vurduğumuzu nete koymayız derken ne demek istedin? bana mı bir şey ima ediyorsun? koysan ne oluyor birader? burası avcıların paylaşım yeri sen başka bir yer mi sandın?
1985-Ceyhan

Çevrimdışı Erol KABA

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #56 : 19 Eylül 2014, 18:25:49 »
kardeşim sen bildiğini yap  ;D ;D biri çıkar 7 numarayla vurdum biri çıkar 10 numarayla  vurdum doğrudur herkez vurmuştur ama bu demek deildirki onlarla tavşan avı yapılır , denk gelmiştir hepsi bu ozaman bende derim geçensene bizim bi çerkez emmi vardı domuz avında bekteydi önunden gecen tavşana kurşun atmız vurdu napak şimdi kurşunlanmı avlıyalım  ;D sen BP nin 32 veya 34 gr 5 no  sunu kullan elinde 71 cm 3 no şoklu tüfek var eğer tavşana attın tavşan kaçtıysa vuramamışındır yoksa kaçma sansı yok.....

+1
« Son Düzenleme: 19 Eylül 2014, 18:27:00 Gönderen: Erol KABA »
  • Charles Daly otomatik,
  • Cesa otomatik, Mertmak Mx5 otomatik
  • Akkar Karatay Pompalı, Hatsan Pompalı
Düzce  1985

Çevrimdışı Osman KÖRÜKCÜ

• Müdavim Üyemiz
    • Sulusaray Kasabası Resmi Web Sitesi
« Yanıtla #57 : 19 Eylül 2014, 18:29:57 »
Soner kardeşimiz anlaşılan avcılığa yeni başlamıyor gayri resmi olarak 1 kaç yıldır avlanıyor diye düşünüyorum ancak internet olayına yeni başlıyor. eminimki avcılık belgeleride yok taklidi iman misali Baba'dan dede'den öğrendiği bilgilerle avlanıyor ve deden babadan öğrendiği bilgileri şimdi gerçek bilgilerle karşılaştırıyor sonra bir kıyaslama yapıyor babadan deden öğrendiği bilgilerle gerçek bilgilerin alakası yok ve doğal olarak bunu kabullenemiyor :) nasıl olur! diyor ve savunma mekanizması otomatik olarak devreye giriyor :) yoksa soner kardeşimizin saygısızlık yaptığı falan yok.
Çünkü bende aynı şeyleri yaşadım bizde kışın soğuk havalarda tavşana 2-3 no fişek atardık daha doğrusu ben hala kullanıyorum tavşan avında yatakta 4 no şarjörde 3-2 bulundururum,soner kardeşime şunu söylemek isterim baba ve dededen öğrenilen bilgiler herzman doğru olmayabiliyor.
Osman KÖRÜKCÜ
1981 Nevşehir
0535 764 7219

av meraklisi

• Ziyaretçi
« Yanıtla #58 : 19 Eylül 2014, 18:38:23 »
Soner kardeşimiz anlaşılan avcılığa yeni başlamıyor gayri resmi olarak 1 kaç yıldır avlanıyor diye düşünüyorum ancak internet olayına yeni başlıyor. eminimki avcılık belgeleride yok taklidi iman misali Baba'dan dede'den öğrendiği bilgilerle avlanıyor ve deden babadan öğrendiği bilgileri şimdi gerçek bilgilerle karşılaştırıyor sonra bir kıyaslama yapıyor babadan deden öğrendiği bilgilerle gerçek bilgilerin alakası yok ve doğal olarak bunu kabullenemiyor :) nasıl olur! diyor ve savunma mekanizması otomatik olarak devreye giriyor :) yoksa soner kardeşimizin saygısızlık yaptığı falan yok.
Çünkü bende aynı şeyleri yaşadım bizde kışın soğuk havalarda tavşana 2-3 no fişek atardık daha doğrusu ben hala kullanıyorum tavşan avında yatakta 4 no şarjörde 3-2 bulundururum,soner kardeşime şunu söylemek isterim baba ve dededen öğrenilen bilgiler herzman doğru olmayabiliyor.

sizede katılıyorum ama benm dedem zamanında çok avcılık yapmış dağlara çıktıgında 2-3 gün uyuyomuş. yani doğru olmayabilir. dediniz ya :)

av meraklisi

• Ziyaretçi
« Yanıtla #59 : 19 Eylül 2014, 18:41:07 »
seninle abi kardeş muhabbetine girmeyeceğim ama yorum yaparken dikkat et biraz kardeşin yok karşında.
ve anlamadığım bir konu oldu, vurduğumuzu nete koymayız derken ne demek istedin? bana mı bir şey ima ediyorsun? koysan ne oluyor birader? burası avcıların paylaşım yeri sen başka bir yer mi sandın?
muhabbete girme zaten ilk yorumlarında kötülemişsin sen yorum atınca sevinmiştim ama yorumun benii üzdü. ördek avına gitmeyide çok isityorum. ama nasip olmuyo madem böyle yorum yapacaktın hiç yapmasaydın. yoksa ben sana hiçbirşey söylemezdim. Vurduğunuda koymana o lafların yüzünden söyledim. Banane abi ister koy ister koyma.

Çevrimdışı Hakan BÜYÜKKARA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #60 : 19 Eylül 2014, 20:06:41 »
yapılan yorumlar umrunda değilse neden konu açtın kardeşim senin maksadın ne saygısızlık yapma kimseye kendince kafamı yapıyon milletle
1977-KONYA

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
« Yanıtla #61 : 19 Eylül 2014, 20:28:44 »
Konu amacından uzaklaşmaya başladığından bir süreliğine kilitliyorum.
Sinirler yatışıp ortam sakinleşince tekrar açarız...
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK