kusura bakmayın afedersınız ama s.......ordan nerde av korumaymış gelsinler Antalya da cayır cayır teyıp otturuyorlar jandarma bızden köyde bızım dıyen bı zıhnıyete gelın dur deyın bıraksınlar bu ıslerı ben buraya geldım gelelı bı tane ormancı durdurupta belgen varmı pulun varmı dıyen gormedım hadı ormancıdan gectım jandarm gormuyorum nerde bu av koruma yılı ben anlıyabılmıs degıl daha gecen bı paylaşım yücel canan abım yazdı paylaşımında sen avcıdan belgelı adamdan yana olmazsan destek verıp bırlık olmazsa bu ıs zor
daha öncede yazmıştım gayrı resmi bir bilgi,
bu yıl avcıyı çok sıkmayacak yani uyutmaya devam edecekler, kitapçıktaki kuralların dışında avlananların seneye 2016 da defterimizi düreceklermiş kendi içlerinden gelen haber bu.
çooook yazdık çok çizdik camia olarak işte av tabağı,
metazoriyle AVBİS ve KOTA UYGULAMASI ,..
hadi avcıyım de ve legalim de ve o tabağa dokunma,..
zorla istemeye istemeyerekta olsa bize dayatmaca ve ezberci ilimden fenden bilimden yoksun akademik değer taşımayan bu modeli yurdum avcısına yutturanlar bu işi bilmiyorlar ve bu işi bırakmalılar ve bir an önce avcılar kurultayının kurulması lazım yoksa yandı dedeyadigarı ata yadigarı emanet bırakılanlar değerler rezil rüsva avcılıkla ilgili ,elbet adalete adaleti kandırmaya çalışanlar kaçanlar allaha hesap illaki verecek, her koyun kendi bacağından misali,.. saygılarımla.