Gönderen Konu: TÜFEK SESİ KORKUSU  (Okunma sayısı 1638 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Enver SEVİM

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
TÜFEK SESİ KORKUSU
« : 12 Eylül 2014, 09:46:46 »
SEVGİLİ AVCI DOSTLARIM  BENİM NİSAN DOĞUMLU DİŞİ KURZHAARIM VAR  BU KÖPEĞİM EVİN YANINDA HAVAYİİ FİŞEK ATTILAR   TÜFEK SESİNDEN KORKUYO AMA SADECE TÜFEK VE MANTAR TABANCA SESİNDEN  SESİ DUYDUMU  YAKALŞIK 15 METRE UZAKLAŞIYO BEKLİYO YARIM SAAT SONRA DÜZELME GÖSTERİYOR BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ BİLGİSİ OLANLARA DUYRULUR
   TEŞEKKÜRLER
1967 trabzon

Çevrimdışı Ahmet ÖZDEMİR 34

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: TÜFEK SESİ KORKUSU
« Yanıtla #1 : 12 Eylül 2014, 11:09:56 »
Mamasını verdiğin zaman yerken mantar tabancasıyla yanında tek tek at korkmadığı zaman Aferin kızım de sev
Mantarlı tabancadan korkusu geçtikten sonra 100 metre ileriden arkadaşın gazlı tabanca atsın korkmassa ertesi gün 50 metreden at sonra 20 metreden bıldırcın mermisi atsın arkadaşın. her kormadığında onu sev sana kolay gelsin.
Not; köpeği kısa iple yanında tut ve ödül maması al tüfek atılırken yedir.
Ahmet ÖZDEMİR
1978 İSTANBUL

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 12 Eylül 2014, 11:40:53 »
Aynı durumu yıllar önce bende yaşadım. benım de avimın yanında düğün vardı havayi fişeği atıldı poınterlerim den biri malesef bu durma geldi ve düzelemedi. 3 ay silah sesi eğitimine gönderdim ama gene olmadı malesef..
  • REMİNGTON 1187 SPECİAL PURPOSE.(71CM) 51CM FULLY RİFLED.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • AVSAN.S.POZE.(76-61) TRAP VE SKEET.
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

Çevrimdışı Kenan ÖZKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 12 Eylül 2014, 20:51:35 »
bence bir kurusıkı al yanında tut tasmasıyla yavaş yavaş alıştır sesten ürksede zamanla kulak alışacak ve zararsız olduğundan emin oldumu rahat hareket edecektir diye düşünüyorum
_____SiVeR öLüMüNe SeVeR____ KeNaN ÖzKaN 1989 B Rh+ istanbul  SİVASLI YİĞİDO

Çevrimdışı Tolga SÖZER

• *
« Yanıtla #4 : 13 Eylül 2014, 01:14:57 »
Ava gittiğinde seninle geziyor bişeyler arıyorsa ve sadece silah patladığında korkuyorsa zamanla kuşa ferma verdikçe düzelir tabiki sabır lazım.Ama korkudan merada gezemiyor,tüfeği görünce kaçıyor,yada en küçük sesten ürküyorsa boşuna zaman harcama.Her iki şekilde köpeğim oldu ve üstteki sonuçlar ile karşılaştım.İnşaallah düzelir.
Tolga SÖZER
1980 aydın/bozdoğan