Merhaba Arkadaşlar ;
Av sezonu açıldı fakat drahthaar bölümü çok yanlız kaldı .O yuzden açılış olsun diye dostlarla yapmış olduğumuz bir avı paylaşmak istedim . Avda arkadaşlarımın köpekleri yavru olduğu için sadece Orka bize eşlik etti ve 3 avcıyı da yeticem diye baya bir çalıştı ve gerçekten hakkını da verdi . İkinci gün öğleden sonra ise tüfeği bırakıp sadece fotoğraf video çekimi yaptım çünkü bıldırcında çekilmiş ferma ve aport videom yoktu hiç. Umarım bu açmış olduğum konu diğer drahthaarcı arkadaşları da gaza getirir ve paylaşımlarımız artar
.
Önceden çok daha iyi paylaşımlar yapılıyordu fakat epey küsen arkadaşlarımız oldu . Neyse lafı fazla uzatmadan sizleri fotoğraf ve videolar ile başbaşa bırakıyorum .
Bu yıl Orka yı yine Traş ettirdik fakat sanırım sakalları da kesmeliydik işte av sonu :=)
: VİDEOLAR : Videolardan izlenmeyen var ise hangisi olduğunu yazarsanız düzeltirim.Bende hepsi çalışıyor fakat bir tanesine video gizli yazıyormuş sanırım .
Fermaya yetişemedim daha doğrusu ferma çok uzadı 6-7 dakika boyunca kuşun izinden gidince çok kestim videoyu en son aportu koyuyorum sadece :
Ferma Vuruş Aport
Tam oturalım azıcık dinlenelim dedik fakat Orkayı oturtamadık .Ferma diye yine düştük Orka nın peşine
Genelde kuşlar inanılmaz sekiyordu , 100 metre 200 metre , onlar dipten kaçtı Orka tepeden takip etti bizede vurmak kaldı .
Sanırım bu yıl bol yağan yağmurlardan dolayı hasat zamanı bı yıl bir çok bölgede gecikmişti . Normalde bu mevsime ekili tarla pek kalmazdı fakat bu yıl arada kalanlar olmuş . Orka ekinin ortasında ferma yapınca önce girmedik fakat video çekelim diye peşine girdim .
Video çok uzun olduğu için sadece başını ve sonunu iki parça halinde koyuyorum çünkü toplamda 10 15 dakikalık bir kovalamaca yaşandı adam boyu ekinin içinde .
Bu videodan sonra 4 video daha var fakat ben en son videoyu koyuyorum sadece.