Gönderen Konu: Husan Av Tüfeği Hakkında  (Okunma sayısı 4684 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ömer CANAR

• *
Husan Av Tüfeği Hakkında
« : 11 Eylül 2014, 10:33:01 »
Merhaba herkese, Husan arms hakkında bilgisi olan var mı ?

Safir t14 gibi m16 tarzı şarjörlü tüfekler üreten bir kaç önce ortaya çıkmış bir silah firması. Model olarak hoşuma gitti, safir'i de tip olarak severdim fakat 36 lık olması ve çok sık arıza vermesi nedeni ile almayı hiç düşünmedim fakat bu model hem yakışıklı hemde 12 cal. model olarak sunulmuş. Alan veya yakınında kullanan bilgisi olan var mı ? İnternette nerdeyse hiç bilgi bulamadım bir kaç videodan başka. Sizce alınır mı ?

Bergama

Çevrimdışı Osman LİMAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Husan Av Tüfeği Hakkında
« Yanıtla #1 : 11 Eylül 2014, 12:33:58 »
Sayın Ömer bey bu tip tüfekler av tüfeği olmaz olsa olsa gösteriş tüfeği olur zevkler tartışılmaz ama  ben para  veripte böyle bir tüfek almam. tabi sizin tercihiniz saygılar
  • Huğlu 401 b
  • Sarsılmaz charles daly
  • Vursan 92a
  • Drahtar (dişi),pointer(erkek)
Osman LİMAN
1980 Karaman
Artık ANAMUR...

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #2 : 11 Eylül 2014, 22:07:01 »
Tüfeği bilmiyorum ama buna benzer diğer tüfeklerle fiyat farkı yok sanki. Oysa henüz yeni çıkmış bir silah, yanlış bilmiyorsam. Şahsen bu kadar parayla kumar oynamazdım. Az da olsa mazisi olan, tanınan markalara eğilirdim. Daha hesaplı olsa, kaliteli görünse belki alınır ama...

Mesela:
http://www.mahmutogluav.com/detay.asp?id=2792

ilgimi çeken silah tipi değiller. Siz bilirsiniz.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Ömer CANAR

• *
« Yanıtla #3 : 12 Eylül 2014, 09:12:32 »
Borayı biliyorum fakat tip olarak beğenmiyorum daha bir kaç tane daha bu tip yerli üretim var silah olarak bildiğim ama m16'ya benzerlik ve açıkcası yakışıklı olarak husan modeli hoşuma gitti o yüzden sordum fakat daha alan yok sanırım bakalım ilerde çıkar heralde.
Bergama