Gönderen Konu: bıldırcın çağırıcımı teybimi her ne haltsa  (Okunma sayısı 1957 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
bıldırcın çağırıcımı teybimi her ne haltsa
« : 10 Eylül 2014, 21:22:04 »
Herkese selam ben ava giden biri değilim nedeni ise yıllardır bulunduğum yerde avcılık kursunun açılmasını bekliyorum parasını felanda verdik ama yok hala açılmadı neyse geçen bi arkadaşın yanında oturuyoruz dedi bu sene bıldırcın yok saatlerce yol gidiyorum 1 tane bile kalkmıyor dönüp geri geliyorum ilerden bi köylü vatandaş siz daha çok beklersiniz bu bıldırcını adamlar günde yüz yüzelli tane vuruyo fişek yetiştiremiyorlar dedi bende abi belki gününe dek geldi sökün indi felan yok yok her gün böyle işte onlarda bişey var gece kuruyo sabah bi dolu kuş oluyor tarlada tamam da nasıl yiyorlar ya nasıl boğazından geçiyor bunların adam bide bilmiş bilmiş kılavuz gibi ötüyor o çağırıyor bende dedim abi kılavuz ne oda ben ne bilem bi kuş işte o an dank etti bu adamı herifler kandırıyor teyip işinin kötü bişey olduğunu bilmiyor bence sorunda bu meralara yakın olan insanların bilinçlendirilmesi bu işin kalleşlik olduğunun anlatılması gerek
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: bıldırcın çağırıcımı teybimi her ne haltsa
« Yanıtla #1 : 11 Eylül 2014, 22:58:00 »
doğru arkadaşlar sizlerde haklısınız seksen küsür kişi bakmış bir hayır arkadaş yanlış düşünüyorsun yada doğru söylüyorsun diyen çıkmamış ben ava gidememe rağmen bişeyler yapmaya çalışıyorum neyse arkadaşlar hepinize bol avlar
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

Çevrimdışı Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 12 Eylül 2014, 00:00:39 »
şuan da emin olunki yurdun heryerinde kuruluyor teyp hiç kuramayan arabayı patika toprak yola parkedip camlarını açıyor ve arabanın teyibinden çalıyor.
komşu ülkelerimizde (örn bulgaristan) teybin serbest oluşu bizim avcımızı dahada kamçılıyor birçok ülkede bıldırcın konservesi fabrikaları var. benim hemşerimde ben salakmıyım diyor.
her avcının limiti vijdanıdır yapacak birşey yok.
bu iş çığrından çıktı üzgünüm.

resİm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA
STOEGER MODEL 2000 DELUXE 71

Çevrimdışı Fevzi KALAYCIK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 12 Eylül 2014, 02:16:26 »
 selam Murat kardeş avın limiti olmaz viçdanın limiti olur.memlekette her türlü av yapan var.kendi soy adından olan avcılara sor onlar anlatırlar sana. Sertifika almak istiyorsan  Malatya  merkezde kurs acılıyor gelir alırsın. senin kurs acılmıyor bahanen gibi diger avcıda teyip kurmazsam kuş yok diyor. şu an tüm görsel paylaşımlardaki  bıldırcın avı fotolarının %70'şi kasetle yapılan limitler dahilindeki avlardan. ;D ;D ;D ;D     
« Son Düzenleme: 12 Eylül 2014, 02:41:56 Gönderen: Fevzi KALAYCIK »
Fevzi KALAYCIK
1978 malatya darende
GECELER ŞAHİTLİK ETMEZ

Çevrimdışı Hasan ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 12 Eylül 2014, 09:48:36 »
%70 AZ DEMİŞSİN FEVZİ KARDEŞ %99,9 GERİYE KALAN %0,1 DE TEYİP KURACAK YER BULAMADIĞI İÇİN BEKLEYİP İLK ÖNCE KURANLARDAN SONRA KALANLARI AVLAYAN KESİM.HEPİMİZ MERALARDAYIZ GÖRÜYORUZ YAŞIM 41 MASAL ÇAĞIM GEÇELİ ÇOK OLDU.......BU SENE BILDIRCIN ÇOKMUŞ DOĞRU GEÇEN SENEDE ÇOKTU İLK TEYİPLER BİR ÖNCEKİ YIL KALAN KUŞLARI AVLANDIRDI ARKASINDAN GÖÇ GELMEYİNCE BİR KAÇ HAFTA TEYİPLERDE 1 KUŞ 2 KUŞ EYLÜL SONU EKİM BAŞI GİBİ BİRAZ KUŞ GELMİŞ DUYDUĞUM KADARIYLA  BU SENEDE VURULAN BOL KUŞLAR GEÇENSENE GEÇ GELEN VE HAVALARIN SOĞUMASIYLA MERALARDA KALAN KUŞLAR GİBİ GELİYOR BANA ARKASI GELMEZSE O DA BİTER.
  Hasan ÖZTÜRK-EDREMİT/1974

Çevrimdışı Birol KEÇECİ

• *
« Yanıtla #5 : 12 Eylül 2014, 10:54:19 »
cihaz  kurmaya gerek yok ki sabah erken saatte çık bir tepeye nereden tüfek sesi geliyorsa oraya git şahsen ben öyle yapıyorum.
Birol KEÇECİ
1980 SİNOP