Gönderen Konu: her türlü tamiir yapılır av tüfeği satışımız adan zye her model vardır  (Okunma sayısı 6567 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mehmet EZEL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
 O0a dan z ye kara avı malzemeleri burada yardımcı olunur www.tufekonline.com 05435863024
1989 konya

Çevrimdışı Serkan ÇİMEN

• Müdavim Üyemiz
  • Bazıları sürat sever....
    • izmirchoketube
Kades madem a dan z ye bize saglam bir tufek lazım . Malzemesi bizden
metal aksamların. Kundak senden var mısın ?
Sarsılmaz SAR-9 9x19
Sarsılmaz K2-45 45 Acp
Ata Turqua 308 win
Browning A500
Breton Çakır

Çevrimdışı Mehmet EZEL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
varım beyfendi arayın görüşelım
1989 konya

Çevrimdışı Serkan ÇİMEN

• Müdavim Üyemiz
    • izmirchoketube
aradım açmadınız...yarın tekrar ararım..
Sarsılmaz SAR-9 9x19
Sarsılmaz K2-45 45 Acp
Ata Turqua 308 win
Browning A500
Breton Çakır

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Kades madem a dan z ye bize saglam bir tufek lazım . Malzemesi bizden
metal aksamların. Kundak senden var mısın ?

yapmazlar ustam,,, yapamazlar.... üzümlüde 3 bilemedin 4 yerde namlu delen var,,,, herkes aynı yerden aynı malzemeyi kullanıyor.... daha dün üzümlülü üreticinin biri osmaniye,ye tüfek getirmiş.... kendisinin atölyeside var,,,, kasa üertimi yapıyor.... malzemesi benden namlu ve çelik kasa yap dedim.... çelik kasa olmaz dedi.... olması için masrafı çekelim dedim 700 tl masraf yapacagım dedi... tamam dedim.... işçilik payınıda verim dedim sonra yine olmaz dedi....

bununlada konuşmaya başla bu da aynısını söyleyecek...

adam 700 tl isteyince.... 10400 tl isteyen dengesiz aklıma geldi....  bu iş zor gözüküyor ustam
  • Mertmak MX5 Combo 61cm Slug 71cm mobil şoklu
OSMANİYE / 1980

Çevrimdışı Serkan ÇİMEN

• Müdavim Üyemiz
    • izmirchoketube
Varım diyor Hüseyin Ustam kendisine özelden yazdım durumu anlattım
Pisikopat magnumu gectim,baba magnuma dayasın yeter :) :) öyle tufek
Torunlar eskitemez ....
Sarsılmaz SAR-9 9x19
Sarsılmaz K2-45 45 Acp
Ata Turqua 308 win
Browning A500
Breton Çakır

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Varım diyor Hüseyin Ustam kendisine özelden yazdım durumu anlattım
Pisikopat magnumu gectim,baba magnuma dayasın yeter :) :) öyle tufek
Torunlar eskitemez ....

ah serkan ustam bir yapsalar..... daha ne piskopat magnum fişekler icat ettirir bu tüfek.... 
OSMANİYE / 1980

Çevrimdışı Mehmet EZEL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
 O0 kardeşim sen malzemeler benden kundak senden demedın mı nıye yorum yaapıyonuz kı ......kundak yaparım istedigin tüfege
1989 konya

Çevrimdışı Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Nesrin topkapi b..k yesin.

resİm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA
STOEGER MODEL 2000 DELUXE 71

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Nesrin topkapi b..k yesin.

nesrin topkapı asena vs vs  eline su dökemez bunların.... kıvıracagını en başta söylemiştim zaten
OSMANİYE / 1980

Çevrimdışı Serkan ÇİMEN

• Müdavim Üyemiz
    • izmirchoketube
özelden sordum yapamam dedi bende hayırlı işler dedim . arkadaşlarda bir ışık var ...ilerde iyi bir şeyler çıkar.
Sarsılmaz SAR-9 9x19
Sarsılmaz K2-45 45 Acp
Ata Turqua 308 win
Browning A500
Breton Çakır

Çevrimdışı Serkan GÜNGÖR

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
özelden sordum yapamam dedi bende hayırlı işler dedim . arkadaşlarda bir ışık var ...ilerde iyi bir şeyler çıkar.
   Serkan ustam sen makinacısın teknik bilgin benden çok fazladır ona dayanarak soruyorum, çelik kasa otomatik üretmek çokmu zor bir iş? Ben sanmıyorum. Nasıl superpozelerde aynı cnc makinaya çelik kasada veriyolar oyuyo çıkartıyo modeli aliminyumda veriyolar onuda oyup çıkartıyo. Poze kasasını çelik yapan istese otomatiğinde kasasını çelik yapar diye düşünüyorum. Sorun makina işleme olayıysa zaten suyu verilmemiş yani ışıl işlem olmamış çok fazla çelik var 33hrc sertliklerde nerdeyse aliminyum gibi kolay işlenebilen. Işıl işlemi sonradan yapılır. Browning dediğimiz firma av tüfeği tarihinde otomatik tüfeği ilk yapan firma taa o yıllarda çelik kasa üretmiş biz şuandamı yapamıyoruz. Remington 1100 lerin 870lerin ilk çıkış tarihlerine bakın bide şuan kaç yılındayız ona bakın.
  İşlerine gelmiyo, avrupa tüfeklere ülkemizde bindirilen vergiler fiyatları 3 yerli tüfek parasına çıkartınca bizim firmalar için büyük avantaj oluyo. Öylede böylede satarız diyolar. Avrupa tüfeklerdeki vergiler düşürülerek ülkemize girse bizim ülkemizde yerli tüfek markası diye bişey kalmaz bence batarlar bu rahatlıkla umursamazlıkla.
  Avrupa tüfeklerdeki kaliteyi yakalamak derdimiz yok. Yabancı dilde havalı isimler bulup tüfeklere model ismi koymayı biliyolar ama onunla bitmiyo iş malesef.
« Son Düzenleme: 14 Eylül 2014, 23:34:13 Gönderen: Serkan GÜNGÖR »
Serkan GÜNGÖR
1984 İZMİR

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
   Serkan ustam sen makinacısın teknik bilgin benden çok fazladır ona dayanarak soruyorum, çelik kasa otomatik üretmek çokmu zor bir iş? Ben sanmıyorum. Nasıl superpozelerde aynı cnc makinaya çelik kasada veriyolar oyuyo çıkartıyo modeli aliminyumda veriyolar onuda oyup çıkartıyo. Poze kasasını çelik yapan istese otomatiğinde kasasını çelik yapar diye düşünüyorum. Sorun makina işleme olayıysa zaten suyu verilmemiş yani ışıl işlem olmamış çok fazla çelik var 33hrc sertliklerde nerdeyse aliminyum gibi kolay işlenebilen. Işıl işlemi sonradan yapılır. Browning dediğimiz firma av tüfeği tarihinde otomatik tüfeği ilk yapan firma taa o yıllarda çelik kasa üretmiş biz şuandamı yapamıyoruz. Remington 1100 lerin 870lerin ilk çıkış tarihlerine bakın bide şuan kaç yılındayız ona bakın.
  İşlerine gelmiyo, avrupa tüfeklere ülkemizde bindirilen vergiler fiyatları 3 yerli tüfek parasına çıkartınca bizim firmalar için büyük avantaj oluyo. Öylede böylede satarız diyolar. Avrupa tüfeklerdeki vergiler düşürülerek ülkemize girse bizim ülkemizde yerli tüfek markası diye bişey kalmaz bence batarlar bu rahatlıkla umursamazlıkla.
  Avrupa tüfeklerdeki kaliteyi yakalamak derdimiz yok. Yabancı dilde havalı isimler bulup tüfeklere model ismi koymayı biliyolar ama onunla bitmiyo iş malesef.
yabancı tüfeklere av bayileri çok kar payı koyuyor ondanda fiyat fazla oluyor tüfek firmaları çelik gövde de üretseler alternatif olur.isteyen alüminyum isteyen çelik gövde alır. onuda yapmazlar tüfekler ömürlük olur fazla tüfek satamazlar
yavuz yıldız 1978 sivas.İkamet: istanbul

Çevrimdışı Serkan ÇİMEN

• Müdavim Üyemiz
    • izmirchoketube
Batarlar zaten adam 2500 benekli 2800 franchi satıyor.
Yok en sonunda bana çelik kasa yaptiracaklar. Ben kasadan
gecmistim sadece namlu istedim düzgünce yapamam dedi. Biraz tecrübe edinip
işin cakalligindan ziyade nasıl düzgün isler yaparım diye çalışırlarsa
ortaya güzel bir is çıkar.
Birde çelik kasa derken bin tane çelik çeşidi sende biliyorsun ...
Biz mekanik olarak daha sağlam karakterdesini arıyoruz...
Bunun arge isinide bir ilçedeki üreticiden beklememek lazim akademik bir
çalışma olması lazim ..Ege üniversite sinde birkaç profla irtibat halindeyim.
Makine ve metalürji bölümlerinden ...ikna edersem malzeme ve mühendislik
Açısından yeni birşeyler çıkacak gibi ...üniversitede tüfek yapicak her türlü imkan var..
CNC den gir dikk işlemden tut ısıl işlemden çık kaplamada dur. Sadece gravür yok..
Saygılar...
Sarsılmaz SAR-9 9x19
Sarsılmaz K2-45 45 Acp
Ata Turqua 308 win
Browning A500
Breton Çakır

The following users thanked this post: Engin TARHAN

Çevrimdışı Serkan GÜNGÖR

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
yabancı tüfeklere av bayileri çok kar payı koyuyor ondanda fiyat fazla oluyor tüfek firmaları çelik gövde de üretseler alternatif olur.isteyen alüminyum isteyen çelik gövde alır. onuda yapmazlar tüfekler ömürlük olur fazla tüfek satamazlar
Doğru söylüyosunuz işin ticari boyutuda var. Her tüfek alan üstün kalitesinden memnunkalsa yıllarını o tüfekle devirse sadece yeni tüfek alanlara ve elindeki tüfeği çoğaltmak istiyenlere düşücek satış profilleri.
Serkan GÜNGÖR
1984 İZMİR

Çevrimdışı Serkan GÜNGÖR

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Batarlar zaten adam 2500 benekli 2800 franchi satıyor.
Yok en sonunda bana çelik kasa yaptiracaklar. Ben kasadan
gecmistim sadece namlu istedim düzgünce yapamam dedi. Biraz tecrübe edinip
işin cakalligindan ziyade nasıl düzgün isler yaparım diye çalışırlarsa
ortaya güzel bir is çıkar.
Birde çelik kasa derken bin tane çelik çeşidi sende biliyorsun ...
Biz mekanik olarak daha sağlam karakterdesini arıyoruz...
Bunun arge isinide bir ilçedeki üreticiden beklememek lazim akademik bir
çalışma olması lazim ..Ege üniversite sinde birkaç profla irtibat halindeyim.
Makine ve metalürji bölümlerinden ...ikna edersem malzeme ve mühendislik
Açısından yeni birşeyler çıkacak gibi ...üniversitede tüfek yapicak her türlü imkan var..
CNC den gir dikk işlemden tut ısıl işlemden çık kaplamada dur. Sadece gravür yok..
Saygılar...
Valla Serkan ustam bütün tüfek firmaları sahiplerini toplayıp birbiriyle çarpsan bir tane sen çıkmaz. Tam anlamıyla mesleğiniz tüfek üretmek olsaymış neler çıkarmış düşünemiyorum.
Serkan GÜNGÖR
1984 İZMİR

The following users thanked this post: Engin TARHAN