Gönderen Konu: stoger musteri memnuniyeti  (Okunma sayısı 17025 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İsmail CEYLAN 16

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: stoger musteri memnuniyeti
« Yanıtla #50 : 29 Eylül 2014, 02:17:10 »
onu bencede yapmazlar o kadarda degil gercekten:-)
  • Akdas 712 elit superpoze 66cm
  • Huglu 103 c 71cm
  • Genc huglu cne203 66cm
  • Sarsilmaz concorde x 68 cm
İsmail CEYLAN
1988/BURSA

alperen Tigin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #51 : 13 Ekim 2014, 12:09:25 »
m.birol demirtaş ve ismail ceylan biz bunu çevremizde 4 kişide gördük sence ben hangi firmaya çalışıyorumda yalan söylüyorum. benim herhangi firmaya çalışmadığım kesin ama siz bi komisyon alıyonuz galiba başımızdan geçenleri yazdım namluda sorun olmadığı halde stoger vursanın özellikle ilk çıkan namlularını topluyo bunu vursan ne zaman baretteya satıldı o zaman başlandı 1 kaç senelik bi mevzu değil. ayrıca namluları değişen tüfeklerin gönderilme sebeplerinde namluyla alakalı bi durum yok kaldı ki namlunun değişmesi için patlaması ve yahut geçerli bi sebebi olması lazım tüfeğin en önemli yeri namludur. bunu bilmeyen var mı? ben namlum değişesiye kadar vursan kullandım sonra ataya geçtim. ondan memnunmusun derseniz değilim ama avrupa alacak durumum yok. bu ülkede namlu kalitesi olarak avrupa ayarında bi tüfek çıktı oda eski vursanlardı. bazı arkadaşlar bu sitede konuşulanları ciddiye almıyo eğer avcı camiyaya bir hayrın olmuycaksa lütfen susunuz. bilinçli tüketici bilinçli avcı olmalıyız. ülkemizdeki silahların namlu kalitesi avrupalar gibi değil. bazıları bu paraya bu oluyor diyor ama bu saçma. çünkü avrupanın pahalı olma sebebi malzemeden çok ülkeye girişinle alakalı. ben şuan bu ülkede yerlilere verdiğim parayla avrupa kalitesinde bir tüfeğe sahip olabilirim ama tüfek fabrikalarında böyle bi girişim yok örneğin döğme çelik bile avrupadan alınıyo bu çok saçma. tank top tüfek yapıyoruz döğme çelik ithal geliyo.
« Son Düzenleme: 13 Ekim 2014, 12:16:20 Gönderen: Alperen TİGİN »

Çevrimdışı Umut BAKIR

• *
« Yanıtla #52 : 14 Ekim 2014, 12:31:33 »
Stoger firması eğer böyle bi şey yapmışsa hiç yakıştıramadım ama bi gerçek varki 92 a ların namlusu çok kaliteli yıllar ca kullandım Bir günde 150 ye yakın fişek attım   namlu içi pırıl pırıl sanki yeni harbi çekilmiş gibiydi 92a yı sattıktan sonra kaç tane yerli tüfek kullandım ama 92a namlusu ördek avında bi başkaydı oyüzden bu sezon kendime stoeger m3000 max 5 aldım ama inanın 92a namlusu sanki daha kaliteli gibi geldi bana ama yinede m3000 denemeden namlu kalitesini yargılamak olmaz
Umut BAKIR
1980 DİYARBAKIR

alperen Tigin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #53 : 22 Ekim 2014, 13:53:42 »
aynen öyle umut kardeşim vursan 92 a bi efsaneydi. bana göre tek sorunu hafif olmamasıydı

Çevrimdışı Veli YILMAZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #54 : 24 Ekim 2014, 11:22:30 »
öncelikle herkese slmlar arkadaşlar ve abilerim hiç kaffa ütülemenin alemi yok bence ben eylülde aldım stogerm3000 max5 ini vallahi hiç ögle söylendigi gb degil 24 gr bıldırcın da attım belki 150 fişek attım allaha şükük tık demedi 40 gr denedim banamısın demiyo kim demiş çalışmıyo diye av arkadaşımda ata neo var 24 gr bırakın 28 gramda bile çalışmıyo deliriyo ha ayrıca komisyon zart zurttanda anlamam tigemde işçiyim kalın za başka bişey gelmesin tank resmen saygılar selamlar
1987 muğla/dalaman

Çevrimdışı Umut BAKIR

• *
« Yanıtla #55 : 29 Ekim 2014, 21:34:38 »
.
« Son Düzenleme: 18 Kasım 2014, 22:25:03 Gönderen: Umut BAKIR »
Umut BAKIR
1980 DİYARBAKIR

Çevrimdışı Erhan AKALIN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #56 : 30 Ekim 2014, 10:10:18 »
Birol abi haklısın ben 24 gr fişeği sadece trap atışları için kullanıyorum bana görede atsada olur atmasada ama reklam yapılırken,avrupa tüfekler övülürken hiç atsada olur atmasada denmiyor,işte avrupa tüfek 24 gr atıyorda yerli neden atmıyor yada avrupa tüfekler testlerini 22 ile yapıyormuş falan sözler duyuyorum. ama işin aslı hiçde öyle değil. yani avrupa tüfekler neden hep övülürken hataları kapatılmaya çalışılıyor bu avrupa hayranlığı neyin nesi anlamıyorum.hakaten yerli silahlarla arasında anlattıkları kadar uçurum falan yok.
Tamam 24 atsada olur atmasada ama şu teknoloji dünyasında 2014 yılında,bir hatsan,bir ata 24 gr ile tıkır tıkır çalışıyorken,benelli vinci gibi bir markanın 24 gr ile çalışmaması benelli için bir AR'dır bana göre...
aynen katılıyorum poligonda başımıza geldi bende ata neo 12 ile trap atıyorum 24 gr la saat gibi çalışıyor adamın biri 6500 tl ye benelli vinci almış oda trap atıyor 1. yi atıyo 2. fişeği ağzına almıyor ama videolarda nedense ata yı kötülüyorlar aynı sebepten. bir arkadaşıma neo 12 önermeme rağmen italyan franchi aldı ilk avında kullanamadı sürekli fişek sıkıştırdı.Allah tan servisine sarsılmaz bakıyomuşta hemen gitti yaptırdı. nerde kaldı ithal tüfeğin kalitesi bu fiyat farkının çoğu  zaten vergiden kaynaklanıyor.
1982 BOLU 0rh(-)