Gönderen Konu: stoger musteri memnuniyeti  (Okunma sayısı 17023 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Abdullah GÜLTEPE

• Müdavim Üyemiz
Ynt: stoger musteri memnuniyeti
« Yanıtla #25 : 20 Eylül 2014, 20:07:59 »
ustam stoegerden ben bir tüfek aldım sıkıntılarımı yazdım bende baya sıkıntılar yaşadım ve tüfeği en sonunda iade ettim parasını aldım bir tüfeğin serviste kalma süresi 20 iş gününü geçemez cumartesi pazarları çıktığınızda tüfeğinizin serviste kalma süresi 20 iş gününü geçiyorsa hakem heyetine başvurup tüfeği iade edebilir parasını alabilirsiniz.. 
  • baikal mp 153 0tomatik
  • yıldız p71 otomatik
  • turkuaz sn12 otomatik
  • akdaş ah 212
Abdullah GÜLTEPE 1984 KARABÜK-İSKENDERUN/HATAY
 Tel: 05354083156

Çevrimdışı İsmail CEYLAN 16

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #26 : 21 Eylül 2014, 17:11:19 »
tüfegim çok şükür geldi arkadaşlar en kısa zamanda denicem
  • Akdas 712 elit superpoze 66cm
  • Huglu 103 c 71cm
  • Genc huglu cne203 66cm
  • Sarsilmaz concorde x 68 cm
İsmail CEYLAN
1988/BURSA

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #27 : 21 Eylül 2014, 21:14:05 »
tüfegim çok şükür geldi arkadaşlar en kısa zamanda denicem
Hadi gözünüz aydın.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #28 : 21 Eylül 2014, 21:49:00 »
ben bu stoger ı bu stede o kadar ovulmesi nedeniyle aldım tam 2 ay araştırmama ragmen en çok bu tüfek kinetik olarak listenin başında yer aldığı için aldım ama ne olucak zaman gösterecek :)
  • Huglu 103 c 71cm
  • Genc huglu cne203 66cm
İsmail CEYLAN
1988/BURSA

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #29 : 21 Eylül 2014, 22:33:45 »
ben bu stoger ı bu stede o kadar ovulmesi nedeniyle aldım tam 2 ay araştırmama ragmen en çok bu tüfek kinetik olarak listenin başında yer aldığı için aldım ama ne olucak zaman gösterecek :)

allah pişman etmesin
  • Mertmak MX5 Combo 61cm Slug 71cm mobil şoklu
OSMANİYE / 1980

The following users thanked this post: Selim UYGUN

Çevrimdışı Ersan ARGIÇ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #30 : 22 Eylül 2014, 12:09:36 »
Valla güzel kardeşim bende stoeger alacaktım hala almadım kararsızım bekliyorum
  • Stoeger 2000
1973
memleket fethiye-iş burdur

alperen Tigin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : 26 Eylül 2014, 11:57:17 »
vursan tüfeği olanlara duyurulur. eğer tüfeklerinizin namlularından memnunsanız stogere gönderirken dikkat etmeniz gereken bi husus var. mesela vursanınızın fişeği sıkıştırma, tetik tertibatını kurmama vesaire vesaire herhangi bir arıza durumunda gönderiyosunuz adamlar sizin namluya el koyup yeni bi namlu takıp yolluyolar. namluda bişey yok adamlar namluyu resmen gasbediyolar sonra diyosunuz ben namludan memnunum onlarda diyo ki namlunuz yenilendi eski namlunuz hurdada imha edildi. çevremde bende dahil 4 kişide bu olay yaşandı. namlular kaliteli oldu için bu vursan namlularına el koyuyolar ama ustalar kendi kullanıyo ama tanıdıklara peşgeş çekiliyo ama yüksek fiyata dışarı satılıyo orasını bilmem ama insanlar bu konuda madur ediliyor. özellikle ilk çıkan vursanlarda bunu yapıyolar herkesin haberi olsun. bi arıza olursa namluyu göndermeden halletmeye çalışın.

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
« Yanıtla #32 : 26 Eylül 2014, 12:45:56 »
Ata ve Stoeger kullanan biri olarak bu tüfekler hakkında en çok yorum yazanlardan biriyim. Her iki tüfeğimden de memnunum  Her zaman şunu söylemişimdir Yerli Yarıoto tüfek tamamen şans işidir. Çok iyi de çıkabilir, rezil de olabilirsiniz.
Bence tüfeğe ayıracak 2-3000 TL  nin üzerinde parası olup da y.oto tüfek almak isteyen ve beklentileri çok yüksek olan hiç yerliye bulaşmasın.
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

The following users thanked this post: Selim UYGUN

Çevrimdışı Osman KÖRÜKCÜ

• Müdavim Üyemiz
    • Sulusaray Kasabası Resmi Web Sitesi
« Yanıtla #33 : 26 Eylül 2014, 17:32:12 »
Bence bu yarı otoların sorun çıkarması sadece yerli markalarda olmuyor,inanın bir okadar yabancı markalardada sorunlar yaşanıyor ama burada muhattabları yok,okuyacak yetkililer yok ve çuvalla para verdiniz uğraştığınız derde bak vs.. gibi sözlere şahit olmamak için burada yazılmıyor çizilmiyor orası ayrı mesele.

çok kez yabancı markaların arıza verdiğinede şahit olduk,Bakın size yemin ederek söylüyorum bu çok değil  yaklaşık 1 hafta önce! canlı yaşadığım bir olayı anlatayım
Fişek almaya av bayiye gittim ve av bayi ile bir müşterinin şu muhabbetine  şahit oldum.
Müşteri: ya abi benim benelli 24 gr ile çalışmıyor neden yapıyor aceba?
Av bayi: barut gücü yetersiz kalıyor sanırsam
Müşteri: olabilir 28 gr da tıkır tıkır çalışıyor 24 gr boş kovanı çıkarmıyor,doluyu yatağa almıyor
Av bayi: doğru 24 gr yetersiz geliyor 28 gr kullan zaten 24 gr la avmı yapılır
Müşteri: öyle yapacaz zaten

Sonra müşteriri biraz  tanıdık olduğu için araya ben girdim,merak işte benelliden şikayet edince dayanamadım ve sordum
Ben: abi benelli tutuklukmu yapıyor 24 gr da? benmi yanlış duydum
Benelli sahibi: yok osman tutukluk yapmıyorda,24 gr hafif geliyor herhalde,yada yerli fişeklerde sorun olabilir falan,filan,fistan vs... vs... besbelliki benelli 24 gr da çalışmıyor bana göre sorunlu bir benelli,ama türk avcısı benellinin hatasını ört pas etmeye başlıyor,yok yerli fişektenmiş falanmış filanmış bu muhabbetten sonra şunu öğrendim marka yabancı olunca türk avcısı tüfeğin arızasını,eksiğini kabullenemiyor veya kabullenmek istemiyor yani olabilir demekki moduna giriyor.
Aynı hatayı yerli bir marka yapsın olmadık hakaretler yapılıyor.sonuç olarak yabancı markalar asla hata yapmaz,yabancıların tüfeği hatasız olur falan zannetmeyin.burada yabancı markalar için yazılan mesajlardan dolayı öyle toz pembe hayaller kurmayın,yerlide başınıza gelen,her an yabancı markalardada olabilir.
eğer yabancı marka bir silahtan sorun yaşarsanız,dünya kaç bucak işte ozaman anlarsınız.

tabiki yerli tüfek alırken seçici olmak gerekiyor markanın kalitesini,müşteri ilişkisini arıza verme oranını,şikayet oranını ve o markanın ürününün arkasında durup durmadığını araştırmak ve böyle seçim yapmak gerekiyor,ama benelli gibi bir markadad şikayet alınınca stoeger den şikayet edilmiş çokmu...
« Son Düzenleme: 26 Eylül 2014, 17:35:24 Gönderen: Osman KORUKÇU »
Osman KÖRÜKCÜ
1981 Nevşehir
0535 764 7219

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #34 : 26 Eylül 2014, 19:27:33 »
bu namlu isini yapiyolarsa beretta nin butun forsu kariyeri biter boyle calisanlari boyle bi fabrikayi alicak kadar aciz olamzlar bunu nasil yapabilirler :-)hadi kuldan korkmuyo n Ya ALLAH tan tabi yaptilarsa sayet gunahini almayayimda
  • Huglu 103 c 71cm
  • Genc huglu cne203 66cm
İsmail CEYLAN
1988/BURSA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #35 : 26 Eylül 2014, 19:29:23 »
abi ne varsa pozede ciftede iki fisekte vuramiyosam bir :)ak gitsin otomatik cikti mertlik bozuldu:-):-)
  • Huglu 103 c 71cm
  • Genc huglu cne203 66cm
İsmail CEYLAN
1988/BURSA

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #36 : 27 Eylül 2014, 09:10:24 »
hiçbir otomatik tüfek 24 gr la çalışmadıgı için kusurlu sayılamaz.. 24 gr fişekler sportif fişeklerdir ( trap-skeet) av fişegi degillerdir....  son yıllarda görsel olarakda güzel tüfekler yapılıyor... 30 yıl önce tırnagı körelmeyen çift patlatmayan,fişek yarmayan,üst bantı atmayan vsvs yerli tüfek bulmak imkansız gibiydi.... gelişme devam edecektir....
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Muzaffer KUZU

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #37 : 27 Eylül 2014, 11:45:32 »
hiçbir otomatik tüfek 24 gr la çalışmadıgı için kusurlu sayılamaz.. 24 gr fişekler sportif fişeklerdir ( trap-skeet) av fişegi degillerdir....  son yıllarda görsel olarakda güzel tüfekler yapılıyor... 30 yıl önce tırnagı körelmeyen çift patlatmayan,fişek yarmayan,üst bantı atmayan vsvs yerli tüfek bulmak imkansız gibiydi.... gelişme devam edecektir....
  Aynen katılıyorum.Bilinçli olmak çok önemli.avcı kardeşlerim bu şekilde degerlendirmesi gerekli.
  • Huğlu Süperpoze 12 Skeet Özel yapım 71 namlu
  • Huğlu Çifte 12 Çukurbant 71 namlu 1-2 şok
  • Marocchı 12 Süper Poze 71 namlu 2-4 şok
  • Üzümlü Çifte 12 jetli yüksek bant 71 namlu 1-3 şok
İZMİR 1957   0Rh+     05344463032
Branş Kodu:2036

Çevrimdışı Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #38 : 27 Eylül 2014, 16:34:34 »

+1 katiliyorum

resİm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA
STOEGER MODEL 2000 DELUXE 71

Çevrimdışı Osman KÖRÜKCÜ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #39 : 27 Eylül 2014, 17:19:05 »
  Aynen katılıyorum.Bilinçli olmak çok önemli.avcı kardeşlerim bu şekilde degerlendirmesi gerekli.
+1 katiliyorum

Büyük umutlarla Almış olduğunuz Yerli tüfeğiniz 24 gr ile çalışmasa aceba aynı şeyleri söylermisiniz merak ediyorum.
Yada bir arkadaşınızın farklı bir yerli markla tüfeği 24 da tıtıkır tıkır çalışıp sizinki çalışmasa,yada büyük umnutlarla almış olduğunuz tüfeğinizle bir trap atışına gitseniz 1 atıp 2. atmasa yerli markalar için bukadar anlayışlı olurmusunuz ?
Osman KÖRÜKCÜ
1981 Nevşehir
0535 764 7219

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #40 : 27 Eylül 2014, 18:14:42 »
Büyük umutlarla Almış olduğunuz Yerli tüfeğiniz 24 gr ile çalışmasa aceba aynı şeyleri söylermisiniz merak ediyorum.
Yada bir arkadaşınızın farklı bir yerli markla tüfeği 24 da tıtıkır tıkır çalışıp sizinki çalışmasa,yada büyük umnutlarla almış olduğunuz tüfeğinizle bir trap atışına gitseniz 1 atıp 2. atmasa yerli markalar için bukadar anlayışlı olurmusunuz ?
+1
ben para vereyim oyle atar soyle atar desinler reklam yapsinlar sonra atkadsin dedigi gibi sadece su fisegi.kullanirsan tufek calisir boyle bisey olabilirmi ya sadece misal veriyom b&p fiocchi mirage atar ama rotweil atmaz bornangi atmaz rc atmaz yerli zuber atar baska fisek atmaz nabalim av bayimi acalim tufek sorunundan dolayi bi mal ureritiyosan  bu ne olursa olsun arkasinda duracaksin her zaman bunu soyluyorum hic bir sey tufek sahibine yikilamaz bu tufek sahininin problemi degil.
  • Huglu 103 c 71cm
  • Genc huglu cne203 66cm
İsmail CEYLAN
1988/BURSA

Çevrimdışı Osman KÖRÜKCÜ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #41 : 27 Eylül 2014, 18:45:30 »

Milyarlar döküp benelli alacaksanız 24 gr da çalışmayacak ve siz buna normal diyeceksiniz? inanamıyorum Birol abi... ozaman sormazlarmı adama neden benelli?
Kimse kusura bakmasın  ama 5-6 bin lira verip aldığım benelli 24 gr ile çalışmıyorsa,benim hatsanım ona 10 basar...

yanlış anlayaın söz gelişi söyluyorum benelliyle falan kıyaslama yapmıyorum... aman ha yabancı hayranları duymasın.
« Son Düzenleme: 27 Eylül 2014, 18:47:38 Gönderen: Osman KORUKÇU »
Osman KÖRÜKCÜ
1981 Nevşehir
0535 764 7219

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #42 : 27 Eylül 2014, 19:01:07 »
Milyarlar döküp benelli alacaksanız 24 gr da çalışmayacak ve siz buna normal diyeceksiniz? inanamıyorum Birol abi... ozaman sormazlarmı adama neden benelli?
Kimse kusura bakmasın  ama 5-6 bin lira verip aldığım benelli 24 gr ile çalışmıyorsa,benim hatsanım ona 10 basar...

yanlış anlayaın söz gelişi söyluyorum benelliyle falan kıyaslama yapmıyorum... aman ha yabancı hayranları duymasın.

osman 10 milyarlık tüfekde olsa 24 gr fişek otomatik tüfek için ölçü olamaz.... bende stoeger mod 2000 almayı düşünüyorum... 28 gr la bile rahat çalışacagını sanmıyorum... enaz 30 gr atarım...
arkadaşların gırgır yapacak diye otomatiklere 24 gr attırmaya çalışma.... atsada olur atmasada...

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Osman KÖRÜKCÜ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #43 : 27 Eylül 2014, 19:11:07 »
osman 10 milyarlık tüfekde olsa 24 gr fişek otomatik tüfek için ölçü olamaz.... bende stoeger mod 2000 almayı düşünüyorum... 28 gr la bile rahat çalışacagını sanmıyorum... enaz 30 gr atarım...
arkadaşların gırgır yapacak diye otomatiklere 24 gr attırmaya çalışma.... atsada olur atmasada...

Birol abi haklısın ben 24 gr fişeği sadece trap atışları için kullanıyorum bana görede atsada olur atmasada ama reklam yapılırken,avrupa tüfekler övülürken hiç atsada olur atmasada denmiyor,işte avrupa tüfek 24 gr atıyorda yerli neden atmıyor yada avrupa tüfekler testlerini 22 ile yapıyormuş falan sözler duyuyorum. ama işin aslı hiçde öyle değil. yani avrupa tüfekler neden hep övülürken hataları kapatılmaya çalışılıyor bu avrupa hayranlığı neyin nesi anlamıyorum.hakaten yerli silahlarla arasında anlattıkları kadar uçurum falan yok.
Tamam 24 atsada olur atmasada ama şu teknoloji dünyasında 2014 yılında,bir hatsan,bir ata 24 gr ile tıkır tıkır çalışıyorken,benelli vinci gibi bir markanın 24 gr ile çalışmaması benelli için bir AR'dır bana göre...
« Son Düzenleme: 27 Eylül 2014, 19:13:03 Gönderen: Osman KORUKÇU »
Osman KÖRÜKCÜ
1981 Nevşehir
0535 764 7219

Çevrimdışı Cihan TURGAY

• *
« Yanıtla #44 : 27 Eylül 2014, 19:41:06 »
vay anasını bizim bi vursan var tamirde yeni namlu yapılacak eskiyi geri göndeririz dediler ama inşallah geri sağ alim gelir komple yenilenecek dendi bakalım nolacak.
Cihan TURGAY
1973 balıkesir

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #45 : 27 Eylül 2014, 20:30:58 »
cihan abi gulcem yoktu koparttin beni ya 24 gr atmassa ne olcak :-):-)
  • Huglu 103 c 71cm
  • Genc huglu cne203 66cm
İsmail CEYLAN
1988/BURSA

Çevrimdışı Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #46 : 28 Eylül 2014, 10:07:27 »

Yok hocam cokta buyuk umutlarla almadik eger konu stoeger ise kullanici manuelinde 28-56 gr. Araliginda
Kullanin yaziyor . Bende oyle yapiyorum.
Benelli icin bir fikrim yada bilgim yok.
ayrica 12 calibrede AV fisekleri 28 gr dan  baslar.

resİm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA
STOEGER MODEL 2000 DELUXE 71

Çevrimdışı Serkan ÇİMEN

• Müdavim Üyemiz
  • Bazıları sürat sever....
    • izmirchoketube
« Yanıtla #47 : 28 Eylül 2014, 13:50:38 »
Tüfeğin namlusuna el koymak nedemek savcılığa suç duyurusunda bulunun ....
Sarsılmaz SAR-9 9x19
Sarsılmaz K2-45 45 Acp
Ata Turqua 308 win
Browning A500
Breton Çakır

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #48 : 28 Eylül 2014, 18:34:47 »
yeni bir şehir efsanesi doguyor...stoeger vursan namlularını çalıyornuş :)) yav zaten stoeger alan namlusunun kalitesi için alıyor....herkeslerde namluyu övüp dururken eski namluyu ne yapsın stoeger... olsaolsa hurda olur.....

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Erol KABA

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #49 : 28 Eylül 2014, 19:25:54 »
yeni bir şehir efsanesi doguyor...stoeger vursan namlularını çalıyornuş :)) yav zaten stoeger alan namlusunun kalitesi için alıyor....herkeslerde namluyu övüp dururken eski namluyu ne yapsın stoeger... olsaolsa hurda olur.....

+1  Müze yapacaklarsa orda lazım olur. Şaka biyana ama müştei bilgisinde yapılırsa böyle işlemler acabalara gerek kalmaz.
  • Charles Daly otomatik,
  • Cesa otomatik, Mertmak Mx5 otomatik
  • Akkar Karatay Pompalı, Hatsan Pompalı
Düzce  1985