Gönderen Konu: stoger musteri memnuniyeti  (Okunma sayısı 17024 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İsmail CEYLAN 16

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
stoger musteri memnuniyeti
« : 09 Eylül 2014, 16:31:26 »
tufegimi sifir aldim ilk avinda fisek sikistirdi oglen avdan geri dondum iki hafta oldu gonderrli gecen hafta aradim haftaya elinde dediler bugun sabahtam beri bes kez aradim merkez cikiyor ustaya bagliyom diyor mudure bagliyom diyo kimse telefon acmiyo uveyik sezonu bitti kardesi ne zaman gondercen tufegi telefonlari neden acmiyonuz  ben ava gidemiyorum ava yaziktir biraz malin arkasinda durun sarsilmaz almadigima bin kere pisman oldum anladimki bu ulkede kimse otomatik uzerine SARSİLMAZ olamax baba sozu dinlicektim.
  • Akdas 712 elit superpoze 66cm
  • Huglu 103 c 71cm
  • Genc huglu cne203 66cm
  • Sarsilmaz concorde x 68 cm
İsmail CEYLAN
1988/BURSA

Çevrimdışı Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: stoger musteri memnuniyeti
« Yanıtla #1 : 09 Eylül 2014, 23:10:31 »
tufegimi sifir aldim ilk avinda fisek sikistirdi oglen avdan geri dondum iki hafta oldu gonderrli gecen hafta aradim haftaya elinde dediler bugun sabahtam beri bes kez aradim merkez cikiyor ustaya bagliyom diyor mudure bagliyom diyo kimse telefon acmiyo uveyik sezonu bitti kardesi ne zaman gondercen tufegi telefonlari neden acmiyonuz  ben ava gidemiyorum ava yaziktir biraz malin arkasinda durun sarsilmaz almadigima bin kere pisman oldum anladimki bu ulkede kimse otomatik uzerine SARSİLMAZ olamax baba sozu dinlicektim.

Hocam sezon acilisinda servise tufek gonderilirmi yada test atislarini sezon oncesinde yapmazmi insan.
Fabrika personel izinlerini bile sezon acilisina sarkitiyor kimsenin tufek gondermeyecegini dusunerek.
Bu tarihlerde cogu personel izine ayrilmistir.
Sizi uyarmadilarmi.surekonusunda ?

resİm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA
STOEGER MODEL 2000 DELUXE 71

Çevrimdışı Mustafa GÜRHAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 09 Eylül 2014, 23:23:01 »

Hocam sezon acilisinda servise tufek gonderilirmi yada test atislarini sezon oncesinde yapmazmi insan.
Fabrika personel izinlerini bile sezon acilisina sarkitiyor kimsenin tufek gondermeyecegini dusunerek.
Bu tarihlerde cogu personel izine ayrilmistir.
Sizi uyarmadilarmi.surekonusunda ?

Aynen katılıyorum. Hangi marka olursa olsun en az 15-20 gün sürer tamir olayı.

Bence bu işe gönül vermiş herkesin 2. tüfeği olması gerekiyor.

Arabayla planlı uzak meralarda av yaparken her şey olabilir, sezon ortası tüfek bozulabilir.

Bende otomatik var, servis yada arızada poze devreye giriyor, imkanınız varsa düşünün derim...
Mustafa GÜRHAN
1980 istanbul / ataşehir

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 10 Eylül 2014, 08:31:37 »
fabrika olayinda izinler sirayla cikartilir kapiya kilit vurulup gidilmez ben BURSA gibi otomativ ve tekstil sektorunde Turkiyenin kalbi olan bi ilde ikamet etmekte ve Bursanin en buyuk fabrikalarindan birinde calisiyorum fabrikalar o sekilde izin kullanmazlar kullaniyorsa orasi atelyedir fabrika degil bu bir ben ikinci.bir tufegi alicak gucum yok veya olmayabilir Dunyanin ileri gelen sektorlero bu sekilde telefonlara bakmiyo mu bem bu tufegi denedim iki uc kez yapti fakat dediletki alisir mekanizma birax fisek at diye ama daha cok yapti neyse sarsilmaz konusunda fikrim hic bir zaman degismicek saygilar.
  • Huglu 103 c 71cm
  • Genc huglu cne203 66cm
İsmail CEYLAN
1988/BURSA

Çevrimdışı Cüneyt ÖZDEMİR 06

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 10 Eylül 2014, 09:25:09 »
Fişekler kaç gramdi 34 gr gerekirse 36 hatta 40 gr a cikin mekanizma alisana kadar
  • Breda süper poze
  • Wizard otomatik
  • Deutsch drahthaar Darko
Cüneyt ÖZDEMİR
1985 AFYON-ANKARA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 10 Eylül 2014, 09:50:33 »
fisekler 30 gr 9 no 34 uzeri atmadim 34 ise uc tane deneme amacli atmistim saygilar
  • Huglu 103 c 71cm
  • Genc huglu cne203 66cm
İsmail CEYLAN
1988/BURSA

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 10 Eylül 2014, 11:48:02 »
garanti kapsamındaki bir ürünün tamir süresi,,, cumartesi ve pazarlar çıkartılarak 40 işgünüdür.....   
bu ürünü sarsılmaza gönderseydiniz... ismail bey tüfeksiz kalmış hemen bir tüfek yetiştirin demezlerdi ^-^
diyecekleri söz..... bir sana tüfek satmıyoruz.... tüm türkiye,ye ve 40-50 tanede ülke sayarlar  ;)
sattıgı malın arkasında durmayıp ilgilenmiyorsa ozaman sıkıntılı.... ama adamlar yapıyorlar ilgileniyorlar...

bence süreç normellerinde ilerliyor....
  • Mertmak MX5 Combo 61cm Slug 71cm mobil şoklu
OSMANİYE / 1980

The following users thanked this post: Selim UYGUN

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 10 Eylül 2014, 12:14:53 »
garanti kapsamındaki bir ürünün tamir süresi,,, cumartesi ve pazarlar çıkartılarak 40 işgünüdür.....   
bu ürünü sarsılmaza gönderseydiniz... ismail bey tüfeksiz kalmış hemen bir tüfek yetiştirin demezlerdi ^-^
diyecekleri söz..... bir sana tüfek satmıyoruz.... tüm türkiye,ye ve 40-50 tanede ülke sayarlar  ;)
sattıgı malın arkasında durmayıp ilgilenmiyorsa ozaman sıkıntılı.... ama adamlar yapıyorlar ilgileniyorlar...

bence süreç normellerinde ilerliyor....

40 iş günü 50 iş günü aynı arızadan 3 kere fabrika resmen 5.dünya ülkesiyiz... geçen gün amerikadan gelen biriyle konuşuyorduk... hangi ürün olursa olsun istersen sıfır kilometre araç aç...  30 gün içersinde hiçbir bahane sebep neden söylemeksizin ürünü anında  iade edebiliyormuşsun.... tamir diye birşey yokmuş... garanti sürecinde bir sıkıntı oldugunda arızalı ürünü verip anında keyfiyetten iade edilmiş ürünlerden alabiliyormuşsun....
şöylede birşey söyledi aynı dükkandan üçkez müzik seti aldım birer ay kullanıp iade ettim.. sahibinden hoşlanmıyormuş sırf bu yüzden yaptım dedi :)) bizde olsa o bayi vurur adamı......
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 10 Eylül 2014, 12:55:11 »
sikinti hemen gonderme de degil aslinda problem dalga gecer gibi bagliyorum iki saat acan.yok kapat telefonu tekrar bagla tekrar acmiyolar tekrar ara tekrar bakmiyolar ee nerde kaldi servis nerde alfi musteri saygiligi isleri coksa ilk santral isleri yogun acamiyolar su saatte arayin demesi gerekir
  • Huglu 103 c 71cm
  • Genc huglu cne203 66cm
İsmail CEYLAN
1988/BURSA

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
« Yanıtla #9 : 10 Eylül 2014, 13:02:22 »
Geçenlerde benzer bir olayda ben yaşadım. 3-4 aramadan sonra, telefona çıkan arkadaşa biraz serzenişte bulununca, telefon numaramı aldı ve daha sonra ustalardan biri beni aradı.
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 10 Eylül 2014, 14:16:36 »
kimse kabaca konusmak veya zerdeniste bulanmak istwmez lakin boyle kadandaki sorulara cwvap bulmak icin aradigin birinci agiz kisilerin telefona bakmamasi gercekten uzucu
  • Huglu 103 c 71cm
  • Genc huglu cne203 66cm
İsmail CEYLAN
1988/BURSA

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 11 Eylül 2014, 13:07:14 »
şöylede birşey söyledi aynı dükkandan üçkez müzik seti aldım birer ay kullanıp iade ettim.. sahibinden hoşlanmıyormuş sırf bu yüzden yaptım dedi :)) bizde olsa o bayi vurur adamı......

bence vurmakta haklı... vurunca devletten fişek parasınıda istemeli..... hangi ahlakla bagdaşırki bu hareket.... mevzu tüfek olunca tüfekten örnek verelim,,, bir CNC makinası veya dik işlem makinası 200- 300 BİN DOLAR....  BU ADAMA YAZIK GÜNAH DEGİLMİ.... üretici avukatlıgı yapmıyorum.... ama kullanıcı hatası diyede birşey de var.... 
OSMANİYE / 1980

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #12 : 11 Eylül 2014, 16:21:42 »

bence vurmakta haklı... vurunca devletten fişek parasınıda istemeli..... hangi ahlakla bagdaşırki bu hareket.... mevzu tüfek olunca tüfekten örnek verelim,,, bir CNC makinası veya dik işlem makinası 200- 300 BİN DOLAR....  BU ADAMA YAZIK GÜNAH DEGİLMİ.... üretici avukatlıgı yapmıyorum.... ama kullanıcı hatası diyede birşey de var.... 
ülkemizde zaten bilinçsiz kullanıcı da çok.mesela kaç kişi aldığı bir ürünün  kullanım kılavuzunu okuyor.
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #13 : 11 Eylül 2014, 17:07:49 »
o şekilde tutup garanti var diye malı vurmak kul hakkına ve ahlaksızlığa girer ama benim pozisyonum sadece benim o tüfekle atış yapmamla     
 geri gönderilme şeklinde gerçekleşmedi hadi ben diyelim ilk kez otomatik kullanıorum kinetiksistem dediler iyi omuzlamadığından kuramıyor omuzuma öyle bi baskıyla dayadımki tüfeği beni kıpırdatamadı bile ben 103 kilo 1,90 adamım ve ilk kez ava gitmiyorum ama bütün kinetiksistem ve gazlı sistem tüfek kullanıcılarına tüfeği denettim bu adamlarda benelliden berettaya baıkal dan browning her türlü tüfek var
hatta berettası olan abi benimkide takıyo şöyle yap dedi hiç bir zaman ayrı şirketin fişeğini beraber atma yani metal başlığı birinin kısa bir uzun biri keskin köşeli biri raduslüdür hep aynı şirketin fişeğini at sıkıntı yapmaz yaptım tekrar yaptı kullanım kılavuzunda bunlar mı yazıyor ki bu şekilde eleştiri ye maruz kalıyorum  :)bende cnc torna 12 eksenli makinada çalışıyorum 1,000,000 € ama bi hata çıktınmıydı tam gerekirse bütün makınaları durdurup operatörler ayıklama yapıyor biz her parçanın %100 kntrolünü işlem sırasında yapıyoruz hatayı yakalayıp geriye dönük parça ölçümü yapıp günlerce bu ölçümler %400 lere çıkıyor gerekirse bütün dünya ülkelerinden geri malları çekerek tek tek kontrol yapıyoruz neymiş müşteriden şikayetmi geldi hata yapan makinalara damga vuruluyo 6 ay operatör e resmen bu makina alnımızı kararttı der gibi önlem ve aksiyonlar alınıyo ve bunun gibi imalata ne mühendis kalıyo inmedik nede müdür işte dünya markası olacaksan bu şekilde olur telefona bakamıyacak kadar aciz olmakla değil  SAYGILAR.
  • Huglu 103 c 71cm
  • Genc huglu cne203 66cm
İsmail CEYLAN
1988/BURSA

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #14 : 11 Eylül 2014, 20:07:57 »
ismail kardeş ..... sana tüfek kullanmasını bilmiyorsun demedimki.... hatalı mal geri verilmez müşteri ilede ilğilenilmezde demedim.... sadece müzik çalar örnegine bende örnek verdim.... 

satılan malın arkasında durmama gibi konularda,,,,, bu sitede en sivri dilli olanlardan biriyim.....   üretici yapacagız deyip teslim aldıysa,,,, iş kanununa göre 40 iş günü hakkı var.....  süreç normal ilerliyor.... bu işte senin acemiliğinde var ,,,, sezon başlarken fabrikaya tüfek gidermi hiç ;)
OSMANİYE / 1980

Çevrimdışı Hakan ATASOY

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #15 : 11 Eylül 2014, 20:24:21 »
ismail kardeş ..... sana tüfek kullanmasını bilmiyorsun demedimki.... hatalı mal geri verilmez müşteri ilede ilğilenilmezde demedim.... sadece müzik çalar örnegine bende örnek verdim.... 

satılan malın arkasında durmama gibi konularda,,,,, bu sitede en sivri dilli olanlardan biriyim.....   üretici yapacagız deyip teslim aldıysa,,,, iş kanununa göre 40 iş günü hakkı var.....  süreç normal ilerliyor.... bu işte senin acemiliğinde var ,,,, sezon başlarken fabrikaya tüfek gidermi hiç ;)

Azami tamir süresi 20 iş günü. Cumartesi günleri de iş günü sayılıyor bu arada.20 günde tamir edilemeyen ürünlerde bedel iadesi hakkı doğar...
« Son Düzenleme: 11 Eylül 2014, 20:28:01 Gönderen: Hakan ATASOY »
Bu memleket tarihte Türktü, bugün de Türktür ve ebediyyen de Türk olarak yaşayacaktır.Türkiye Türklerindir! Ne mutlu, Türküm diyene!1980 BURSA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #16 : 11 Eylül 2014, 21:45:24 »
hüseyin abicim tamamda hadi  acemiyim çünkü böylebişeyle karşılaşmadım bundan önce ben nabayım çalışmayan tüfeği öyle olsaydı otomatik yerine dedemin tek kırmasını teskereme geçirir onu kullanırdım nede olsa oda tüfek oda tek atıcak buda tek kırma bari daha garanti:)
  • Huglu 103 c 71cm
  • Genc huglu cne203 66cm
İsmail CEYLAN
1988/BURSA

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #17 : 11 Eylül 2014, 22:00:00 »
Tüketici haklarıyla ilgili yeni düzenlemeler olmuştu. Neler değişti bilmiyorum ama hükümet binalarında başvuru masaları oluyormuş sanıyorum. Onlara haklarınızı bir danışın. Tüfeğiniz vadesinde tamir edilmezse yasal hakkınız neyse ona göre gerekeni yapın. Telefona çıkma konusu, forumda sık rastladığım şikayetlerden ama yasal zorunluluğu olmayan bir şey olması hasebiyle yaptırım uygulatılamaz. Sadece takdir veya şikayet edebiliriz. Tekrar deneyin bakalım; inşallah bitmeye yakındır.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Cüneyt ÖZDEMİR 06

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #18 : 11 Eylül 2014, 22:47:03 »
Bence dedigimi yapin 30 gr yerine 34 36 deneyin
  • Breda süper poze
  • Wizard otomatik
  • Deutsch drahthaar Darko
Cüneyt ÖZDEMİR
1985 AFYON-ANKARA

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #19 : 12 Eylül 2014, 21:04:49 »
iki gün önce stoegeri bende aradım.. ikinci denememde sorularıma cevap buldum...  fabrikadan direk satış varmıdedim yok dediler,yedek 61 cm şeritli şoklu namlu satışınız varmı dedim... evet vardı yalnız yeni üretim 61 cm namluların şeritlerinde sorun çıktı... üretim durduruldu... şuan için namlu yok.. bir iki ay içersinde sorun çözülürse satışa başlanır dedi...  işin aslı bu firmada yerli kullanıcıyı iplemiyor... varsa yoksa amerika.......
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Muzaffer KUZU

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #20 : 12 Eylül 2014, 21:11:21 »
Bir ülkede sistemler,kanunlar ne olursa olsun ,o ülkeyi ayakta tutan kurumlar ve müesseselerdir .onuda ayakta tutan insandır.İnsan yetiştirmedigin sürece degişen bir şey olmaz.İşler hep baskı ve cezalar ile yürür.Bütün şikayetlerin altında bu anlayış yatıyor.
  • Huğlu Süperpoze 12 Skeet Özel yapım 71 namlu
  • Huğlu Çifte 12 Çukurbant 71 namlu 1-2 şok
  • Marocchı 12 Süper Poze 71 namlu 2-4 şok
  • Üzümlü Çifte 12 jetli yüksek bant 71 namlu 1-3 şok
İZMİR 1957   0Rh+     05344463032
Branş Kodu:2036

Çevrimdışı Engin TARHAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #21 : 13 Eylül 2014, 14:04:10 »
Bir ülkede sistemler,kanunlar ne olursa olsun ,o ülkeyi ayakta tutan kurumlar ve müesseselerdir .onuda ayakta tutan insandır.İnsan yetiştirmedigin sürece degişen bir şey olmaz.İşler hep baskı ve cezalar ile yürür.Bütün şikayetlerin altında bu anlayış yatıyor.

+1
1976  istanbul

Çevrimdışı Veli YILMAZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #22 : 17 Eylül 2014, 16:15:38 »
slm daha bir saat önce stogerm3000 max5 aldım ama 135 şok yanında geldi agzında takılı bide 4 şok vardı askı kayışı yok yaf 28 gr 8 no fişekle denicem üveyikte bakalım nasıl olacak inşallah sansım vardırda yıkıcı etkili çıkar saygılar
1987 muğla/dalaman

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #23 : 18 Eylül 2014, 09:43:24 »
slm daha bir saat önce stogerm3000 max5 aldım ama 135 şok yanında geldi agzında takılı bide 4 şok vardı askı kayışı yok yaf 28 gr 8 no fişekle denicem üveyikte bakalım nasıl olacak inşallah sansım vardırda yıkıcı etkili çıkar saygılar

hayırlı ugurlu olsun,, kazasız belasız kullanmak nasip olsun...  ben kullanmıyorum... çevremde kullanan arkadaşlar var 32gr mı geçmiyorlar.... ve çoguda toplu attıyor diye,,,  bior ve keçe tapa kullanıyor...
OSMANİYE / 1980

Çevrimdışı Ersan ARGIÇ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #24 : 18 Eylül 2014, 21:20:39 »
Benim bir tanıdığımda stoeger mod 2000 var  71 namlu çok toplu atıyor diyor ve toplu attığı için stoegerden  yedek   61 namlu almıış
  • Stoeger 2000
1973
memleket fethiye-iş burdur