0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gelelim AKDAŞ a..Akdaş tüfekleri hakkında bilgim var.Kalite olarak gerçekten şık ve kaliteli olduğunu düşünüyorum.Ama önerilen 412 L modeline baktığımda ise 2.400 civarında bir fiyat çıkıyor ortaya .Kafamda huğlunun 103 FE modeli olduğundan dolayı da karşılaştırmayı 103 FE ye göre yaptığımda huğlu biraz daha ağır basıyor gibime geliyor. Sağlıcakla...
Tum tavsiyede bulunanlara tesekkur ederim..Bugun dolasirken av bayisine ugradim ve belki de kararimi degistirecek sekilde tavsiyeler aldim..Av bayisi bana yildiz in super poze modellerini onerdi ve kendisi de yildiz poze kullandigini belirterek bana kendi tufegini de gosterdi.Acikcasi hosumada gitmedi degil.Sanirim yildiz biraz agir basti.. artik yildizida katogorime eklemis bulunmaktayim..
Rus süperpozelere bakmanızıda size öneririm.Baikal süperpozeler 1500-1800 arası alınabiliyor.Hemde bildiğim kadarıyla Ejektorleride sorunsuz.
Kardeşim, Huglu,Ata,Akdaş,Akus,Akkar ve Vursan dan şaşma.Tabiki yabancı takıntın yok ise.yok gibi görünüyor.
mustafa kardeşim yıldızdan uzak dur ben 1 yıldır uğraşıyorum valla .. defolu ürün gönderdiler hala hatalarını kabul edip tüfeği bir türlü değiştirmediler ..halil kara isimli satış elemanları mail attı tüfeği değiştirelim gönder diye gönderdim lakin ürün değişmeden geri geldi ... ürün fabrikada şu anda dün konustum bugun geri arayacaklar .. tahminim değişim yine olmayacak ve ben tüm belgelerle hukuksal işlemi başlatacaam ... saygılarımla
hafif tüfek arıyor olsaydın büyük huğlu derdim ama tarifine göre huğlu yada sarsılmaz s.p.