Hüseyin Bey sizin de ne iş yaptığınız çok merak ettim doğrusu.Eğer cumhuriyet savcısı iseniz kanunu yanlış biliyorsunuz,yok değilseniz sadece Kurtlar Vadisi ve Arka Sokaklar deneyiminize dayanarak bu sözleri sarf ediyorsunuz.5-10 yıl demek ha,şahaneymiş
" Böyle bir malzemeyi yakalattığın an ADAMA SOKARLAR " lafını ise maalesef bilgisizliğinize ve kabalığınıza veriyorum.
Öyle babayiğit bir emniyet görevlisi varsa buyursun beri gelsin.Artık sokma çıkarma işleri kalmadı 80 lerde değiliz.
Ayrıca susturucu ile alakalı hukuki bilgileri aşağıda vereceğim.
meslegim: amele,,, hamallık yapıyorum
bahsettigin dizileri bilmiyorum desem yalan olur... mecburiyetten 2-3 bölüm izlemek zorunda kalmışımdır... o bölümlerede bakarsam... senin gibi macera arayanlara içinde bastırılamayan duygular barındıranlara yakınen hitap ediyor...
savcısıda,,generalide,,siyasetçiside ,,iş adamıda,,, medyacısıda,,sanatçısıda....... vs vs herkesin bir egilimi yönü vardır...
sizin söylemlerinize bakarsam illegal ve marjinal gruplara yakınsınız..... ve avukatlıgını yapıyorsunuz galiba...
adı üstünde av tüfeği.... meskun mahalde kullanılamaz yasaktır,,,,, dagda ise çıkan sesten kim rahatsız olacak bilmiyorum... ne yapacaksın susturucuyu ne iş göreceksin.... maksat ne anlamadım....