Osman Abi hatsandan hiç şikayet edeni duymadım. 100 gr değer tabi bu tüfeğe. yeterki tüfek dengeli olsun
Hatsan ülkemizde üretilen en kaliteli yarı oto tüfek markalarından birisidir,şikayet eden olurmu? tabiki olur ve olacaktırda hatsanın silahları arıza verirmi? tabiki verir verecektirde ,supreme arıza verirmi?,tutukluk yaparmı? tabiki arızada verir,tutuklukta yapar yarı oto av tüfeği kullanıyorsanız bunlar kaçınılmaz,hatsan bu sorunları en aza indiren veya indirmeye çalışan ülkemizde üretilen nadir tüfek markalarından birisidir,olaki tüfeğiniz arıza yapsa bile(buda ihtimaller arasında vardır) tüfeğinin ve müşterisinin arkasında duran bir markadır. (benim için buda tüfeğin arıza yapmaması kadar önemlidir) avrupa olsun,yerli olsun her yarı oto tüfek zaman,zaman tutuklukta yapar,fişekte seçer,arızada verir çünkü mekanik aksamlı hareketli parçalara sahip bir alet çifte yada poze gibi değil. yarı oto tüfek kullanan her kim olursa olsun benim tüfeğin daha hayatımda hiç fişek seçmedi,yada 1 defaya mahsus olsa bile tutukluk yapmadı derse bana çok inandırıcı gelmez. çünkü yarı oto tüfeklerde bunlar sıradan olaylardır ancak bu durum rahatsız edici boyuta ulaştığı zaman yada sık sık tekrarlandığı zaman sorun oluşturur,bu durumlardada markanın tüfeğinin arkasında durması müşterisiyle ilgilenmesi önemlidir.
Tüfek alırken ağırlığı,estetiği vs gibi özellikler ararştırılırken bu söylediklerimde dikkate alınmalıdır çünkü bir tüfekte aranılan özellikler kadar markanın müşteri ilişkiside çok önemlidir.