Gönderen Konu: Köpeklerde tüy dökümü  (Okunma sayısı 2160 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı E.Selami ERTÜR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Köpeklerde tüy dökümü
« : 03 Eylül 2014, 13:32:15 »
Dört yaşında kurzhaar av köpeğimde yaklaşık bir buçuk aydır devamlı tüy dökülüyor.Çıplak kalmıyor,yerine tüy geliyor.Bu durum mevsimselmi yada uzun zamandır ava çıkmadığındanmı oluyor.Bilgilendirirseniz çok memnun olurum.(devamlı hazır mama ile besleniyor).
1955 Balıkesir 05063046646

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Köpeklerde tüy dökümü
« Yanıtla #1 : 03 Eylül 2014, 13:51:52 »
resım atarsan sevınrım abı yardımcı olmaya calsırız bende kurzhaar besliyorum arada bı oluyor hazır mamanın markası nedır ne kadar olcekle verıyosun kac saat aralıkla mama verıyosun tavuk kemıgı verıyomusun beslenme ve yuruyus antreman cok onemlı bıde forumdaki veterıner arkadaşlar yardımcı olursa daha ıyı olur
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı

Çevrimdışı E.Selami ERTÜR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 04 Eylül 2014, 19:30:18 »
Ulaş kardeşim önce çok teşekkür ederim.Mamanın markası GOODY et ve pirinç karışımı.Günde bir defa olmak üzere yaklaşık 300gr.veriyorum.Bilgisayar kullanmasını çok iyi bilemediğim için şimdilik resim atamıyorum.Yinede tekrarlıyorum köpeğimin cildinde her hangi bir kızarıklık ve çıplaklık yok.Ayrıca sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa gezdiriyorum.
1955 Balıkesir 05063046646

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 04 Eylül 2014, 21:25:52 »
Ulaş kardeşim önce çok teşekkür ederim.Mamanın markası GOODY et ve pirinç karışımı.Günde bir defa olmak üzere yaklaşık 300gr.veriyorum.Bilgisayar kullanmasını çok iyi bilemediğim için şimdilik resim atamıyorum.Yinede tekrarlıyorum köpeğimin cildinde her hangi bir kızarıklık ve çıplaklık yok.Ayrıca sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa gezdiriyorum.
abı arada oluyor benımkınde de ondan ufakta bı bılgım oldu ama bıraz elbebek gulbebek bakıyoruz rahatlıktan olsa gerek :)
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı

Çevrimdışı Osman ÜNLÜ 64

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 15 Ocak 2015, 16:49:24 »
Selami abi GOODY mama kullanıyorum demişsin. ben köpeklerimde yaptığım gözlemlerde tüy dökülmesi, tüy yapısında bozulma, tüylerindeki parlaklığın gitmesinin sebebi mamadır. kesinlikle mamanı değiştirmen lazım. ben kesin ve net GOODY mama yı evime dahi sokmam
saygılar.
1987-Uşak