Gönderen Konu: ustalardan acil yardım  (Okunma sayısı 1332 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Süleyman ÖZTÜRK

• *
  • Yozgattan Selam ve Saygılar,,,
ustalardan acil yardım
« : 01 Eylül 2014, 15:19:03 »
Sa, çok sevdiğim bi dostum da 2 yasın da dişi sarı kafa bir pointer var, Bi yerden hediye olarak geldi, Ferma olsun, aport olsun her şeyi yapıyor yalnız köpek de bir sıkıntı var kanatlı ne görse peşine düşüp deli gibi kovalıyor, peşini kolay kolay da bırakmıyor. Bu sebebten ötürü komutlarıma da riayet etmiyor,
Ne yapması lazım köpek kuş peşin de koşmadığın da güzel av yaptırıyor, Yardımlarınızı bekliyorum....
Aşk hevesin geçene kadar, Av nefesin yetene kadar...

Çevrimdışı Mustafa YILDIRIM 35

• *
Ynt: ustalardan acil yardım
« Yanıtla #1 : 02 Eylül 2014, 00:57:19 »
Sevgili kardeşim köpeklerimizin kaçan avı kovalaması ( uçan avlar için) istenmeyen bir durumdur.Bu nedenledir ki eğitim vermek zorunludur.
   Eğer yapabilirsen köpek eğitim videolarını izleyerek tatbik etmelisin.Fakat unutmamak gereklidir. Hatalı bir eğitim kötü sonuçlar doğuracaktır.Köpeği hırsını kontrol edilebilir hale getirmek azimli ve dikkatli bir çalışma sonucunda gerçekleşir.Ses tonu,komutlar ve zamanlama hep aynı olmalıdır.Bunları yapabilirsen iyi.Eğer yapamam diyorsan çok iyi eğitmen arkadaşlar var. Onlardan yardım almanı tavsiye edebilirim. Lütfen her kafadan çıkan sese kulak vererek köpeğini yanlış ve kötü eğitimsiz bir köpek haline getirme.Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Mustafa YILDIRIM
1972-İzmir/Buca

Çevrimdışı Süleyman ÖZTÜRK

• *
  • Yozgattan Selam ve Saygılar,,,
Ynt: ustalardan acil yardım
« Yanıtla #2 : 02 Eylül 2014, 10:12:39 »
çok tşk ederim mustafa abi, köpek benim değil çok sevdiğim bi öğretmen arkadasimin, umarım düzeltebiliriz... köpeği çok güzel ferma ve aportlama var bıldırcına ama geri kalan her kuşun peşinden o kadar koşup çok fazla açılması büyük sıkıntı doğuruyor malesef. tavsiyelerinize uymaya çalışacağız umarım bir çözüm yolu buluruz. cok tşk ederim
Aşk hevesin geçene kadar, Av nefesin yetene kadar...