0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ALKAN BEY öncelikle yeni tüfeğiniz hayırlı olsun ,, böyle fotoğraflardaki gibi bereketli av günlerinde güle güle kullanınız..ayrıca bizim bölgemiz hem bıldırcın hemde üveyik açısından kısır bir sezon geçiriyor olsada komşularımızın bu şekilde bereketli ve keyifli av fotolarını görmekte bizleri mutlu ediyor... SELAMLARIMLA----- RASTGELE.....
Alkan abi bende baya arastirdim hatta yanina geldim saolasin sayende hayatımda ilk defa şeftali yedim kasimda yillik izine cikiyorum o zaman alacagim max 4 camolusunu o kadarda agir gelmedi bana steoger zaten ordekte kullanacagim dun yildiz pozeyle biliyorsun senin dipcigi taktim 32 adimda uvegiyi indirdim sezon açılışı
Alkan hocam öncelikle tüfeğiniz hayırlı olsun mutlu bir beraberlik dileği ile bence bir tüfek sahibine kendini sevdirmişse değmeyin o avcının keyfine M 3000 görücüye çıktığından beri şiddetle bir kinetik sahibi olmak istiyordum stoeger,in özelikle namlu kalitesi kendini kanıtladığına inanıyorum. Galiba sanıyorum yakında bir buluşma ayarlayabilirsem bir beraberliğe adım atacam herkese rastgelsin..
Maasallah nazar degmesin elinize saglik.
Öncelikle kazasız belasız avlar dilerim. Tüfeğiniz hayırlı olsun..Jet 28 gr 7 no üstüne üveyik özel yazmaları lazım.Gercekten beklentilerimin üstünde çıktı..Rasgeleyin Ustam...
Teşekkürler Serkan Komutan...Ben de Jet 28 gr, 8 No kullanıyorum.Jet i ilk etapta ucuz olduğu için tercih etmiştim. Ama fişek beklentilerimin üzerinde çıktı. Bana göre en büyük artısı namlu içini YAF lar kadar kirletmiyor.Geçen sezon YAF 28 gr. kullanmıştım ve performans olarak da memnundum. Ama namlu işi leş gibiydi. Gerek plastik tapa sıvaması, gerekse yanmamış barut kalıntısı çok fazlaydı. Jet te dikkatimi çeken en büyük husus namlu içi pırıl pırıl...
Sayın abim bende bu tüfeği çok bakmıştım parayı denkleştimedim huğlu aldım hala içimde bir uhdedir.hayırlı uğurlu olsun.
Yafın barutlarında hep bu kirlenme sorunları oluyor Alkan abi. Jet fişekleri de yanlış değilsem eğer ispanyol maxam csb tarzı barut kullanıyor. x-wad tapa var içlerinde. Ben maxam barutlu çeşitli fişekler attım. hiçbirinde namlu kirlenmedi hep pırıl pırıl kalıyor. ayrıca etkili de yani güzel oluyor bu tip fişekler...
Bu yorumlardan sonra hep aklımda olan stoger m3000 doğru tercih olacak gibi ama tek kafama takılan yüksek bant olması sorun teşk,l edermi bilemiyorum?