ATAGAN BEY ;
Biz tüfeklerimize uzun vadede güveniyoruz . Hiç kuşkunuz olmasın . Aldığınız tüfek evladiyelik olur . Ama kul yapısıdır bir hata olursa firmamız ömür boyu garanti veriyor . Ayrıca her perşembe 21:30 da AV TV de Doğan Avda proğramında GENÇ HUĞLU SİLAH SANAYİ pozesiyle av yapılmaktadır . Tüfeğin performansını oradan görebilirsiniz . İyi günler diliyorum . Sağlıcakla kalın .
yanlış anlamadıysam üretici çatısı altında iştigal ediyorsunuz,
ki öyle ise hoş geldiniz aramıza aksi durum isede hoşgeldiniz tabikide,
fakat bizde hem avcı hem üretici olarak karşımızdaki arkadaşla dahabir başka oluyor fikir alışverişleri o yüzden konuya dahil oldum.
atagan bey kardeşim kusuruma bakma senin açtığın başlığa yazı kirliliği yapmak değil maksadım ama dediğin konuya cidden aç vaziyetteyiz bana göre avp tüfek veya malzemeden daha iyi işi çıkaracak usta ve ekipmana sahibiz ammavelakin bilmiyoruz ortada rekabet piyasası var fiyatla endeksli giden kaldıki dünya ülkelerinde aranan imalatlar var ama ne markel ne rizzini vs. olan bir markamız yok maalesefki durum böyle osmanlı çeliğine bile dünyada nam salmış isme bile sahip çıkamamışız umarım bu değerlere kıymet verecek müreffeh ve ilerici bir zihniyete kavuşur güvenle elimize yerli ürünleri göğsümüzü gererek imkan dahili gözü kapalı alabiliriz her sektöred ki gönlüm bunu ister inşallahla maşallahla gidiyoruz umut işte benimkisi neylersiniz,..
segiyle saygıyla sağlıcakla kalınız.