Gönderen Konu: kurzhaar da ciftlesme problemi  (Okunma sayısı 1575 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ömer ERGAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
kurzhaar da ciftlesme problemi
« : 27 Ağustos 2014, 16:26:30 »
Herkese selamlar 3 yasinda dişi bir kurzhaarim var ilk olarak 8 aylikken kizginlik dönemine girdi ve daha küçük olduğu için ciftlestirmedim ikinci kizginlik döneminde ise bi turlu ciftlestiremedik anlayamadigim bi sebepten erkeği yaklastirmiyor yanina 20 gün birlikte kalmalarına rağmen bi turlu çiftleşme gerçekleşmedi en azindan bir defa ciftlestirip güzel bir yavru almak istiyorum tecrübeli büyüklerim bu konuda yardimci olurlarsa çok sevinirim herkese rastgele
1988-OSMANİYE

Çevrimdışı Berşan UÇAR

• *
Ynt: kurzhaar da ciftlesme problemi
« Yanıtla #1 : 28 Ağustos 2014, 12:58:10 »
Ömer bey senin dişi muhtemelen erkek seçiyor ve her köpeğe vermiyor başka köpeği yanına getirip deneseydiniz tam anlaşılırdı.Teninden kan geldikten 9 gün sonra dişi eşleşmeye müsaade eder. ya önceki döneme yani izin vermediği ama kızan kokusunun olduğu döneme denk gelmiş yada dişin her köpeğe vermeyen cinsten.En kötüsüde bu köpekler sokak köpeğine verir ama cinsi süper olana vermez.geçen gün bizim kangala bir dişi getirdiler ama çıkarmadı hemde gelmeden önce çifleştiği köpekle evine gidince bir daha çifleşmiş.Bu durumda en basit çözüm erkek değiştirmek ve denemek...
Mehmet Berşan UÇAR
1977-Osmaniye
İlahi Azrail, Sen adamı öldürürsün!!![img=http://s5.postimg.org/ot7rd4lab/Foto_raf_0045.jpg]

Çevrimdışı Ömer ERGAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 28 Ağustos 2014, 20:49:01 »
Vallahi Bersan bey tam da sizin dediginiz gibi bi durumda hanımefendi bu yasina kadar 5 tane erkek denedim yok olacak gibi değil sinirlerimi bozmaya basladi
1988-OSMANİYE

Çevrimdışı Berşan UÇAR

• *
« Yanıtla #3 : 22 Eylül 2014, 15:17:19 »
Bizim kangala (87cm)geçen bir dişi kangal getirdiler eşlemeye dişi başka köpeğe vermiş bizimkine diş çıkarıyordu araştırdım tecrübelilerden erkek çok büyük diye korkuyor muş ondan öyle vermiyor dediler.Birde dişi kars çoban köpeğim var.3 yaşında sizinki gibi eşlemedik bu kangalın yanında kızan atlattı ama o da eşleşmedi.sonuçta araştırmalarıma göre bazı dişiler kızan olsada eşleşmez korkarmış ve erkeği çıkarmazmış.Kadınlardaki vajınusmus gibi bişey diyolar.. Anlayacağınız kızınız kız oğlan kız kalacak gibi.Sadece ilk aşımda dişiyi tutup zorla çıkarırsanız ondan sonra normale dönermiş dediler.
Mehmet Berşan UÇAR
1977-Osmaniye
İlahi Azrail, Sen adamı öldürürsün!!![img=http://s5.postimg.org/ot7rd4lab/Foto_raf_0045.jpg]