Gönderen Konu: ata neo tufek bosaltma  (Okunma sayısı 3890 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
ata neo tufek bosaltma
« : 26 Ağustos 2014, 15:05:59 »
ata aılesıne yenı katıldım kullanan arkadaşlarımdan gereklı referansları gerek görerek gerek kullanarak karar verdım ve aldım cok memnunum sezon acılısında bıldırcın ve uveyık yaptım cok memnun ettı gerek mesafe ve gerek yıkıcılık süper yalnız ben neo yu yanlış kullanımdan dolayı kısa surelı merada bı stres oldum ama kullanımını yanlış yaptığımdan dolayı olduğunu teknık destek ekıbınden levent bey yardımcı oldu sağ olsun bılmemek ayıp degıl ogrenmemenın ayıp olmadığını ogrenmıs oldum.
sılahımı aracın yanına geldıgımden boşaltmak ıstedım ve yanlış kullanımdan dolayı fıseklerı sıkıştırdım olay soyle oldu olurya yenı alan forumdaslar olur aynı hataya dusmeyın : namludaki fısegı kurma kolu yardımıyla dışarı çıkardım ve beslemedekı fıseklerı çıkarmak ıcın kurma dugmesıne bastım ve aynı anda ıkı fısegı bırden verdı ve kurma kolu takıldı neysekı zarar vermeden çıkardım ust taraftakı kesme duğmesıne bastığımda tek fısegı beslemeye aldı aynı ıslemı dıger fısege yaptım sorunsuz cıktı ama ılk zaman dıger sılahımda olacağı gıbı zannettim kolu cekerek atacağını zannettim ama oyle olmadıgını anlamış oldum levent beyınde destegıyle hatamı anlamış oldum teşekkürler ata aılesı :)
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı

Çevrimdışı Hasan AKSU

• Müdavim Üyemiz
Ynt: ata neo tufek bosaltma
« Yanıtla #1 : 26 Ağustos 2014, 16:03:10 »
Kaşığa baş parmağınla içeri bastırıp kasa yanındaki butona basıp tek tek alabilirsiniz, öyle yaptığını anlıyorum doğrumu.
1981 / Samsun / Malatya

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
« Yanıtla #2 : 26 Ağustos 2014, 16:15:30 »
Kaşığa baş parmağınla içeri bastırıp kasa yanındaki butona basıp tek tek alabilirsiniz, öyle yaptığını anlıyorum doğrumu.
Doğrudur Hasan Bey. Ancak, Hepsini aynı anda da verdiği oluyor...
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 26 Ağustos 2014, 16:23:03 »
aynen alkan abı hepsını verıyor bu sefer en guzelı namludakını alıyorum sonra düğmeye basıyorum kurma kolunu ılerı alıyorum tetıgın ustundekı fısek kesme dugmesıne basıyorum bı tanesını beslemeye verıyıor kurma kolunu cekıp bırakıyorum alıyor atıyor dıgerınıde aynı sekılde boşaltıyorum sıkıntı olmuyor ama oncekı bolumde de paylaşımda yazdığım gıbı acemılıgıme geldı merada bı stres oldum sınırlendım neden böyle bısey oldu dıye aslında bı de tam bıldırcın kalktı atıcaktım tık dedı tetık fısek almamış hazneye kurunca aldı heralde yenı olduğundan kaynaklı alışır aynı sorun olursa teknık servıs alıcam heralde
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
« Yanıtla #4 : 26 Ağustos 2014, 16:28:05 »
İlk aldığım zamanlar aynı sorunu ben de yaşamıştım. Anahtar, çakı benzeri bir alet yardımıyla rahatlıkla halloluyor...
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

Çevrimdışı Hasan AKSU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 26 Ağustos 2014, 16:31:18 »
Doğrudur Hasan Bey. Ancak, Hepsini aynı anda da verdiği oluyor...

butona basıp, fişek içerden yarım kurtulduğunda buton bırakılırsa hepsini indirmeyecektir, bas bırak işlemini her fişek için ayrıca yapmak gerekiyor, Alkan bey doğrudur, aksi halde buton basılı tutulursa fişek tam çıkar arkadaki fişekte tırnaktan kurtulup yol bulur.
1981 / Samsun / Malatya

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 26 Ağustos 2014, 16:32:55 »
İlk aldığım zamanlar aynı sorunu ben de yaşamıştım. Anahtar, çakı benzeri bir alet yardımıyla rahatlıkla halloluyor...
aynen abı yanımda her zman ufak cakı olur onla fıseklerı ayırıp cıkarabıldım ama yenı ondan dolayıda olabılır sonuçta kul yapısı no stres :)
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 26 Ağustos 2014, 16:33:57 »
butona basıp, fişek içerden yarım kurtulduğunda buton bırakılırsa hepsini indirmeyecektir, bas bırak işlemini her fişek için ayrıca yapmak gerekiyor, Alkan bey doğrudur, aksi halde buton basılı tutulursa fişek tam çıkar arkadaki fişekte tırnaktan kurtulup yol bulur.
aynen hasan abı ıkısı bırden kurtulup geliyor buyur burdan yak oluyor bu sefer de :)
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı

Çevrimdışı Emre GÖK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 27 Ağustos 2014, 13:19:37 »
Abilerim bahsettiğiniz konuyu anlayamadım malum acemiyim bendede neo 12 var. resimli veya videolu anlatma gibi şansınız var mı ? Şimdiden Teşekkürler
cCc

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 27 Ağustos 2014, 15:34:09 »
Abilerim bahsettiğiniz konuyu anlayamadım malum acemiyim bendede neo 12 var. resimli veya videolu anlatma gibi şansınız var mı ? Şimdiden Teşekkürler
şimdi emrah sana soyle anlatayım sılahın dolu aracına dogru gıdıyosun boşaltma yapıcaksın .
ilk evel :namludaki fısegı cıkarıyosun burda tamammıyız.
ıkıncı adım: haznedeki fıseklerı çıkarmak burda da tetığin ustunde ufak fısek kesme dugmesıne basıyosun buyuk yuvarlak olana degıl tuşa basınca bır adet fısegı hazneden çıkarır beslemede bekler kurma kolunu tekrar kuruyosun fısek haznesine alır onuda dışarı atıyosun
yıne aynı ıslemı 2. adımda olduğu gıbı tekrarlıyosun ve sılahı emnıyetlı bı sekılde boşaltmasını yapıyosun

not: bu ıslemı yaparken fısek haznesınde fısek yoksa alt haznede vardır onun ıcın buyuk tuşa basma ıkısını bırden alır sıkıntı olur onun ıcın tetiğin ordakı fısek kesme tuşuna bas doğrusu buymuş bende yenı ogrendım sıkıntı olmasın ben mınık tusu cut uff sanıyodum degılımıs fısek kesme tusuymus emrah kardesım
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 27 Ağustos 2014, 15:34:54 »
bıde bu ıslemlerı yaparken emnıyetı elden bırakmamak lazım dıkkat edelım lütfen aman allah korusun
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı