böyle insanları alacan ordan sıcakta tarlada çalıştıracan aklı başına gelecek ondan sonra. ş..... bunlar ses çıkarmıyoruz diye böyle yapıyorlar.
Aynen kardeşim orda klimalı odada temiz ortamda oturmak fazla rahat geliyo bunlara. Kardeşim devlet kota koymamış şukadar tüfek alabilirsiniz diye yada süre koymamış senede bir tüfek alıp satma hakkınız var diye. Ben arabama %70 vergiyle dünyanın en pahalı benzinini alıp koyuyosam telefonumdan internetime herşeyime lüx vergisi alınıyosa ve o adamın maaşıda benim gibilerin vergilerimden ödeniyosa o adamın beni sallama hakkıda yok tafra hakkıda yok.
İstiyolar kimse gelmesin işlem yapmaya rahatlarına baksınlar. Yaptıkları işlem başına maaşlarına ek pirim alsalar bak ozaman nasıl canla başla uğraşırlar senin işini halletsinler diye.
Bahsettiğim bölgede aynı kişiden çok şikayetçiolan var. Kimisi yeni ruhsat çıkartıcak herşeyi tamam adamı salla salla adamda kafayı yemiş kardeşim av sezonu bitiyo ruhsat çıkartamıyorum diyo. Birisi var yine sert yapmış nebiçim iş bu falan işini yapmıyosun diye onada yürü git çık burdan senin işini yapmıyorum git beğendiğin yere şikayetet demiş adama.
Bu koşullar altında ruhsatsız faturasız silahla ava çıkanlara insan kızamıyo yani. Ben istiyorum herşey yasal olsun ruhsatlı olsun. Pulumuzu vergimizi ödüyoruz boşuna ödüyoruz.