Gönderen Konu: AV RESİM PAYLAŞIMLARINA DİKKAT  (Okunma sayısı 1822 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
AV RESİM PAYLAŞIMLARINA DİKKAT
« : 24 Ağustos 2014, 13:05:11 »
Sevgili Dostlar; öncelikle yeni av sezonu hepimize hayırlı olsun. Kazasız, belasız, bereketli bir sezon olur inşallah.
Dünden beri yaşadığım bir tatsızlık nedeniyle, herkesi uyarmak adına böyle bir paylaşımda bulunma gereği duydum.
Dünkü avımdan bir resmi, cep tel aracılığıyla face de paylaşmıştım. Bundan 26 yıl önce lisede Matematik dersime girmiş, arkadaş listemde ekli biri önce beni resim nedeniyle kınamış sonra da şikayet etmekle tehdit etmiş.
Çok şükür çekinmemi gerektiren bir husus yok. Belgelerim tamam, av gününde ve limitler dahilinde yapılmış bir av.

Sonuç olarak, gerek sitemizde, gerekse face de bu tür paylaşımlarda dikkatli olalım. Çünkü, geçmişte bu konuda pek .ok Dostumuzun başı ağrıdı...
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

Çevrimdışı M.Emin OLGAÇ

• Müdavim Üyemiz
  • (Keklik Uzmanı)
Ynt: AV RESİM PAYLAŞIMLARINA DİKKAT
« Yanıtla #1 : 24 Ağustos 2014, 13:52:13 »
Merakları olmayan meşru bir konuda (avcılık) işlerine gelmediği için yaşam tarzlarıyla uyuşmadığı için yok katilsiniz yok şusunuz bu sunuz gibi söylemlerle haddi aşanlar tehdit savuranlara kendi adıma şunu diyorum elinizden geleni ardınıza koymayın.
  • Falcor 958 (Robust) (Poze) (70)
  • Vursan 92 A Europa (65)
  • Vursan 92 A Europa (71)
  • Üzümlü MKE çifte (71)
  • İngiliz Setter (MARKO)
Emin OLGAÇ B Rh (+)  1967 TEİAŞ/MARDİN  

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 10 Eylül 2014, 21:12:07 »
yav arkadaş ben anlamıyorum bu tür insanları hayvanları en çok seven koruyan avcılar değilmi kış günü yemleyen yaz günü sulayan sürekli aman diyen yiyeceği kadarını vuran fazlasını vurmayan vurdutmayan neyse ya amannnnnnnnn boş ver be kardeş bizi bizden başkası tanımaz bilemez senin eşeğin kırmızı olsun de geç
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

Çevrimdışı Engin MAKAS

• *
« Yanıtla #3 : 10 Eylül 2014, 21:50:44 »
Biz milletçe biribrini anlayamayan, anlamadan yargılayan, kendi düşüncesinde olmayını kendinden saymayan, hoş görüden, dialoktan uzak bir anlayışa sahibiz. Bizler Avcıya KATİL, namaz kılana TAKLACI, FETOCU, içki içene AYYAŞ, PİİZCİ, gezmeyi eğlenceyi sevene BERDUŞ diyerek birbirini fişleyen bir milletiz. Herkez biribirini fişliyor, bu yüzden kendi kıçındaki fişten haberi olmuyor.
Torungil
İzmir / Kemalpaşa. 1979
arh +
KALİTE KONTROL AUDATÖR
Bazı tüfekler fişek seçmez. Bazı avcılar tüfek seçmez.

Çevrimdışı M.Kemal ATEŞSAL

• *
« Yanıtla #4 : 11 Eylül 2014, 10:15:48 »
Dünyanın her yerinde avcılara diş bileyen avcıları sevmeyen çoktur. Burada biz avcılara düşen, Alkan Hocamızın da söylediği gibi, gerek yazılarımızda ve gerekse siteye koyduğumuz resimlerde, biraz daha dikkatli olmaktır. Gerçekten yayınlanan bazı resimler, bir avcı olarak bizi bile rahatsız ederken, gerisini siz düşünün.
  • Beretta urika 2 71 namlu
  • Franci Oto 67 namlu
M.K. ATEŞSAL   1951 ANKARA
0 RH (+)

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 11 Eylül 2014, 10:26:42 »
Av ve avcılıktan anlamayanlar ya da avcılığı tasvip etmeyenler bu tür yorum ve tepkilerde bulunabiliyor. Ama Alkan abi çok haklı. Gerçekten bazen biz avcıları bile rahatsız edecek durumlar ortaya çıkabiliyor. Her ne kadar yasal olarak av yapılmış olsa da 5-6 tane avcı bıldırcın avında limitleri doldurup 50-60 tane bıldırcın resmi koyunca gerçekten hoş olmuyor okadar bıldırcını bir arada görmek. O yüzden bu duruma gerçekten dikkat etmek gerekiyor..