Gönderen Konu: AŞI VURULAN YERDE OLUŞAN SERTLİK  (Okunma sayısı 2495 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ali CENGİZ 07

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
AŞI VURULAN YERDE OLUŞAN SERTLİK
« : 22 Ağustos 2014, 09:11:00 »
Merhaba arkadaşlar köpeğime vucudunda cıkan kızarıklar nedenıyle haftada ıkı kere dektomax ıgne vuruyordum ıkı hafta once bıraktım fakat bugun farkettım kı ıgne vurdugum yerde yassı şekilde cevız buyuklugune yakın bir şişme var derı altında bellı degıl elle elleyınce bunun farkına varıyorsun goruntude bırsey yok ama bırak sıkmaya calıstım kopegımın canının yandıgını farkettım beze gıbı degısık bırsey heralde bu konu hakkında bılgısı olan varmıdır tesekkur ederım sımdıden.

Çevrimdışı Ahmet ÖZDEMİR 34

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: AŞI VURULAN YERDE OLUŞAN SERTLİK
« Yanıtla #1 : 22 Ağustos 2014, 09:27:48 »
İğneleri nereden vurdun
Ahmet ÖZDEMİR
1978 İSTANBUL

Çevrimdışı Baki ALTUNIŞIK

• *
« Yanıtla #2 : 22 Ağustos 2014, 09:47:37 »
selam arkadaşım o bezeler sıkıntı yaratmaz hergun bi kaç kez ovalayarak kaybolduğunu göreceksin.bezelerin sebebi ise iğnede hava kabarcıklarıının kalması iğneyi vurmadan iğnede ki boşluğu alman gerekiyor .hani iğneyi vuran ehli kişiler hazırlarken parmağıyla tık tık vuruyorlar iğneye ve kabarcıklar yukarı çıkıyor ve boşluğu alana kadar sıkıyorlar.bu şekilde vurursan o bezelerin olmadığını görürsün.
Baki ALTUNIŞIK
1976 ordu

Çevrimdışı Ali CENGİZ 07

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 22 Ağustos 2014, 10:21:16 »
İğneleri nereden vurdun

İğneleri karın boşluğunun ordan deri altından vurdum  ahmet bey

Çevrimdışı Ali CENGİZ 07

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 22 Ağustos 2014, 10:22:59 »
selam arkadaşım o bezeler sıkıntı yaratmaz hergun bi kaç kez ovalayarak kaybolduğunu göreceksin.bezelerin sebebi ise iğnede hava kabarcıklarıının kalması iğneyi vurmadan iğnede ki boşluğu alman gerekiyor .hani iğneyi vuran ehli kişiler hazırlarken parmağıyla tık tık vuruyorlar iğneye ve kabarcıklar yukarı çıkıyor ve boşluğu alana kadar sıkıyorlar.bu şekilde vurursan o bezelerin olmadığını görürsün.
kabarcıkları havayı genelde işin ehlı kısıler gıbı yaptım :) ama olmamıs demekkı sıkıntı yaratmazsa sorun yok  ozman bıraz sıkmaya calıstıgımda canı yanıyordu onemlı bırsey dıye dusunmustum beze fılan amelıyat gerektırırmı dıye masaj yaparak gecırıcez ozman

Çevrimdışı Barış YÜKSEL

• *
« Yanıtla #5 : 22 Ağustos 2014, 11:40:04 »
Her gün bir kaçdefa ovuştur bunu yaparkende biraz zeytin yagı kullanırsan faydası olur.
Barış YÜKSEL
1979-Manisa/Akhisar

Çevrimdışı Ali CENGİZ 07

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 22 Ağustos 2014, 11:49:42 »
Her gün bir kaçdefa ovuştur bunu yaparkende biraz zeytin yagı kullanırsan faydası olur.

Bugunden itibaren denemeye başlıyorum teşekkürler